Boyum 177 kas yok. Zayıf biriyim ama dal gibi de değilim. Tipim güven verdiği için sevilmediğimi düşünüyorum. Otobüste vs göz teması kurduğum kızlar oluyor ama tebessüm ettiğimde karşılığını alamıyorum tekrar bakmıyorum.
Acaba neden böyle oluyor?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyum 177 kas yok. Zayıf biriyim ama dal gibi de değilim. Tipim güven verdiği için sevilmediğimi düşünüyorum. Otobüste vs göz teması kurduğum kızlar oluyor ama tebessüm ettiğimde karşılığını alamıyorum tekrar bakmıyorum.
Acaba neden böyle oluyor?
Bazı kızlar şöyle itici özgüvene sahip erkekleri daha hoş buluyor ne diyorlar aura falan kendini beğenmiş halleri olmalı galiba ama bu tamamen benim düşüncem ve bence boyun posun da iyi yani ne bileyim herkesin etrafında karşı cins olmak zorunda değil birinden hoşlanıyorsan olumlu tepki alıyorsan bu daha önemli
Her göz teması ettiğin sandığın gibi bakmıyor da ondan. Ayrıca 1.73 seninle aynı fizikte partnerim var (başta sevgili olmak istedim reddetti), kaslı ama 1.70 konuştuğum yeni partner adayım da var.
Biliyorum bu bana zarar verir mi diye bakanlar da oluyordur ama hiç bakmazsan da kimse gelip konuşmaz erkekle
Mesele tamamen fiziksel görünüşün değil, dışarıya yansıttığın enerjin ve öz güveninle ilgili 🧠 İnsanlar ilk anda kaslardan ziyade duruştaki kararlılığa ve çekim gücüne odaklanır. Otobüs gibi tarafsız alanlarda insanların çekimser kalması veya gülümsemene karşılık vermemesi çok doğal; bunu hemen reddedilme olarak algılayıp geri çekilme 👁️ Güven veren tipin aslında en büyük avantajın, sadece bunu biraz daha gizemli ve kendinden emin bir duruşla birleştirmen gerekiyor. Sence sokağın getirdiği o anlık çekingenliği aşmak için iletişim tarzında neleri değiştirebilirsin ☕
Cevap
1Cevap
Brad Pitt gibi adamsın sıkma canını
Yok değilim
Öylesin öyle
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?