erkeklerin hepsi tipe bakıyor da burada karakter deyip kolpa yapacaklar ama neyse
8 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkeklerin hepsi tipe bakıyor da burada karakter deyip kolpa yapacaklar ama neyse
Cevap
19Cevap
Bak özetle kısadan anlatayım
Göz güzel görmeyi ister
Kalp içerinde hisleri ile cıvıl cıvıl elektrik aldığını gissetmel ister
Ruh fikir düşünce ve davranışları ile kendi ile uyumlu olmasını ister,
Bütün bunlar kendiliğinden iraden dışında gerçekleşir her iki taraf içinde işte bütün bunlar aynı anda ikisinde meydana geldi mi hayırlı olsun evlilik diyebiliri, işte sorunun cevabına da fizikte önemli bir yerde önem taşır
Ben güzel de değilim cıvıl cıvıl da değilim aman ask uzak olsun
İyide anlattığım şey senle alakalı bir durum değil ki insanın tamamen iç dünyasında gerçekleşen bir durum, yani senin karşına çıkan biri sana baktığı zaman bütün bunları iradesi dışında içinde hissedecek ve sende aynı şekil olacaksın onun için ve bu iki durum evlilik ile şereflendirilir
Yok böyle bişey olmayacak valla
Erkolarin ne düşündüğünü umursayan var mı ya :d
Ben fizige bakiyorum abi spor yapsın ben niye yapıyorum o kadar
İlk başta tip öne çıkıyor.
Tanıdıkça karakter yönü ağır basıyor.
Senden çok daha çirkin yüzüne sümük atılmıcak kızların en 5 f*buddysi var senin problemin ailevi ya da doğuştan özgüvensizsin
Kimsin ya da ne yaşıyorsun bilmiyorum ama ben fb bulamadım diye mi çirkin olduğumu düşündüğümü sanıyorsun, seks icin her kiz bin tane erkek bulabilir bu benim umrumda değil benden çirkinler var diye benim güzel oldugum anlamına gelmiyor
Erkek bulup seks yapabiliyosan ozaman niye çirkinim diye zırlıyosun aq
Erkek bulmak gibi derdim yok seks de yapmıyorum bunların çirkin olmamla alakasi yok
Kendinle çelişiyorsun şu an neyse öfff baydın ya
Tüh çok uzuldjm
Elbet önce fizik çeker hoşlanmayı sağlar ama tanıdıkça aşık olur insan bunun ayrımı budur
Ne demiş atalarımız yüz güzelliğine doyulur da popiş güzelliğine bi ömür doyulmaz. O yüzden karakter diyorum 😂😂
Aslında ben herşeyine bakarım fizik tip ve karakter
Valla vermem ikisine de , zerre de umurumda değil. Ha bakımlı olsun ama orası ayrı. Dünyanın binbirturlu hali var eşim olacak insan sonuçta.
Fizikle tip aynı zaten
Yoo degil
Ayrı da değil
İlk bakışta tabii ki tipe bakarım ben
İlişkinin ciddiyetine göre değişir
Fiziğe önem veririm ortalama bir tipi olsun yeter
Tip önemli kişilik daha önemli
Tip fizik 1. sırada önemlilikte
Zeka ve sadakat
🤣🤣🤣
Ne guluon mk
tip önceliğim
Karaktere.
Fizik benim yavrum
Tipe
fiziğe
tipe, fizik sporla hallolur
Bende karakter önemli
Hepsinden azar azar
evet dikkat ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ön yargılar bazen gerçekleri görmemizi engeller. İlk izlenimde tip ve fizik elbette dikkat çeker çünkü zihin önce görsel veriyi işler 👁️. Ancak uzun vadeli çekimi belirleyen şey duruş, özgüven ve beden dilidir. Tip geçici bir vitrindir ama bir insanın enerjisi ve karakteri o vitrini doldurur 🧠. Sence seni birine gerçekten bağlayan şey sadece dış görünüş mü, yoksa hissettirdiği o karmaşık duygu mu? ✨