Deniyoruz.
1 ay
Deniyoruz.
Genelde sakin biriyim, doğallığım öyle:)
Rica ederim 🙏🌸
Yok kalamıyorum, hem boğayım hem Karadenizli damarlardan biri illaki tutuyor yani :D
En güzeli 🙏🧡 :D
Neresi güzel ya 😃
Yani sevdiklerine karşı sakin kalabiliyorsun o anlamda can :D ✌️
En çok da onlara kızıyorum diğerleri kimin şeyinde yaw
Kesinlikle can ✌️🌸
Teşekkür ederim kardomm
Rica ederimm güzel ablam sdjs 💙😌
Cevap
24Cevap
Genel olarak sakin nir kişiliğe sahibim ben oyuzden herşeye rağmen bunu başarabiliyorum
Her zaman sakin kalamıyorum. Sabrım zorlandığında tüm tahammülüm bitiyor.
Kalamıyorum artık çok zorlanıyorum
İçimde alev saçan lavlar yayılırken buz kesmiş gibi görünebilen biri olduğum için kendimi çok sakin addederim. Ama içim görünüyor olsaydı savaş çıkardı. Sakinlikte bir afetim diyebiliriz buna sdfsdf çünkü cidden ne kadar öfkeli ve sinirli olursam olayım bunu dışarıdan bakıldığında hiçbir şekilde belli etmeyebilirim. Özellikle de çözüm odaklı sessizce düşünüyorum öyle anlarda.. En öfkeli ânımda daha fazla sessizleşiyorum sdfsdf 😃
☺️🌸
Burada mantıkçı tarafım ön planda olduğu için sakin biri gibi görünsem de aslında nispeten deli fişeğimdir. Enerjisine yetişmesi oldukça zor biriyim ve damarıma basılırsa yırtıcıya bağlıyorum.
Tabi enerjimi gereksiz insanlara harcamaktansa sükuneti seçiyorum bir süredir. Yeter ki bana 'Sakin ol' denmesin. BANA SAKİN OL DEMEEE! diye patlıyorum, içimden canavar çıkıyor sanki.
Yoksa çok sakin biriyimdir 🙂
Bazen çok zorluyor insanlar , sakin kalmaya çalışıyorum ama sanki bunu yapınca sinir hucrelerimin bazılarının zedelendiğini de hissediyorum bı patlama oluyor sanki
Deliriyorum şaka bir yana sinir hatası oldum millete yok olmaz diyorum yok yok olur ümidini kesme yav istemiyorum istemeyeceğim kardeşim bunu anlamak bu kadar mı zor kimseden teselli beklemiyorum ama insanlar acır gibi bakıyorlar , birde hayatıma çok fazla karisiyorlar anne babam bile bukadar karışmazken , bende bu yüzden sinir hastası oldum sanırım
Yazarken bile elim ayağım titriyor diyormuşum 🤣😂
Hayat küfürsüz yaşamak için çok zor😂
Takmadığım şeylere sessizlik yemini veriyorum zerre ağzımı açmıyorum. Hani tarafımca önemsemek çok zordur başarabilen az 😂😂
Genel yapım sakin, ancak öfkemi veya stresimi tetikleyecek etmenlerde hızla sakin ruh halimden sıyrılabiliyorum.
Ben böyle hayatın taa.. neyse. Kalmam öyle bir zorunluğum yok ya altan alırım ya da görmezden gelirim
Bence bi sigara kahve belki yanına bi tatlı sakinliğimi sağlamada en iyi çözümlerimden bi kaçı:)))
Kalmaya çalışıyorum ama yaşadığımız hayat iyice bunalttı o yüzden zorlanıyorum artık
Sinirli olmak memleketimin doğasında var ama ben sakin birisiyim
Kalamıyorum genel olarak çabuk sinirleniyorum
Hayır, asla. Bazen bu yüzden haklıyken haksız durumuna bile düşebiliyorum. Umrumda mı? Aslaaa
Elimden geldiğince sakin kalmayı gayret ediyorum.
kalamıyorum. söyleyemediğim şeyler beni çok sinirlendiriyor ve üzüyor bu da delirmeme sebep oluyor
Çoğunlukla hayır cok gergin ve sinirli biriyim🙄
Genelde sakinim beni sinirlendirmedikleri surece
Kalmaya çalışıyorum. Çoğu zaman için kalmayı başarıyorum sanırım 🙄
Kalamıyorum. Ama kalmak isterdim her ortamda sakinlikle bilinsem ve çatlasa insanlar hahah😅
Deniyoruz, çoğunlukla kalıyorum ama bazen atıyor benim şarteller 😂
Bazen peygamber sabrı gösteriyorum bazen de en ufak şeye parlıyorum. Ruh halime bağlı biraz
Elimden geldiği kadar deniyorum ve öyle olmaya çalışıyorum.
Sakin insanlar tehlikeli olur genelde Ben sakin kalamıyorum q
Kalabiliyorum. Aileme, arkadaşlarıma ve işimde sakinliğimi korurum. Kalamadığımı anladığım zamanlarda ortamdan uzaklaşır sakinleşir öyle geçerim😌
şu an çok sakinim.
Evet kalabiliyorum
Çok sakin bir insandım hatta arkadaşlarım sen insan mısın derdi 😂 Delirttiler. Şu an öyle değilim.
Çok zor barıs çok 😃
Bazen Kolpaçino da ki ganyotçu gibiyim :D
Dayının oğulları da mermiye kafa atıyo mu 😃
medine dilencisi yapıyorlar :D
Genel olarak sakin bir insanım şartlar zorlasada
Oldukça sakin bir yapım var
Hayır ya neden olmuyor
Hayır hep patlıyorum 😒
Kalıyorum çünkü her şeye parlarsam yaşayamam 😬
Kalabildiğim kadar kalıyorum elimden geldiğince
Aynen bende deniyorum
Son zamanlarda hayır