Hayatında gördüğün, bildiğin en güzel şey ne? Ya da kim?

Birlikte tuhaflaşamayacaksam yanımda olmasının ne anlamı var?
Hayatında gördüğün, bildiğin en güzel şey ne? Ya da kim?

Birlikte tuhaflaşamayacaksam yanımda olmasının ne anlamı var?
Hayattaki en güzel şey sevgidir. insanın seveceği ve sevileceği birisinin olmasıdır. bu aile olabilir sevgili olabilir eş olabilir kendi çocuğu olabilir. ama insan sevdiği ve sevildiği zaman dünyayı da güzelleştirir. bu yüzden aşk sevgi ve değer vermek ile yapılan her şey güzeldir. sevgiden zarar gelmez insan sevmekten sıkılmaz. tamamen saf duyguların olduğu bir duygu olan sevgi hayatta ki en güzel ve kalıcı şeydir. çünkü insan bunu kalpten yapar.
Şu dünyada sevgiyi aşk'ı bir amaça odaklanmış insanlar varken , gerçek ruh ikizini bulursan yapilan tuhaf denilen şeyler , tuhaf sanılan gerçeklerdir.
Aklın yetmedigi yerde tamamlayan biri , elmanın iki yarısı degil, iki farklı elma olsun ki benim eksikligimi o, onun eksikligini ben tamamlasam , iki yarım elma bir olur güçlü olur :)
Artık italik mi yazıyorsunuz?
Anladım
Ricalar
Sevmek ve sevilmek. Ama en çok sevmek... Birini karşılıksız, koşulsuz, en samimi ve içten halinle sevmeye başlayınca hayatta ne olursa olsun bir daha asla eski sen olmuyorsun. İçindeki serçeler, tüm kış boyunca bile ötüşüp duruyor. Öyle bir şey bu sevmek... 🍃
Görüşüne bir tık düşmüş olabilirim 😍 Sevgi ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi
Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz yahuu 😂💗
xvcfxd dimi dimii
Evlat.
Cevap
4Cevap
Hayattaki en güzel şey anne olmak...
Rabb'im isteyen ve layıkıyla olabilecek herkese hayırlısıyla nasip etsin
Amin..🙏
Kendin için değil. Aşka birini mutlu etmek
Ve onun mutluluğu ile mutlu olmak.
( Hiçbir sebeb olmadan onu düşünmek )
Anne olmak o duyguyu hissetmek tarif edilemez ve en güzel şey
Sevdiğin ve sevildiğin birinden hamile kalmak 💜 şu an aklıma ilk o geldi uzun şeyler yazamayacağım
Senden şey bekledim, beeen tabi ki benden daha güzel ne olabilir falan ghvcfhvg
Yok kız benden güzeli tabii ki var ama onun gözünde en güzeli olmak bi başka tabi
orası öyle tabe
Hayattaki en güzel şey yanında kendin olabildiğin bir ortama sahip olmak. Kısacası anlaşılmak insan anlaşıldığı yerde çiçek açar
+1
Oğlum ve eşim
Yaşamasını bilene aşk güsel şey
Sağlık ve afiyet. Gerisi çok boş.
Her şey güzel yani))
Bulamadık hala bulamadık
Bir gün bulursun inşAllah be
Kediler 😍
Dobra davranmak
Dışarı çıkmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?