Zayıflamak için spor salonuna gidiyorum, orada bile kötü muamele görüyorum, hiçbir şey yapmadığım halde
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zayıflamak için spor salonuna gidiyorum, orada bile kötü muamele görüyorum, hiçbir şey yapmadığım halde
Spor salonunda bu tarz bir muamele görüyorsan, dış görünüşünden ziyade verdiğin toleransla ya da karşındakinin karakteriyle ilgilidir; muhtemelen toksik bir ortama denk gelmişsin. Yer veya salon bilgisini atarsan gerekli şikayeti yapar, hukuki olarak da başını ağrıtmayacak şekilde o yorumunu ve yanıtını silerim.
Anladim bugun de ayni muamele gorursem baska salona gidicem zaten o zaman atarim bilgileri
Yaşadığın bu haksızlık yüzünden kendini değersiz hissetmeni çok iyi anlıyorum, lütfen kendini suçlama. İnsanların nezaketsizliği senin dış görünüşünle değil, tamamen kendi öz saygı eksiklikleri ve ego problemleriyle ilgilidir. Spor salonları herkesin gelişim alanıdır ve orada bulunmaya en az onlar kadar hakkın var. Dik duruşunu bozma, kimsenin seni yolundan etmesine izin verme. Peki bu olumsuz tavırları sergileyenler tam olarak nasıl davranıyor, seni en çok ne incitti? 🧠✨
Cevap
8Cevap
Dış görünüşten değil hareketlerinden yansıttığın enerjidendir.
Ne yansitabilirim? Hic kullanmayi bilmedigim alette daha ilk gunden yalniz birakip gitti kapatamadim aleti de
Spor salonu hocaları ilgisizler genellikle kaşarları severler senlik sorun değil YouTubeden bak veya yapay zekaya sor.
Evet kardeşim kizlarla cok iyi sohbet ediyor
Spor salonunun Adını adresini vs ver şikayet edelim.
Parasını ödediğin bir yerde nasıl kötü muamele görebilirsin ki
Bildigin hoca kotu davraniyor
Gitme oraya. Parasını veriyorsun sonuçta
Bugun de gidicrm yine bagirdi daha kapidan girmeden cikip gidicem bizim mahallede baska salon daha var oraya gidip kaydolucam
Senin kapını düt de. Müşteriyim olum ben düzgün konuş de
Diyim de kendi silsin uyelikten
ya da bundan sonra adam gibi davransın
Slaonu değiştir neden parnal rezil oluyorsun ki
Diger salonlar vok buyuk dedigim. gibi bir hata yapmaktan korkuyorum hareketleri yanlis yapmaktan
İnsanız hata yapascsğız kimse kusursuz değildir... Korkunuz olmasın para veriryorsanız size hizmet edilecek hakkınız slacaksınız alamıyorsanız durmanız hata
O degil de orada vucudu iyi olan insanlar benle dalga gecer diye korkuyorum. Ve bu gittigim salonda asagida kucuk dolaplar soyunma odasinda buyuk dolaplar var bir anahtar bile verilmedi
Ne düşünen umrunda olsun ne sözlere takılı ka
Yetkillilerle konusdd
Yetkili kisi zaten bunu yapam
En ustu o salonun sahibi o baska kimse yok dogru durust ilgilenmiyor bile diger yorumlarda yazdim ne yaptigini ama sana tekrar yazayim ilk gunden acmayi kapatmayi bile gostermeden bir aletin ustunde birakip gitti sonra kapatamadim da durdurabildim sadece adam asagi kata gittigi icin darlamamak icin sormadim nerden kapatildigini. Sonra baska bir aket daha vardi onu nerden acacagimi bilmedigim icin hic yapmadim bile kaldi oyle sorsam kizacak gibi durdugu icin soramadim
Muhtemelen ama sen kimseyi takma çalış evine dön
Spor salonunu değiştirin
İnsanlar çok kötü ya
kim tarafından
Hoca tarafindan
Hoca bagiriyor giris kartini ilkde dogru okutamadim diye onun harici sorumsuz bir hoca hic acmayi kapatmayi bilmedigim bir alette beni yalniz birakip gitti daha ilk gunden allah miyim munnecim miyim ben de her aleti nerden bileyim ilk drfa gitmisim baskasi olsa hemem ilgilenir
hoca herkese öyledir bence
Yo erkeklere gayet iyi davraniyor ve diger yilisik kizlara
Napiyorlar mesela
Hoca bagiriyor giris kartini ilkde dogru okutamadim diye onun harici sorumsuz bir hoca hic acmayi kapatmayi bilmedigim bir alette beni yalniz birakip gitti daha ilk gunden allah miyim munnecim miyim ben de her aleti nerden bileyim ilk drfa gitmisim baskasi olsa hemem ilgilenir ama ben sirf cirkinim diye boyle yspti bence
Evet erkek ve erkeklere iyi davraniyor
Bugun son gunum bakalim davranislari iyi olursa yazilmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?