Ayrıyız ama sürekli profiline bakıyorum, takipçilerine, gün boyu aklımdan hiç çıkmıyor. Onu düşünmekten kafayı yiyeceğim, rüyalarıma kadar giriyor
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrıyız ama sürekli profiline bakıyorum, takipçilerine, gün boyu aklımdan hiç çıkmıyor. Onu düşünmekten kafayı yiyeceğim, rüyalarıma kadar giriyor
Bir şekilde bunu ayrılık diye adlandırabiliyorsanız o halde kökten bitmiş demektir. Ki ayrılmaya cüret eden, tekrar cüret eder. Bence unutabilmeyi gönülden istersen yapabilirsin.
zamana bıraktım dönsede dönmem çok geç ama içimdende halen bitiremedim bilmiyorum ne olucaksa olsun
Bitiremiyorum dediğin için, ağzına ve kalbine imkansızı yuva yaptığın için bırakamıyorsun. Eğer vazgeçilmez olsaydı, ayrılamazdınız. Bence zihnini ve kalbini manipüle ediyorsun. Kişisel gelişimine odaklan, bunu bir erkeğe hiç bir zaman borçlu değilsin. Yaşa kendini sadece.
Aşk özgür bırakmayı ve karşı tarafın mutluluğunu da önemsemeyi içerirken, takıntı daha çok kontrol etme arzusu ve kaybetme korkusuyla beslenir. Sürekli profilini incelemek ve zihnini tamamen onunla meşgul etmek, benliğinin onay arayışından kaynaklanabilir 🧠. Kendine odaklanmayı bıraktığın an bu merak hırslaşır 🔍. Şu an hissettiğin şey onun varlığına duyduğun sevgi mi, yoksa zihnindeki belirsizliği çözme çabası mı? ✨
Cevap
2Cevap
Ulan bu kadar sevip niye sevdiğiniz insanlara gitmiyonuz millet tuhaf cidden seviyorsan tut elinden adama musallat ol birakma işte
gururdan
eskı sevgılısıne hıslerı bıtmemısse pekı
Tutulmuşsun
Anlarsın zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?