Bence korkutucu derecede insanız hepimiz. Çoğumuz kendi kendimizi sabote ediyoruz. İçimizdeki o ses çoğunlukla bizi başarıdan mahrum kılar. Yine de her gün yeni bir güne uyanmaktan gücenmeyiz...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence korkutucu derecede insanız hepimiz. Çoğumuz kendi kendimizi sabote ediyoruz. İçimizdeki o ses çoğunlukla bizi başarıdan mahrum kılar. Yine de her gün yeni bir güne uyanmaktan gücenmeyiz...

Cevap
15Cevap
hiç bir şeyden korkum yok. kimseye ihtiyacım da yok. ama yalnızlık çok koyuyor insana.. alışmasına rağmen
Haklısın katılıyorum (çiçek)
(çiçek)
Yalnızlık iyide.. bazen şu başı birinin omuzuna yaslamak istiyorum neyse çabuk geçiyor ama
Tam hayatin anlamini cozecem beni bir gulme tutuyor gibi oldu ehehe
Hahahaha😀😀
Birine ihtiyaç duymak çok daha korkunç.
Ne için yalnız kaldığını bilip o şekilde yaşamak daha sağlıklı. Fakat yalnızlığa tahammül edemeyip bir arayışın içine girmek ve bulduğumuz kişiye, kendi kriterlerimizi gözetmeden bağlanmak daha tehlikeli. Sırf yalnız kalmamak için hayatımıza aldığımız birine, aslında bize uygun olup olmadığını düşünmeden ihtiyaç duymaya başlamak insanı daha büyük bir yalnızlığın içine sürükleyebilir.
Yalnızlık da korkunç bunu kimse yalnızlık Süper diye olumlayamaz bu yalancılıktır. İnsanın sosyalliği anne karnında iken organın sesleri ve dış dünya sesleri ile başlar.
Fakat birisine muhtaç olmak, birisine keyifsiz bir minnet borcunun olması... Bu çok daha korkunç.
Yalnızlık bana korkutucu gelmiyor pek. Aksine seviyorum tek başıma olmayı, kendimle zaman geçirmeyi. Bence birisine ihtiyaç duymak iyi bir şey değil. Yani her an illa yanında birinin olmasını istemek ihtiyaç duymak daha kötü
Yalnızlık bir tercih olduğu sürece cidden keyif veriyor. Ne zaman istememene rağmen yalnız hissedersen ce yalnızlık çekersen işte o zaman korkutucu olabiliyor.
Haklısın, benim ki daha çok tercihen bir yalnızlık
Birinin sana ihtiyac duymaso ama senin karşılık veremiye ek olman daha korkutucu... parmaklarıinin ucunda ama icinden gelmiyor.. bir ruhu kaubediyorsun göz göre göre :))
Hocam yakıyorum bir tane izninle ehue
Korkunç olan hayaletler yüzünden insan suretindekilere güvenme ihtiyacı duymak. Denize düşünce yılana sarılmak işte tipik.
Bana hiç sarılmıyorlar bile biliyormusun ((
Suretlere kanma sarılmamaları daha iyi belki
Belki dee
Kendim hallederim insanı olduğum için birine ihtiyaç duymaktan çok korkuyorum
İnsanlar çok korkunçlar.
bence birine ihtiyaç duyup ona ulaşamamak daha korkunç yalnızlık bazen insanın kendi seçimi olabilir ama birine gerçekten ihtiyaç duyduğun halde yanında olmaması insanı çok daha çaresiz hissettirebiliyor en kötüsü de bunu kimseye anlatamamak olurdu
bence birine ihtiyaç duymak çok daha korkunç çünkü kendi kontrolümü başkasının eline bırakmış gibi hissederim. yalnızken en azından sadece kendimden sorumluyum ve kendi kafama göre hareket edebiliyorum.
yalnızlık mükemmel bir sey, ta ki birine ihtiyaç duyana kadar
Evet isteğin dısında bir yalnızlık yaşayınca insan daralıyor he.
bunaliyosunnn
İkisi de korkunç değil lakin namerte muhtaç olmak daha kötüdür
Kesinlikle katılıyorum efenim.
Birilerine ihtiyaç duyacak şekilde yaratılmışız. Bu yüzden yalnızlık daha korkunçtur.
Birine ihtiyaç duymak.
Yalnızlım insanı korkutmaz.
birisine ihtiyaç duymak yalnızlıkta çok korkutucu geliyor Şu an bunu ara ara yaşıyorum 🙃
bide parasızlık korkutuyo
Birine ihtiyaç duyduğunda kalabalıgın içinde yalnız hissetmek korkunçtur
İnsan yaradılışı itibariyle sosyal bir varlıktır illa ki ilgiye ve değer verilmesine ihtiyaç duyar bunda garipsenecek bir şey yok bana göre gerçek bir yalnızlık kötüdür
Birisine ihtiyac duymak
yalnızlık sıkıcı ama korkunc denebilicek kadar fena oldugunu düşünmüyorum insan bazen kendini izole edebilmeli dıs dunyadan
Parasızlık daha korkunç bu arada
Dinini imanın para oldu jssjsf
Bence ihtiyac duymak cünkü bu sefer bagımlı oluyorsun yalnızlık cekebiliyorsan günlüğüne demek ki
Ne iticisin ya
Tovbeler olsun ne yaptım ki?
Varlığın yeter
Beni ne kadar seviyorsun?
Benle uğraşma
Bana yazsana soz seni tedavi edecem
Bence sen olmalısın
Bir insanın sorusuna alakasız yorum yapıp saldırıp sonra tedavi ol demek sshjsjs çok şizofreni bir hareket haberin olsun.
Amca ben sana yazicam şimdi
Yaz yeğenim
Ama çok yaşlısın
Kokrma zkmiycem konusalım derdin neymiş
Ne konuscaZ be seni tanımıyorum
Herzamanki gibi 3 yorum once yazacam 3 yorum sonra ne yazıcam sana. Ama sunu biliyoruz bensiz yapamıyorsun. yatıyor kalkıyor laf atıyorsun. Çünkü içten içe beni arzuluyorsun olsun. Yastık neyin kullan artık.
O kadar yoklukta değiliz
Birine ihtiyaç duymak
İkisi de korkunç değil.
Birisine ihtiyaç duymak
Birisine ihtiyaç duymak
Birine muhtaç olmak korkunçtur.
Birisine ihtiyac duymak
Birine muhtaç olup ihtiyaç duymak
Yalnızlık daha korkunç
Birisine ihtiyaç duymak.
Birine ihtiyaç duymak.
Birisine ihtiyaç duymak.
Eşittir insan ula
Sen insanmısın?
Anlamıstım sjsjsj
Yanlış kişiler
Sıkıntı hocam.
Fakirlik
Fakirlik benim için bir yaşam sitili sen ne anlarsın ki sjsjs
Niye korkunc ikiside ihtiyac
İsteğinle yapıldığında evet. Ama isteğin dısında maruz kaldığında sıkıntı.
İhtiyaç duymak
Yalnızlık
birisine ihtiyaç duymak daha korkunçtur
birisine ihtiyaç duymak kesinlikle
Bırısıne ıhtıyac duymak sanırım
İhtiyaç duymak
Yalnızlık
Birine muhtaç olmak
Yalnızlık gibisi yok
Yok değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İhtiyaç duymak kontrolü başkasına devretmektir, yalnızlık ise sınırları kendinin çizdiği güvenli ama soğuk bir alandır 🧠. İnsan özgürlüğünü yitirmekten korktuğunda yalnızlığı, kırılmaktan korktuğunda ise bağımlılığı tehdit görür 🔍. Seni en çok zorlayan şey birine sığınma ihtiyacın mı, yoksa o sığınakta ödeyeceğin bedeller mi? ☕