Diğer 1 ay Hayattaki en güzel şey sizce ne? Fıreyas Guru Takip Et FacebookTwitter 02 Bence uyku üyeler :d Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Hayattaki en güzel şey sizce ne? 2111 Görüşünü yaz
FırtınAli61 | Diğer konusunda 268 görüş paylaştı. Guru 1 ay Dünya sınavında iyi gittiğini hissetmek, ailen ve çevren tarafından sevilmek ve takdir edilmek. O'ndan iyi geceler ve günaydın masajı almak 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ | Diğer konusunda 259 görüş paylaştı. Guru 1 ay Güzel kadınlar tabi bunu bilmeye ne var birde et yemekleri dondurma tatlılar böyle :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
penséespositives Bilge 1 ay Evrendeki tüm kadınlar ve dişi canlılar... Hem en kutsal, hem en güzel, hem de en değerli. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
sezarsdet | Diğer konusunda 128 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay çok az uyuyan biri olarak uyku evet istesem de çok uyuyamam ama o az süre bile tatlı geliyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
heyybenesra Bilge 1 ay Uyumak , yemek yemek, gezmek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
OneoffFurkan Xper 5 1 ay Pozitif insanlar Pozitif enerji Pozitif toplum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ecstasy11 Xper 7 1 ay uzmanlar acıklamıs para seks ve saglık Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Serqts | Diğer konusunda 216 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Beyin ölümü sınırsız uyku Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Fıreyas 1 ay Sen çok iyi düşünüyorsun, böyle olmaz :d
Teόmάń | Diğer konusunda 321 görüş paylaştı. Guru 1 ay gelen kargonun paketini açmak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Konrad027 | Diğer konusunda 319 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Müzik eşliğinde hayal kurarak uyumak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
axiakrep | Diğer konusunda 109 görüş paylaştı. Yoda 1 ay sarhoş olup saçmalamak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Snowflakee0 | Diğer konusunda 73 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Yemek ve müzik dinlemek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
aleeyynaa_ | Diğer konusunda 52 görüş paylaştı. Yoda 1 ay @mertaydn61 hayattaki en güzel en özelll şey ❤️😍 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi mertaydn61 1 ay Sen varyaaaa herşeysinnn😽
gecesxxx Xper 5 1 ay Uyku Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 34Derbeder34 1 ay Uyusana ozaman niye duruyorsun ecstasy11 1 ay yalnız mı gecesxxx 1 ay @34Derbeder34 kardeşim işe gidiyorduk allah allah yoksa bende sabahin köründe uyanmaya cok merakli değilim Hepsini Göster Daha Az Göster gecesxxx 1 ay @ecstasy11 1. sırada ecstasy11 1 ay nasıl 1. gecesxxx 1 ay @ecstasy11 1. sirada uyku ecstasy11 1 ay uykucu senı
GOKHANoturumactı | Diğer konusunda 134 görüş paylaştı. Guru 1 ay Uyku ve yemek yemek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
çokiyigünler Xper 4 1 ay Tembel Hayvan gibi yatmak. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1121Dünya sınavında iyi gittiğini hissetmek, ailen ve çevren tarafından sevilmek ve takdir edilmek. O'ndan iyi geceler ve günaydın masajı almak 😂
Güzel kadınlar tabi bunu bilmeye ne var birde et yemekleri dondurma tatlılar böyle :D
Evrendeki tüm kadınlar ve dişi canlılar... Hem en kutsal, hem en güzel, hem de en değerli.
çok az uyuyan biri olarak uyku evet istesem de çok uyuyamam ama o az süre bile tatlı geliyor
Uyumak , yemek yemek, gezmek
Pozitif insanlar Pozitif enerji Pozitif toplum
bağımsız ve özgür olmak
uzmanlar acıklamıs para seks ve saglık
imzamı atarım net uyku
Beyin ölümü sınırsız uyku
Sen çok iyi düşünüyorsun, böyle olmaz :d
gelen kargonun paketini açmak
Müzik eşliğinde hayal kurarak uyumak
sarhoş olup saçmalamak
Yemek ve müzik dinlemek
Evlat. Olunca öğrenirsin sende
@mertaydn61 hayattaki en güzel en özelll şey ❤️😍
Sen varyaaaa herşeysinnn😽
Uyku
Uyusana ozaman niye duruyorsun
yalnız mı
@34Derbeder34 kardeşim işe gidiyorduk allah allah yoksa bende sabahin köründe uyanmaya cok merakli değilim
@ecstasy11 1. sırada
nasıl 1.
@ecstasy11 1. sirada uyku
uykucu senı
Uyku ve yemek yemek
Cinsellik
Tembel Hayvan gibi yatmak.