Hem erkekler hem kadınlar neden güzellik algısı yaratıyorlar kadınlara
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Enson bu cümleyi bir yerini yırtarcasına söyleyen eski sevgilim evli iki çocuklu adamla beni boynuzlamıştı. Halen kadın kadının yurdudur der o adamın metresiyken!
Dolayısıyla kadın olarak kadına yaptığından utanmayan o kurtulmuşum. Sen de o sözü bir de burdan düşün!
Kadınlar aynadaki yansımalarına bile katlanamıyor yüzlerini dudaklarını burunlarını değiştiriyor bunun ne diğer kadınlarla ne erkeklerle ilgisi yok tamamen kendileriyle ilgili kendini beğenmeyen biri herşeyi yapar
Kadınların birbiriyle rekabeti genellikle kendilerine dayatılan yetersizlik hissinden ve toplumun yarattığı dar alanlarda var olma çabasından kaynaklanır. Güzellik algısı ise bireyleri belli kalıplara sokarak kontrol etmenin ve tüketimi artırmanın en kolay yoludur. Bizi birbirimize kırdıran bu yapay standartları fark ettiğimizde kurd değil, ancak o zaman birbirimizin yurdu olabiliriz 🧠. Sen bu kalıpları kırmak için hayatında nasıl bir duruş sergiliyorsun? ✨
Cevap
6Cevap
Yurdudur aksini iddia eden etmesib örneğin çok büyük kavgalı oluğum kızı korumak için yanıma almıştım yine olsa yine alırım ne olursa olsun önce biz bizi koruyacağız
Herkes sen değil ki aşkım. Sen yanuna almışsın mesela ızleyen baska bır kadın ıyı olmus demıstır
Demin biri açık olmayacak şekilde memelerini atmış, kızların neredeyse tamamı kötü yorum yapmıştı 😄
Bende zaten o soruyu gorup sordum bu soruyu neler yazmıslar sacma sapan
Kızın memeleri iyiydi ayrıca. Tamam ilgi de hoşuna gidiyordur, her kızın hoşuna gider. Fakat niye kızı zorbaliyorsunuz
Kendini objeleştiren bir insanı sırf kadın diye destekleyelim mi yani
Kendını objeleştirmek mi bu? Senın fotografın da acık
Ama ben kendi m3melerimi sırf erkekler beğenip ilgi versin diye paylaşmamışım sadece profilimde görünüyo
@SorryImnotreadyyet yahu ilgi, iltifat için gizliden sormuş. Hoşuna gidiyor demek ki. Ayrıca kötü de değildi, yok Sütaş bilmem ne demişler. Taş gibi gaciydi hâlbuki
APSŞWOQŞDJ erkeklere kapalı olmalıydı o zaman profilin. Senın dusuncene gore o zaman sende objesin. Erkeklere begendırmek için yaptın. Hayatımızı erkeklere begendırmek için yaşamıyoruz
Güzel olması bütün bunları yapacağı anlamına gelmez bahsettiğin soruyu bende gördüm sence glossunu yorumlatmak isteyen göğüsleri görünecek şekilde fotoğraf paylaşır mı biraz uyanık olun ya
@SorryImnotreadyyet ya glos bahane elbette ama memeleri de kötü değildi. Seninkiler de gözüküyor ve iyi.
Kadın ilgi ve yorum istemiş, doğrudan da sormamıs. Niye o sorudaki çoğu kadın kıskanmis onu anlamadım
Bence yanlış düşünüyorsun. Bende gordum aynı soruyu ve memesi açık bıle degıldı. Madem objeleştiriyor sizde amacına ulaştırmayın o zaman yorum yapıp etkileşim vermeyin siz kullanın biraz aklınızı
Profilim kapalı mesajlarım kapalı profilimde ilişkisi var yazıyo zaten canım biraz baksan görürsün biz hayatımızı erkekler için yaşamıyo olabiliriz ama yaşayan hemcinslerimiz var ve sırf kadın diye bu hemcinslerimizi desteklersek hayatlarını erkekler için yaşamaya devam edecekler bunu anlatmaya çalışıyorum
Ben o kıza yorum yapmadım zaten neden istediği ilgiyi ona vereyim ki ahahHhcjdıv
İşte sorun erkeklerin ilgisini istemesi ve bu kadınlar hemcinsleri tarafından destek gördükçe daha da azıyolar
Tamam dediğin gibi de olabılır de onun ılgı ıstemesı senı nıye rahatsuz ettı bende onu anlamadım
Dimi yani, kız ilgi istemiş. Kızlar hariç de erkekler güzelce ilgilenmiş.
Peki ikinize de bir şey soracağım. O kız sizce kaç yaşında?
Kadınların kendini geliştirmemiş olanı, iğrenç insanlardır. Herkesi kıskanırlar, haset ve fitnediler, şaşmaz yavrum
Kadın kadının düşmanıdır
Sorulara bak yorumlara bak burada bile belli
Aynen bende bır tane kızın fotografının altına yazdıkları yorumları gordum. Gencecık guzelım kıza neler neler yazmışlar
Hele burada ruh hastası kadınların çoğu
Bencede. Burada kımlıksızler herseyı yapıyorlar.
Kesinlikle. Onlara cesaret vermeye bile gerek kaldırcaksin yorumu daha çok kudursunlar
Aklı başında biri sana yurt olabilir ama cehalete kapılıp kıskanan biri kuyun olur
Kadının düşmanı kadındır bunu asla unutmayın
Kavga yok hepinize yeterim
Çoğu zaman kurdu maalesef
Kurdudur
Kadına göre değişiyo
Sana denk kaliteli insanlarla arkadas ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?