Şu hayatta en çok sinir olduğum şey bir kişi çocuğunun engelli olduğunu bile bile çocuğu doğurması bakın ben fiziksel engelliyim tamam mı, ağır fiziksel engelli olmamama rağmen yaşamak istemezdim bu şekilde tamam ben kendimden nefret etmiyorum sırf engelli olduğum için kendime bu şekilde seviyorum, kendimi kusurlu hissetmiyorum ama hayat gerçekten zor engelli bir insan için yaşamadan bilemezsiniz şimdi benim engelim şöyle senin ailen aldırmamış git önce ailene söyle diyenler için söyleyeceğim ben son zamana kadar her şeyim normal, en son doktor bir hafta sonra gelin kontrole olmadı ameliyatta çocuğunuzu alırız demişler bir hafta sonra bir gelmişler ben, annem kalp atışları düşmüş, kordon boğazıma dolanmış falan filan öyle engelli kaldım yani 4 gün fazla anne karnında kaldığım için yani isteyerek olunan bir şey değil ama işte isteyerek engelli çocuğa bakmak tabii isteyen doğurabilir ama mesela hangi çocuk engelli olmak isterdi ki mesela ben bilgisayar oyunlarını çok seviyorum sırf engelli olduğum için oynayamıyorum mesela ben bunu oturup üzülüyorum ama yapacak hiçbir şey yok düşün bazı çocukların ne tür engelleri var ne tür zorluklarla yaşıyorlar ve çok zor gerçekten Allah sabır versin yani insanlar bence yetişkinler bunun hakkında bilinçlendirilmesi lazım bence
3 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın tüm bu zorluklara rağmen durumunu samimiyetle paylaştığın için seni çok iyi anlıyorum. Bir çocuğun yaşam kalitesini ve geleceğini düşünmek son derece empati dolu bir yaklaşım. Ebeveynlerin bu konuda derin bir bilinçle, hem çocuğun çekebileceği zorlukları hem de kendi psikolojik güçlerini tartarak karar vermeleri çok önemli. Yaşamın getirdiği bu yüklerle baş ederken seni en çok ne güçlendiriyor? 🧠✨