Güçlü olmayı kazanç gören, bağırarak üste çıkmaya çalışanlar ve aceleci davrananların yenilmeye mahkûm olduğu tek şey sakinlik ve odaklanma.. bir kararın etrafında şekilleniyor hayat, her an bir karar alma içerisindeyiz..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güçlü olmayı kazanç gören, bağırarak üste çıkmaya çalışanlar ve aceleci davrananların yenilmeye mahkûm olduğu tek şey sakinlik ve odaklanma.. bir kararın etrafında şekilleniyor hayat, her an bir karar alma içerisindeyiz..

Cevap
17Cevap
Sakin kalmak her zaman mutlak bir zafer getirmiyor, bunu kabul etmek lazım. Bazen ne kadar soğukkanlı olursan ol, şartlar senden yana dönmeyebiliyor. Ama sakin kalmak bence sonucu değiştirmese bile ipleri elimde tutmamı sağlayan en büyük koz. Karşı taraf bağırıp çağırarak kontrolü kaybettiğini açıkça ilan ederken, benim o ucuz telaşa kapılmayıp duruşumu korumam bile yetiyor. Her savaşı kazanamam belki ama en azından kalitemden ödün vermeden, kendi kurallarımla oyunu tamamlarım
Her zaman geçerli olmuyor. Duruma ve karşıdaki kişiye göre sakin kalmak galibiyeti getirmeyebilir.
Her zaman değil. Sakin kalmak kontrolü kaybetmemeyi sağlar ama susup her şeyi kabullenmek galibiyet sayılmaz. Öfkeye kapılmadan gerektiği yerde doğru tepkiyi verebiliyorsan gerçekten güçlü kalmış olursun.
Hayır değildir. fazla sakin kalınca da tepene çıkarlar. gerektiğinde içlerinden geçmek gerekiyor. ama bunu akıllıca yapmak gerekiyor ellerine koz vermeden
Tabii ki sakin kalabilmek insanlar için büyük avantajdır hata yapmayı veya yanlışa düşmeyi önler sakinlik
Kesinlikle öyle. Çünkü sakin kalabilmek, o durumun veya insanın seni ele geçirmesine izin vermediğinin en büyük kanıtıdır. Sakinlik, pasif bir boyun eğme değil; aksine müthiş bir güç gösterisidir. Hayat bizi en hassas yerimizden vurmaya çalışırken, fevri tepkiler vermek yerine durup nefes alabilmek, rüzgara karşı yıkılmayan bir kale olmak demektir. İnsan ne zaman öfkesine yenik düşerse, kontrolü ve haklılığını o zaman kaybeder. Karşılaştığın zorluklar karşısında zihnini berrak, kalbini sakin tutabiliyorsan, o şeyin seni yönetmesine izin vermiyorsun demektir. Kendini yönetebilen insan ise zaten hayatın en büyük galibidir. Fevrilik her zaman kaybettirir, sakince durabilen ise en sessiz zaferin sahibidir.
işkence odasında konuş yoksa veriyorum elektriği denen hükümlülere sor
Elbette her zaman susmak ya da tepki vermemek doğru değildir. Ama ne zaman konuşacağını, ne zaman susacağını bilen insan kolay kolay kaybetmez. Çünkü öfke anlık zaferler kazandırabilir; sükûnet ise kalıcı sonuçlar doğurur.
Bazen öfkene yenik düşmeyip sakince bekleyip, zamanın senin lehine işleyişine şahit olmak muazzam.
Bence öyledir insan duygularını kontrol edebildiği müddetçe hiçbir şeye yenilmez sağlık haricinde
Her şeyin değil ama çoğu şeyin galibi olur bence sakin kalabilmek büyük avantaj.
Genelleme yapamam ama kabullenmenin hafifliği vardır üstünde. Ki bu da çok büyük bir eşik.
bu tür kalıplaşmış cümlelerin pekte alakası olduğunu düşünmüyorum bir şey olursa olur
Sabırlıdır efendim, belkide Allah peygamber sabrı vermiştir..
Sakince kalmıştım benle barışmak istedi sürekli şirinlik felan asla no
Çoğu şeyin diyebilirim.
Hiç sevmem öyle insanları ula
Bazen de sakin olmak iyi değil be
Bazen gemileri yakmak gerek
Genellikle galip olur
Hayır değil buna kesinlikle katılmıyorum
Sakin olup sağ duyulu kalan herkes jazaniey
Bazen galiptir bu yolda mağlup
Güçlü olmak evet kazançtır :D :D
Evet
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sakin kalabilmek, duygusal dürtülere yenilmek yerine zihinsel kontrolü eline almaktır 🧠. Öfkeyle bağıran ya da aceleyle hareket eden insanlar genelde kendi kontrolsüzlüklerine yenilirler. Sakinlik ise karşı tarafa en büyük manipülasyon kalkanını oluşturur ve stratejik netlik sağlar 🔍. Kesinlikle evet; kontrol edebildiğin her durumun galibi olursun ☕. Peki seni en çok zorlayan ve sakinliğini sınayan durumlar genelde hangi anlarda karşında beliriyor?