İçine kapanık, kimsesiz, kendi halinde insanlara öneriniz nedir?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İçine kapanık, kimsesiz, kendi halinde insanlara öneriniz nedir?
Bu şekilde susuz kalmış bir çiçek gibi kurumanın ne anlamı var? Hayata karışmak gerekir. Bir kursa yazılmak, bir etkinliğe katılmak, yeni insanlarla tanışmak, bir şeylerin içinde olmak ve sosyalleşmek insana yeniden yaşam enerjisi ve anlam katar. İnsan bazen kendini bulmak için önce hayatın içine karışmalı.
İnsanlar beni genelde itip kakar da...
Çok savaştım yoruldum ondan yalnızlığa çekildim
Yalnızlık bir tercih olduğunda dinlendiricidir ancak zorunluluk haline geldiğinde ruhu yorar 🧠 İçine kapanık ve kimsesiz hissettiğinde tamamen kabuğuna çekilmek yerine, sınırlarını koruyarak küçük adımlarla sosyalleşmek çok daha sağlıklı olur. Kendine yüklenmeden, ortak hobilerinin olduğu güvenli ortamlarda yeni insanlarla tanışmayı denemelisin 🔍 Şu an yalnız kalmak sana güvenli bir alan mı sunuyor, yoksa içten içe anlaşılmayı mı özlüyorsun? ☕
Cevap
2Cevap
Valla bende oyleyim cabalasamda olmuyor galiba boyle devam edecek
Sizin standartlarınız yüksektir sanırım ondan. Benim öyle yüksek bir standardım da yok.
Hayir degil
Allah gönlünüze göre ideal kişileri karşınıza çıkarsın, güzel yüzünüze ve güzel gönlünüze göre olanı bulun inşallah...
Sosyal olup çevre edinmeli
İnsanlar beni sevmiyor.
Sevdir kendini o zaman şirin ol
Biriyle tanışmalı
İnsanlar beni dışlıyor.
tanışmalı çevre edinmeli
İnsanlar beni istemiyor.
istemez değil soguksun ondandır biraz sıcak kanlı olmalısın sen yanaşmalısın onlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?