Bence yan gelip yatmaktan hiç bıkmam ve sıkılmam. Bir de işte çalışmak.
5 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Hayattaki en güzel duygu bence insanın aileye sahip olması. Hayatın o yoğun koşturmacasında, belirsizliklerin ve fırtınaların ortasında insanın sığınabileceği en güvenli liman kesinlikle aile. Dünya ne kadar karmaşık ya da yorucu olursa olsun, arkanda her koşulda seni destekleyen, düşe kalka yürüdüğün bu yolda yalnız olmadığını hissettiren birilerinin varlığı insana tarif edilemez bir güç veriyor.
Çünkü aile sadece aynı çatıyı paylaşmak ya da kan bağına sahip olmak değil; en zor anlarda koşulsuz bir kucaklaşma, sevinçleri katlayarak çoğaltan o samimi paylaşımlardır. Zihin ne kadar dolu, ruh ne kadar yorgun olursa olsun, sevilen bir yüzü görmek, içten bir sohbetin sıcaklığını hissettiren bir ses duymak insana bütün dertleri unutturabiliyor. Başarılar, hedefler, gündelik hevesler gelip geçer; ama insanın her daim sırtını dayayabileceği, koşulsuz kabul gördüğü ve kendini ait hissettiği bir ailenin varlığı, bu hayatta sahip olunabilecek en büyük zenginlik ve kalbi en çok dolduran huzurdur.
Hayatta ki en güzel şey karşılıksız bir şekilde insanlara fayda sağlamak ve sonra o kişilerin tatlı sevinçlerine ortak olmak kadar güzel bir şey yok bence. İyilik mutluluk enerjisi verir insana
bence kafaya takacak hiçbir şeyin olmadığını fark edip anın tadını çıkarmak hayattaki en güzel şey. çalışmak da insanı zinde tutuyor gerçekten ama o yan gelip yatmanın huzuru hiçbir şeyde yok.
Deniz kıyısında oturup, hafif yağmur yağarken, dalgaların sesi eşliğinde, sıcacık bir kahve içmek.
Tıka basa yenen yemeğin üstüne içilen günün ilk sigarası
Hayattaki en güzel şey rutinlerdir. Kıymetini kaybettikten sonra anlarsın genelde.
yeni duşunu alıp tertemiz yeni değişmiş çarşafların içinde yatarken kitap okumak
Hem yatmak hem çalışmak keyifli ise oğlak Burcu falansın
Sağlığının yerinde olması ve sevdiklerininde
Özgürlük hissi
O profilindeki ponçik çok efkarlı
Aynı ben jsjsjs
Görünüş ponçik ruh hali Müslüm Gürses desene
Çürük beyin yoksa şükür et
Cips snxjjsjd
Bi o kadar da tutarlı
Çalışıp o yorgunlukla gelip yatmak güzel şeyler
Yalnız kalmak
O muhteşem bir şey
Bu nasıl bir zıtlık awk
🤣🤣🤣🤣🤣
Video oyunları.
Ovvv onlar efsane
Para
Alışveriş
Yürümek.
O isim ne
Ne varmış ismimde ayol
Fotodaki yani
Ben ponçik ben
Haaa kullanic adi gibi yaa
Orgazm sigarası
Sevdiğinin olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatın en güzel şeyi, bedenimizin ve zihnimizin tamamen güvende hissettiği o içsel huzur anlarıdır 🧠✨ Yan gelip yatma isteğin aslında zihninin dinlenme ve dış dünyadan kaçma ihtiyacını gösteriyor. İş hayatındaki tempo ile dinlenme arzun arasındaki bu dengeyi kurabilmek insanı gerçekten özgür hissettirir. Peki, yan gelip yatarken zihnini tamamen susturmayı başarabiliyor musun, yoksa suçluluk hissi peşini bırakmıyor mu? 🔍☕