Sevgili seçimi, insan karakteri belirleme, bulunduğunuz ortamı okuma, sorunlar karşısında alınan aksiyonlarınız vb.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgili seçimi, insan karakteri belirleme, bulunduğunuz ortamı okuma, sorunlar karşısında alınan aksiyonlarınız vb.

En sağlamından gözlem yaparım. Ama söz konusu bir insan olduğunda, gözlemin doğru olsa bile faydasız ve karakterini bozacak bir noktaya gelebiliyor. Haklı olsan bile, mesela o kişinin dedikodusunu yapmak ya da yapılmasına vesile olmak kötü bir şey. Bazen ben de bu duruma düşüyorum.
söz konusu iş ise, çok faydalı.
Ğözlem yapmayı seven biriyim yeni tanıştığım insanlarda hemen bir kanıya varmak yerine, zaman içinde nasıl davrandıklarına dikkat ederim. Konuşurken kullandıkları kelimelerden, insanlara karşı tavırlarından, küçük olaylara verdikleri tepkilerden ve söyledikleriyle yaptıklarının birbirini tutup tutmadığından ister istemez bazı çıkarımlar yaparım. Bazen daha ilk başta hissettiğim bir şey sonradan gerçekten doğru çıkabiliyor. Bu konuda sezgilerimin de bana yardımcı olduğunu düşünüyorum. Ama yine de sadece ilk izlenime güvenip bir insan hakkında kesin karar vermem. Çünkü insanları tanımak zaman alıyor ve herkes ilk göründüğü gibi olmayabiliyor. Gözlemlerim genelde bana faydalı oluyor; özellikle kime ne kadar güvenebileceğimi veya kimle arama biraz mesafe koymam gerektiğini anlamama yardımcı oluyor. Yine de yanılabileceğimi bildiğim için karşımdaki kişiye kendini tanıması için her zaman bir şans vermeye çalışırım.
6. Hissinizde kuvvetli masallah
İstediğim de yaparım nx
Yaparsın sen çılgınsın çünkü bilirim ben (kalp)
çevreyi iyi izlerim, genelde ilk izlenimlerim de yanıltmıyor. insan sarrafı oldum diyemem ama detayları kaçırmadığım için aldığım kararlar genelde işime yarıyor.
Masallah efenim
Gözlem yapmak benim hem mesleğim hem de hayatı okuma biçimim. İnsanların beden dili, kelime seçimleri ve kriz anlarındaki tepkileri karakterleri hakkında en net ipucunu verir 🧠. Doğru okunan bir ortam, kişiyi hayal kırıklıklarından ve yanlış ilişkilerden korur. Sezgileri eğitimle birleştirdiğimde elde ettiğim kanılar genelde beni yanıltmaz ve doğru adımlar atmamı sağlar 🕵️♀️. Peki sen insanları incelerken en çok hangi detaylara dikkat edersin? 🔍✨
Cevap
8Cevap
Yapıyorum kendimce bir şeyler ama benim sorumum kis eile paylaşmam , yani öyle nilgiyi yayma faşan işi ile uğraşamam ben ya sıkılırım akışta kalmayı seviyorum
Kendinegözlemci
Yani herkes kendi yolunu yaşa rsonuöta benim çıkaro larımla başkasınınki bir değilki bakış açılarımız farklı sonuöta.
Anladım. Peki gözleme yapabiliyormusun? Bana az pattes çok kaşar yaparmısın istesem?
Yok işte ben okadar hamarat domestik hatın drğilim😅
Yaaa uf sana altı üstü bi gözleme istedik yaa sanki içli köfte istedddik. Yazıklar olsun :D
Valla harcadığım zamana yazık olur valla, sana kahve ısmarlayayım send ebana okunacal kitap listesi ver😅
Bi tane de değil liste istiyorsun hemii?
bildiğim kadarıyla gözlem için ya dürbün ya mikroskop gerekiyordu 🤔 yanlış miyim 🙄🙄
Teleskop?
Heee dogru bingo 👍🏻
ben de diyorum bir şey daha vardı
Demii ben anladım onu düşündüğünü ama aklına gelmediğin eheuheu ne zekiyim dimi hee de. D
Çok beceriksizim bu konuda
Cidden mii neden
Normalde insan davranışlarını, tercihlerini ve mimiklerini bayağı incelerim ortamı okuduğumu, gözlemlerimden doğru çıkarımlar yaptığımı düşünürüm. Ama dürüst olmak gerekirse son zamanlarda bu konuda tam bir çuvallama halindeyim.
Hatta soruyu görünce o an başka birine de sinirlenmiş olmanın etkisiyle "Yok ya, ben bu konuda cidden beceriksizim" yazıp geçtim. Bazen "Tamam, bu insanı veya durumu çözdüm" diyorum; bir bakıyorum ki olay bambaşka çıkıyor, tam tersiyle karşılaşıyorum.
Özellikle bu ara algılarım kapalı mı nedir, hiç tutturamıyorum. Galiba insanları okuma konusunda bu aralar formumdan bayağı düştüm.
Yok sen formundan dusmedin İnsanlar numara yapma konusunda evrim grcirdiler
Evet gerektiği zaman gözlem yapıyorum.
gözlem yeteneğim mesleğim gereği de çok iyi iddialıyımdır. ayrıca nasıl gözlem neden sonuç ilişkisi kurmam gerektiği hakkında da araştırma yapıyorum.
Sonuç olarak yarara geçilmemiş her eylem sadece yüktür. İyi ypaıyorsun can bu konuda da kendini çok geliştireceğine inanıyorum (ççek)
Gözlemlerim herşeyi mesala yeni girdiğim ortamda geniş bir ortamı görmek için ya en ön ya da en arkaya otururum bide ilişkilerimde çoğunlukla davranışlarım değil gözlemlerimle hareket ederim
Güzel bir yetenek
Pek çok surprizi gözlemlerime dayalı olarak yaparım bu da karşımdakinin hoşuna gider. Hiç beklemez çünkü farkedilmek iyi hisseder. o yüzden katılıyorum doğru.
Yeterince yaptığımı düşünüyorum. Genelde sessiz biri olduğum için detayları daha çok fark ediyorum ve görüyorum
Doğruu, genelde sessiz sakin insanlara gozlemleemek içni daha çok zaman bulup daha küçük detayları fark edebiliyorlar.
Bence de öyle
ortamdayken herkesin en küçük sesi bile geliyo ona göre hareket ederim hiçde yanılmam ilk bakışta birine sevmediysem o kişiden cacık bi yararı olmaz
Napıyorsun ormanda yerler seni kız orada genceciksin çık ordan sjsjs. Maşallah diyorum nazarlar değmesin.
İki kategori yaparım bir çıkarım için kim lazım bunlar mutlaka bir gün lazım olur diye ne çok sıkı fıkı oldugum biri mesafeli oldugum arada bir merhaba dedigim kişiler
ikincisi tamamen sevdigim kişiler 🙄
Yapayrum tabi bak senin gibi gibi kanka etmişum ula
Lanet ossun o yeteneğine sjafjka
Gözlem yapabiliyorum, kanılarımdan faydalanıyorum ve başka insanların da faydalanmasına olanak sağlıyorum
Evet birçok konuda iyi gözlemciyim. Bu doğrultuda verdiğim kararlarda yanılma payım çok düşüktür. Ayrıca insan sarrafı olduğumu düşünüyorum.
Gözlem yaparım ama her gözlem doğru sonuç verecek diye bir şey yok Yine de çoğu zaman hislerim yanıltmıyor zamanla belli oluyor zaten
Gözlem yeteneğim sayesinde, öngörülüyüm
Soyle bana ey sisud gelecegimde ne goeuyorsun heheh
Hihhh kotusun kotuuuuu
Benden olsanolsa manda filozof olur sjsj
Çok iyi gözlemciyimdir ayıptır söylemesi
Maşallahlar nazar değmesincikler tütütüer diliyorum efenim.
mükemmel gozlem yaparim
Fayda sağlıyor mu pekii?
evettt tabii ki, şak diye karar verebilirim
Maşallah diyorum efendim
İnsan en çok kendini gözlemlemeli.
Tovbeee kendimi neden gözlemliyeyim kii zatn kusursuz değilmiyim yoksaaaa?
Evet gözlem yeteneğim ve sezgilerim güçlüdür
Maşallah diyelim efenim.
İyi gözlemciyim.
Güzel gözleme de yaparmısın peki as pattes çok kaşarlı.
Şimdi yapacağım 😅
Bak as pattes tamammı dolduruyonuz sonra yiyemiyom :D Kaşarı bol olsun ama :D
Az patates çok kaşar 😂
Başka bir şey alır mısınız efendim
Bi de ayran. D
Tatlı olarak da supanglemiz var, denemek ister misiniz?
Kazandibi var ise daha iyi olur yaaa.
Tabii. :)
Evet iyi gözlem yapıyorum
Alalh bereketini arttırsın inşallah eheh
Evet insanın yaşadığı olaylar neticesinde zamanla insanlari tanimasi analiz kurması da kolaylaşıyor
Gözleme yapıyım ben
Az pattes çok kaşarlı yaparsan valla severek yerim ehuehue
Bende severim canimm çekti yaw
E yapta yiyek :D
Yapamam 😒 bugün halim yok
Kak kız tempo tembellik yok ssj
Yok yok başka islerm var gözlemeyle ugrasmaam bugun
Ya gözlemeni ya canını shsjfa
İşim bu çok iyi gözlem yaparım
Meslek nedir acabaa?
Kütüphanede gözetmenim 🫣
Allah kolaylıklar versin efenim.
Teşekkür ederim
Yapabiliyorum sanki🙃
Hayır olmuyor. Bu konuda pek iyi değilim sanırım.
Gözlem yapmak benlik değil.
Yapabiliyorum
Maşallah efenim
Gözlemlerim beni yanıltmiyor hiç
Maşallah efenim
Gözleme on numarayım
Peynirli mi pattesli mi ıspanakjlı mı?
Peynirli yaa
Demiiii güzel oluyor vallaa misss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?