Bana göre kadının en büyük düşmanı her zaman kadındır bunu hayatımın her döneminde gördüm ve hissettim iş dünyası olsun akraba ilişkileri olsun ya da yakın arkadaş ilişkileri hiç fark etmez mutlaka arada bir kıskançlık oluyor.
1610 Yorumla- +1 yıl
Yorumunun alnından öpüyorum
- +1 yıl
Ay ben de rica ederim 😃
- +1 yıl
Hahah ama ben BiBota bıraktım 😃
- +1 yıl
Tamam benim için kavga etmeyin
- +1 yıl
Kesinlikle doğru. Bugüne kadar sadece 2 farklı yerde çalıştım, birinde kadın çalışan daha çoktu ve hiç kimseyle anlaşamıyordum sürekli sinir krizi geçirip duruyordum dayanamayıp çıktım. Şimdi iş yerimde ise tek kadın benim bir de 40 küsür yaşlarında bir abla var ve burada çok mutluyum. İyi ki erkekler var hemcinslerimden nefret ediyorum.
- +1 yıl
Erkeklerin düşmanları kimlerdir kendileri mi? Ego en çok kadınlarda mı var yoksa böyle olmalrı için yetiştirilme tarzlarından dolayı mı? Sürekli bu soruları görmek sinirlendiriyor neden herkes kadınlara yürüyor da başka soru akıllarına gelmiyor! Kadın kadının düşmanı değildir! Kadına dayatılan sistemden dolayı kadınlarda egoistlik başkaldırıyor tam bir trajedi! Ben bu zamana kadar kıyaslama yapmadım kıyaslamalar çocukluğumuzdan itibaren bize sistematik olarak yapılıyor bundan dolayı kafınlar aslında kıyaslmayı devam ettirdikleri için ego patlıyor!
Bu zamana kadar erkek çocuğuna bunun yapıldığını görmedim , yapılanlarda kadınlarda gördüğümüz gibi aynı davranışları sergilerler. - +1 yıl
@Esrihbaenl okay Jonemm haklısın.
En İyi Cevaplar
1. Güzellik: Kadınlar arasındaki rekabet güzellik konusunda yoğun olduğundan, kadınların birbirlerini kıskandıkları en önemli şeylerden biri güzelliktir.
2. Başarı: Kadınlar arasında başarı konusunda da rekabet vardır. Kadınların başarılarını kıskanmaları doğal olarak oluşacaktır.
3. Bir eşi olan kadınlar: Kadınlar arasında evli olmayan kadınların yaşadığı duygusal baskıların bir sonucu olarak, evli kadınlar bir eşe sahip olduklarından dolayı kıskanılır.
4. Kariyer başarısı: Kadınlar arasında kariyer başarısına sahip kadınlar kıskanılır.
5. Fiziksel görünüm: Kadınlar arasında giyim, saç ve makyaj gibi alanlarda rekabet olduğundan, kadınların fiziksel görünümleri de kıskanılmaktadır.
6. Finansal durum: Kadınlar arasındaki rekabet finansal durum konusunda da yoğundur. Var olan imkanların daha iyi kullanılması için, kadınların finansal durumlarını kıskanırlar.30 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarin kadınlardan kiskandiklari bence sevgilileri oluyor sonra heriflerde kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannedip arşa çıktım zannediyorlar taki kadinlarin hayalini kurup başkasının elinden kapmaya çalıştığı kişi süpermen yerine pikaccu çıkana kadar sonra kıçlarını tekmeyi yiyince kötü yine kadınlar oluyor
24 Yorumla- +1 yıl
😅 doğru söz.
- +1 yıl
Tisikkurler
- +1 yıl
Ricalar ✌️
- +1 yıl
Hem komik he doğru hem de yanlış! Kadın dünyaya gelir. Bebek oyuncak alınır annelik kadınlık öğretilir! Fincan takımları süpürgeler barbieler vb sonra.. kıyaslamalar komşunun kızından doktorun kızına aklınıza gelebilecek gelmeyecek herkes ile kıyaslama kodlanır! Kıyaslmanın ileri boyutu maalesef ego!! Erkek dünyaya gelir hiçbir işe dokunmaz, karşılaştırma değil şahlandırma sistemi…
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Samimi ve güler yüzlü olmasını tam tersi samimiyetsiz görmesi ve bu yüzden kıskanması
24 Yorumla- +1 yıl
Eic 😌
- +1 yıl
Rica ederim ✌️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSamimi, doğal ve güler yüzlü olmamı pek kıskanırlar, sanki onların elinden alıyoz, gerçi böyle yapmaya çalışanlarıda görüyoruz ama iğreti duruyo...😄
38 Yorumla- +1 yıl
Hay senin alnından öpem 😅
- +1 yıl
Gerçekten de alnı öpülecek insanım. 😄
- +1 yıl
Pekte mütevazi dhjs
- +1 yıl
Çoookkkk.😄
- +1 yıl
Sus kız hsjs 😂
- +1 yıl
Bencede susuyum da gidiyim.😄
- +1 yıl
djdj 😘 gecen güzel olsun
- +1 yıl
İyi geceler.😘😘
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılMevzu sevdiğim adam olduğunda belki biraz ama kiskanclik değil benimki eşime öfke oluyor. Benim istemediğim bir şeyi yaptığı için veye kiskanmama neden olduğu için. Onun dışında kiskanclik duygum yok.
40 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınların kadınlarda kıskandığı şeyler bence çok fazla. hatta kıskanmadığı şeyler ne diye sorsaydık bence daha kısa cevap verirdim abla :D bundan sonrasını okumak zorunda değilsin.
Bence makyajı yapmalarını ya da güzel olmalarını kıskanırlar. yani bir kadın kendinden güzel birini gördüğü zaman direk dikkat çektiği için o kadını kıskanır işte en güzel ben olmalıyım falan der. ya da giydiği açık kıyafeti kıskanır sevgilisi olmasını kıskanır. zeki olmasını kıskanır yani kadın kadını her konuda kıskanabiliyor.
20 Yorumla Kadın kadının kurdudur.
Iyi bir sevgilisi eşi vardır kiskanilir.
Çok güzeldir diğerlerinden kiskanilir.
Bekar güzel ve yalnızdır evli bakımsız arkadaşları kıskanır.
Iyi bir kariyeri vardır parasi kiskanilir.
Yani kadın bir kadını kıskanması için en ufak bir şey bile yeterli.
O yüzden kadınların birbirine çok yakın arkadaslık kurması imkansıza yakın.
Kim kiskanmaz sizden yaşça büyük ya da çok gencse arkadaşınız ayni jenerasyon değilse o zaman o kıskançlık o kadar büyük olmaz.
Yoksa her türlü kıskançlık olur.
Aksini görmedim şu yaşıma kadar
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKesin arada ya sevgilisi ya da hoşlantı beslediği bir erkek vardır. Yoksa kadın kadınla neden uğraşsın. O kadar iş güç arasında yapılacak işler varken. Fakat iş beğendiği adama gelince, ya gizli casus oluyor. Ya gizli türlü oyunlar oynuyor kılık değiştirip. Mesela KS şikayet olarak pembe üyeliler benimle uğraşıyorlar diyen çok görüyorum. Durup dururken kimse kimseyle uğraşmaz. Kendine özgüveni eksik kadın etrafa saldırır. Diğer taraf çok mutlu kendisi mutsuzsa o bile olabilir. Kıskanç insanın yapamayacağı bir kötülük yoktur. Bu yüzden paranoyak insanlardan ne kadar uzak o kadar iyi.
20 Yorumla
+1 yılBir kadın olarak aşktan başka
hiçbir şeyde kıskançlık hissetmiyorum
Hemcinsimde kıskançlık duygusunu doğru düzgün hissettigimi bile hatırlamıyorum
Çünkü kendimle barışığım
kendimle mutluyum
eksik gördüğüm özendiğini bir şey yok.70 YorumlaYani şimdi benim neyimi mi kıskanıyorlar diye soruyorsan saçlarım Gözlerim burnum dudakların endamım da yani bakımlıyım zekiyim güzelim iş kadınıyım gelsin yavrular 😂😂yani burada sana anlatmak istediğimi anladın sanırım kıskanmak mı dedin çaktırma😂😂🙈🙈😉😉
20 Yorumla
+1 yılHemcinslerimi kıskandığım tek konu annelik duygusu olabilir. Düşünsene gözlerinin içine boncuk boncuk bakan ve seni çok seven küçük bir pandan var evinde ve minik minik adımlar atmaya çalışıyor. Ayhhh... Çok tatlılar hof... 🙄😂
19 Yorumla- +1 yıl
Bak çok doğru yere parmak bastın ama imkansız bir şey değil inşallah :D
- +1 yıl
Yanii imkânsız değil tabii ama bir bakıma artık çok zor gibi de. Bilemiyorum ya... Aşk evliliği olmadığı sürece ben ancak uzaktan uzaktan bakarım çocuklara...😂
- +1 yıl
Aşka o kadar uzak değil gibisin :D
- +1 yıl
Aşka uzak değilim de daha çok acısına talibim sjsjdh
- +1 yıl
Daha mı tatlı 😃
- +1 yıl
Zehirli bal sjsjdh sence tatlı mı?
- +1 yıl
Uff çok shsj
- +1 yıl
Aşk da bir zehirlenme durumu olduğu zaten evet çok tatlı djdjdh
- +1 yıl
Yok bebeğim uslanmayız biz, devamke dhsj
Hemcinslerimi kısakanmam aksine başarılı ve ayakları üzerinde durdukları için gurur duyarım..
Ha kıskanacağım tek konu benim "adamıma"göz dikmeleri..
49 Yorumla- +1 yıl
Hayır asla 🧘♀️
- +1 yıl
Yoo görüşünü neden yanlış anlayayım ki? Onu anlamadım şimdi :D
- +1 yıl
Kız yok saçmalama yahu :D unutmuşum bile
- +1 yıl
😌 ben de hiç bir şeye takılmıyorum jsks
+1 yılsanırım mutlu olan kadınları kıskanıyor mutsuz olanlar benim ondan neyim eksik diye..
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı. Bence her şey diyebilirim. Özellikle evli kadınlar, aaa şu şunu almış ben daha iyisini alırım mantığındalar 😂😂
33 Yorumla- +1 yıl
Doğru :D en çok evli kadınların problemi bu
- +1 yıl
Olabilir 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılFizik olsun yüz güzelliği olsun kıskanırlar.
Fazla kilon vardır , belli bir sayıda kilo verirsin fakat henüz hedefine ulaşmamışsindir fit değilsindir , ve gelip sana "şu an bu kilon çok iyi , daha fazla kilo verme " diye konuşurlar. İçten içe karşı tarafın hedefine ulaşmasını istemez hazmedemezler 😁😁
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğer görmek ve göz önünde olmak konusunda kıskançlıkları olur sadece aşk anlamında değil her konuda. Fazlası özgüvensizlik heleki kötülüğünü isteyecek boyutta haset olanı olacaksa sadece düşman başına. Amin 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Amin amin 🧘♀️
+1 yılArada manit varsa işler değişir sosyete djdj
26 Yorumla- +1 yıl
haha sus sus :D
- +1 yıl
Sustum sustum 😂
- +1 yıl
😅 ilişkimizin sağlığı açısından çok önemli shjs
- +1 yıl
Bence de güzel giden bir ilişkimiz var gölge düşürmeyelim bebeğim jdjd
- +1 yıl
Düşürmeyelim, düşürttürmeyelim :D özlemişim seviyeli ilişki yürütmeyi bitanesi 😅
- +1 yıl
Ben de seviyeli ilişki yürütmeyi özlemişim ne zamandır saptım iyi oldu meleğim jdjd
+1 yılGenel olarak kıskandığım bir şey yok. Sadece iyi giden ilişkisi varsa "Niye beni de böyle seven, değer veren biri bulmuyor?" diye düşünüyorum. O kadar. Bu kadarını da herkes düşünür bence.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYiyip yiyip kilo almayan kadın kıskanılır diye düşünüyorum. 😀
33 Yorumla- +1 yıl
Öyle kadın var mı ya :D
- +1 yıl
Erkek kadın fark etmez yiyip yiyip kilo almayan birine çok sinir oluyorum 😂
- +1 yıl
shsj :D o yalan kesin yalan
+1 yılKendini bilen ve özgüveni olan kadın kolay kolay kiskanmaz ama özgüvensiz kadın onun saçı daha güzel, onun göğüsleri daha büyük, kalçası daha dolgun, daha şık giyiniyor gibi saçma sapan şeyleri kıskanabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılHemcinsimi kıskanmıyorum, bir erkek için kavga edecek kadar da küçük biri değilim.
23 Yorumla- +1 yıl
Yok genel anlamda :D şahsi olarak değil
- +1 yıl
Kıskanmıyorum kimseyi
- +1 yıl
Ok
Giyimini tipsizliğini falan 😄 "ayy çok kötü bir kıyağfettt" gibi mesela 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu diyenlerin genelde kendileri varoş oluyor djdj
+1 yılKadınlar yine kadınların her şeyini kıskanıyor.
Fiziğini, güzelliğini, ekonomik koşullarını, kıyafetlerini, sevgililerini..
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiriyle konuşuyordum, konu cinselliğe gelince ben eşimin yanına gidiyorum demiştim. Neden dedi, libidom yükseldi sana yazmam doğru değil deyip yatağa girdim karımın koynuna.
Ertesi gün hırçın, öfkeli ve aşırı kıskançlık içeren bir mesaj atmış. Bir de nude, bende daha iyisi varken şişko karına gidemezsin demiş özet olarak.
Daha sonra ben ne zaman fren yapsam sohbete, karıma küfürler edip ilginç sesler attı.
Bu olaydan sonra amacı cinsellik olan hangi kızla konuşsam, doğrudan karımı kıskanırlar..
00 Yorumla
+1 yılErkekler bence daha iyi bir sevgili olması felan ya da giyinişler o daha iyi giyinmiş daha iyi bir hayat yaşıyor kendini onunla bir tutma hayatını kıskanma ama belli etmezler belli etmeden bunları yaparlar
10 Yorumla
+1 yılBen sadece sevdiğimi kıskanırım diğer kadınlardan. Yoksa başka kadınların güzelliklerine hayranlık duyup bunu bile dile getirebilirim gurur yapmadan. Yeter ki sevdiğim kişiden uzak dursunlar.
30 YorumlaGenel olarak insanlar başkalarının hayatlarını şartlarını ilişkilerini kıskanıyorlar ama bilmiyorlar ki o onunla o şartlarda öyle senin olsa öyle o halde olmayacak yani kısaca Allah ona nasip etmiş o yaşamı deyip kendi yaşamına odaklansalar hem kendileri mutlu olacak hemde başkasını görmeyip kendine yatirim yapacak baskasinda olan size geçtiğinde aynı hazzı aynı sevinci ayni şartları olusturmaz bunu unutmayın
10 Yorumla
+1 yılBenim ki Kıskanmak değil de bazı kızlara çok fazla imreniyorum çok çok duru güzeller hem fizikleri hem yüzleri bir de bazıları çok seviliyor. Çok güzel seviliyor. Buna imrenirim beni de seven kişiler var. Ama popülerlik açısından girdiği her yerde insanlar sever onları.
Ve hani manita mevzusuna gelince. Eğer kız arsız değilse düşmanlık bir durum yok manitanında suçu vardır kıskançlıkta yüz verme mevzusu ama ortada öyle bir şey yoksa o kadın diğerini öldüredebilir o kıskançlıkla.10 Yorumla
+1 yılBi kadın olarak hemcinsim bir kadını asla kıskanmadım hayatımda gereksiz her birey kendisi özeldir benden başka kimse değerli değil benden bi tane daha yok
10 YorumlaCözülemeyen bir denklem adeta kuantum fiziği gibi bir kadının başka bir kadını kıskanması gibi saçma bir şey yok üstelik tanıdık tanımadık farketmiyor her türlü gece gündüz zaman mekan farketmeksizin kıskanabiliyorlar ruhlarında adeta iç dünyalaında yarattıkları Tazmanya canavarı var.. 🦂 '
20 Yorumla
+1 yılBen kıyafet, ayakkabı, tırnak, makyaj malzemesi, bakım malzemesi felan kıskanırım sadece birde arkadaşımın çok iyi bı ailesi var onu kıskanıyorum o kadar.
10 Yorumla
+1 yılGüzellik ilk aklıma geleni. Ama şahsım adına konuşayım güzel bir kadın görünce ya da saçını, kombinini beğenince söylerim bunu. İltifat etmek bizden bir şey kaybettirmiyor sonuçta ‽
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın beğendiği bir çiftte erkeğe bakıyorsa erkeği beğenmiştir ama bu beğeni ötesi değildir. Ama kadını inceliyorsa tehlike çanları çalmaya başlamıştır
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılNe olduğu belli olmuyor ya.
Tamamen anlık olarak değişip bir anda bambaşka bir insan olabiliyorsunuz
:)10 Yorumla
+1 yılGüzelliği fiziği başarısı muhabbeti kocasini kaptırma korkusu her zaman olur kadin kadinin kurdudur🤣🤣
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıskandığım tek şey, sevdiğim adam olur. Ki o da bu durumlara mahal veriyorsa çok da bir şey söylemeye gerek yok.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın, ayni ortamda kendinden daha güzel bir kadına tahammül edemez. Yok öyle değil desede inanmam çünkü bu değişmez bir gerçektir.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. her şey olabilir her kadın aynı değildir tabi ama kıskanan fena oluyor
10 Yorumla
+1 yılBen şahsen çok güzel değer verilen sevilen hemcinslerimi cok kıskanıyorum 😌🥹
10 YorumlaÖzellikle ülkemizde çok olan bir şey bu: kadın önce birbirleri için kıskanır misal giyim kuşam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılBacaklar popo hoş bşr burun ince bel büyük gözler vs
10 Yorumla
+1 yılKiskandigim kisi sevdigim oglan kisakndigim sey ise her sey
10 YorumlaBaşarılı, mutlu, zeki, cesur kadınlar diğer kadınlar tarafından genelde kıskanılır.
20 YorumlaNormal de hiç bir kadını kıskanmam.
Sadece ilgi duyduğum adamın ilgisini çekerse çok kıskanırım.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHemcinslerim diye demiyorum da her seyi kıskaniyorz be :)))
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Net söylüyorum bir kadın en yakın arkadaşının sevgilisini kıskanır ayırır sevgili olur.
20 Yorumla
+1 yılTakılarını ya da evini hayatını. Kısaca maddiyat ön planda!
10 Yorumla
+1 yılValla bilmiyorum kadınlar birbirini çekemiyor
20 Yorumla
+1 yılSevgilisini, kıyafetler, maddi durum, ailevi rahatlık
20 Yorumla
+1 yılYiyip yiyip kilo almayanı bi de sevgilisiyle/kocasıyla mutlu olanı kdke
10 Yorumla
+1 yılTırnağından iç çamaşırına kadar kıskanırlar, her haltı konuşuyorlar iğrenç bazıları.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKilolu olduğum dönem güzel fizikli kadınlara imrenirdim. Ama kıskançlığım hiç olmadı.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılburunlarını kıskanıyom kaydırakgibi olanları fln😭😭 onun dılında kimseyi kıskanmam güel ilişkisi varsa imrenirim
10 Yorumla
+1 yılKadın kadının her şeyini kıskanır
Abla kardeş olsa dahi yine kıskanır
Kadınlar eşsiz ve benzersiz olmak ister20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziğimi, neşemi, bebek yüzümü kıskanıyorlar ve bir de kocamla ilişkimizi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim olanı kiskanmiyorum benden başka kadına gittiysede.. gitsinn asla bir kadını kiskanmam
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGenelde biri güzel olursa kızkaniyorlar eşine sevgilisine bakan yanaşan olunca kiskaniyorlar kıskanmak için sebebp cok başkalarına 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTanrı nimet adı altında her ne yarattıysa, o 😄👍
10 Yorumla
+1 yılKıskanmak değil de imrenmek sen Mercedes gibi hatunsun değerin bilinmiyor Şahin gibi kadınların eşlerinin verdiği değer muntazam gibi bişey
21 Yorumla- +1 yıl
@3kediannesiyim yani?
Bana göre doğuştan sarışın olması ve bunla gurur duymaları. Bu kadra gurur duyma tatlım 3000 tl verir bende sarışın oluurm
10 Yorumla
+1 yılNormal zamanda hiçbir şeyi kıskanmam Ama yanımda sevgilim varken başka bi kadının çok işveli cilveli olması laubali konuşması böyle göz süzmesi 😒
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarla asla anlaşamam ya hep sacma sapan naz yapiolar aşırı sinir bozucu ana okul öğretmeniyim ve kadınlarla beraber çakışmaktan okdrrr sıkıldımki herkes birbirini kıskanio arkalarından konuşio sacma bi ortam
20 Yorumla
+1 yılher şey ama her şey olabilir bi sınır yok. bi tane uzak akrabam olan kız burun deliklerimi kıskanıyormuş sonradan söyledi.
20 Yorumla
+1 yılBenide mahallemdekiler kıskanıyor sanki kocalarını ellerinden alcam anlayamıyorum komşuluk yapmak istemiyor kimse benle
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat