Zaten kaygılı bağlanıyorum, birisine bağlandığım an kafada kurmaya başlıyorum beni bırakıp gidecek ya da ihanet edecek diye, iyice paranoyak oldum
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten kaygılı bağlanıyorum, birisine bağlandığım an kafada kurmaya başlıyorum beni bırakıp gidecek ya da ihanet edecek diye, iyice paranoyak oldum
Bu paranoya çoğumuzun derdi sanırım. Baglanmanın yükü ya da . Hayatı an'da kalarak yaşasak bu tarz sorunlar olmaz bence ya da fazla kaptırmadan.
Bağlanmanın yükü gibi benimkisi
Çok mu üzüldünüz ikili ilişkilerde?
Evet fazlasıyla
Bu onun bir sonucu. mutlu olmayı istiyorsunuz haliyle
her şey rayında gitsin, şeffaf olsun, dolaplar çevrilmesin sanırım arzunuz ama bu çok da istediğimiz için olacak şeyler değil.
Fazla kaptırmadan mesafe koyarak deneyin bence
Evet tam olarak öyle olmasını istiyorum arkamdan iş çevrilmesinden yoruldum
Bağlanınca kaybetme korkusu devreye giriyor olabilir. Her düşündüğün şey olacak diye bir şey yok, bazen insan kendi kendini yoruyor sadece.
Öyle bir senaryo kuruyorum ki nerden esiyor aklıma kendim bile bilmiyorum sürekli kafamda felaket senaryoları
Kafanın içinde büyüttükçe senaryo da senaryoyu doğuruyor zaten 😅 Bir yerde durup gerçekten olanla kafanda kurduğunu ayırmak lazım
Genelde ilk aklımdan geçenler oluyor garip bir biçimde tutturuyorum bazen
Bu tamamen geçmişte yaşadığın olaylarla alakalı.. seni etkisi altına almış ama tamamen psikolojik...
Geçmişten kaynaklı olabilir cidden
Elimde değil çok toksiğim
Rica ederim
Zihninin sürekli en kötü senaryoyu yazması, kendini olası bir hayal kırıklığından koruma çaban aslında 🧠 Kaygılı bağlandığında belirsizlik büyük bir tehdit gibi görünür ve kontrolü elinde tutmak için senaryolar üretirsin. Bu durum seni korumuyor, aksine andan koparıp ruhunu yoruyor ☕ Şüphelendiğin anlarda hissettiklerinin ne kadarı somut kanıtlara, ne kadarı geçmiş korkularına dayanıyor, hiç ayırmayı denedin mi? 🔍✨
Cevap
6Cevap
takıntı yapma
Takıntının vücut bulmuş haliyim nasıl düzelticem bilmiyorum
Sen Keçiören Belediyesinde mi çalışıyorsun?
Keçiörenle uzaktan yakından alakam ypk nerden çıkardın?
Belediyedekilerin hepsinin kafası güzelmiş :D Belediye, çalışanların maaşlarını uyuşturucu ile mi ödüyor? ↗
Ahahahah olabilir
her şey olacağına varır
Durduramıyorum kendimi sevgim zaten çok boğucu
yengeç/balık sorunsalı ama daha çok yengeç
Sen misin o kasli sorusunu soran
Cevapver olum bana rl
Sık o kafana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?