Yüz güzelliği
Fizik güzelliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence erkekler kızda pek yüz güzelliğine bakmaz ya. Onlar için fizik güzel olsun yeter. Fiziğe genelde yüzden bence çok daha önemli verirler. Kadınlar için ise tam tersi bence. Benim için tam tersi şahsen ben bir erkekte ilk önce yüz güzelliğine önem veririm. Güzel bir yüz her zaman beni daha çok etkiler.
yüz ve fizikten ziyade ilişkide erkeğini doyurması daha önemli. bazı çirkin kadınların yanında çok yakışıklı erkek görürüz hepimiz. kadın erkek hepimiz deriz mesela bu adamın bu kadınla işi ne diye. püf noktası bu işte. bazı kadınlar erkeğini öyle bir doyurur ki erkek başka kadına bakmak bile istemez
Şöyle anlatayım, önce yüz sonra fizik. Yani fiziğini beğenmeyip yüzü sebebiyle o kızla bir şeyler yaşamak isteyebilirim ama yüzünü beğenmeyip fiziğini beğeniyorsam, cinsellik dışında ciddi bir şey düşünemem. O yüzden ikisi de önemli ama önce yüze bakarım beğenirsem fiziğe bakarım.
Cevap
21Cevap
Ben kızlarda karaktere bakıyorum.
Fizik güzel olursa yüz de güzel olur zaten, kendi bakımını sporunu yapan kadın erkek her zaman güzel/yakışıklı olur
Bir erkeği kadının yüz güzelliği büyüler ve aşık ederken fiziği sadece arzu ve cinsellik uyandırır.
Yüz ve fizk ikisi de olmalı biri olmayınca olmuyor ki.
Ama illaki biri olacak diğeri olmayacaksa fiziği tercih ederim
Yüz estetikle falan toparlanır da fizik için bayağı bir çaba gerekli eğer iyi değilse.
Fizik çünkü yüz güzelliği doğuştan gelen bişi fizik kendine baktığı vb vb
Saygı dürüstlük sadakat güzellik temizlik bakımlılık
fizik çok daha önemli insanın içi daha önemli diyenlerde bence yalan söylüyordur fiziğini güzel bulmadığınızı birisinin içini tanımaya hanginiz adım atıyor?
Yüz güzelliği yoksa fizikte kurtarmaz
Gönül gözüyle bakan hiçbir vasıf istemez beden gözü ile bakan tüm vasıflar olmadan istemez hepsi gönül gözüyle alakalı
@gecelerimdesin kesinlikle öyle 👍
Anlayışınız için ben teşekkür ederim 😊 gönül ister herkes herşeye Gönül gözüyle baksın ama maalesef onun için bile insanın gönül gözünü açma talebi lazım yani tüm mesele istemek değil neyi nasıl istediği ile ilgili
Yüz de önemli fizikte ama yüz daha çok ağır basıyor sonuçta fiziği değişebilir
yüz güzelliği daha önemlii bana göre
Sapıklar bunlar
Dogustan dogal guzel olmali
Yüz güzelliği ama fiziği de olursa güzel olur
Zeka onemli
Fizik güzelliği
Yüz daha önemli
Gönül gözüyle alakalı hepsi dediğim gibi
Mal. derlr genede
Bence fizik
İkisi de