Lütfen tavsiye verin ciddi bir şekilde. Kendime yakıştıramıyorum.
1 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen tavsiye verin ciddi bir şekilde. Kendime yakıştıramıyorum.
Cevap
10Cevap
takıntı yapma
Şu duaları her gün 10 kere okumaya devam et kısa zamanda kurtulursun inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil mu-a-fi velhamdülillahi ala külli hal si-vel küf-ri ved-dal-al şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme e-ri-nel hakka hakkan verzuknet-ti-ba-ah ve e-ri-nel ba-tı-la ba-tı-lan verzuk-nec-ti-na-beh allahüm-me-hir-li vah-ter-li vela te-kil-ni ala ih-ti-ya-ri allahümme el-him-ni rüş-di ve e-iz-ni min şer-ri nefsi allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zu-lu-ma-til ve-him ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi salaten tes-lü-kü-na biha meselike evliyaike allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-ril mü-tah-hi-ri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin allahümme amin.
Arpacasi var mi
Arapca yazılmış okunuşu değil
Hocam kısmet için ne okiyim salati tefriciye olur mu
Takip etmeyi stalklamayı kenara bırak onunla ilgili her şeyi görmezden gel. Ben kurtulamadım mesela ama alıştım eskisi gibi değil.
Stalk yapıyorum sürekli gördüğüm bir şey de yok ama kendimi soğutmaya çalışıyorum.
Valla bacım 3 senedir böyleyim ben. Bir ara her gün stalklıyodum. Artık daha az. Zamanla kafaya tskmıyosun bazen aklına da gelmşyor. Ama iradeni tur ve bir süre bakma inan alışacaksın
Allah razı olsun sen de atlatırsın inşallah
Engelle onu uzak dur hiçbir şekilde iletişimde olma stalklama kendi hayatina odaklan
Kendi hayatımı yaşıyorum ise geliyorum aklımda
Bendede oldu her insanda olur akışa bırak onu aklına getirmemeye çalış twtikleyiciler olyor onlarıda öğren işini bil zamanla düzelir emin ol belki 1 ay belki 6 ay ama 9 ay bile sürmez
Çok kötü bir his
Teşekkür ederim
boynuna ip geçir takıtın yaptığınyerden dar ağacına as
Olmaz ya
olur ya neden olasın
Düşünmeyi bırak. Stalk yapmayı bırak
Ne düşüneyim kafamı onunla doldurdum resmen
Ee o zaman kafani başka şeylerle doldur. Düşünmemek, unutmak daha kolayken siz unutmamak için çaba harcıyorsunuz
Doğru
Gururlu olun ya sizi istemeyeni sizde istemeyin
Beni istiyordu çok denedi. Ben israr seven biriyim bu da etkili oldu
Ee sonra sen red ettin o da vazgeçti 😂😂
Evet msndnd
Çok naz aşık usandırır diye boşuna dememişler cidden ruh hastası gibisiniz 😂😂
Gelirse reddedicem ama gelmesi lazım snejdbrbdbdbdb teşekkür ederim dbf
Otur ağla sonra 😂😂
Hayır olm zor bu heme haaaaa deyince olmaz
Napiyim aklımı aşırı meşgul ediyor. İse gitsem yürüyüşe çıksam gitmiyor
Önce agliyacan zirliyacan sonra zaman gececek onu gormuyecen tasinacak baska sehire vb vb
O da istiyordu reddettiğim için pişmanlık çekiyorum.
Niye reddettin abazn?
Kadın arkadaşları vardı. Bir de saygisizlik yaptı bir keresinde. Ara dedim 4 saat aramadı sosyal medyada aktifti o sırada. Sonra uyuyakaldım onu beklerken. Sabah trip attı bayramımı kutlamadı benim kutlamami bekliyormus
İyi yapmissin o zaman 🥰 lütfen unutun onu
Gercekten mi? Bazıları abartıyorsun diyor bana
Hayir iyi yapmissin niye abartiyormussun?
Ya işte herkesin kız arkadaşı var ya da işi vardır yazamadi olabilir onun açısından oyle diyen arkadaslarim var. Yani sen çok dört dörtlük arıyorsun bunlar bir şey değil diyorlar. Ben de o yüzden de kendimi sucluyorum
Hayir abazan doğru yapmissin ajdhshd yaz malıydı ne isi varmis söylesin ozaman bayram vb kutlamıyor bune?
Birkaçını tanıttı işte arkadasimiz londradan falan diye. Hepsi arkadasiymis yani müşteri ya da turizm işiyle uğraşıyorum
Bir erkeğin esinden baska arkadasi olamaz mümkün mertebe böyle erkek bul
Ben de böyle düşünüyorum ama diğer iyi yönleri örter belki dedim. Ben de hiç erkek arkadaş yapmadım tercihen konuşmuyorum görüştüğüm erkek dışında. Ama merhametli biri diye işte kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum
Kendini kandırıyorsun tabiki madem hiçbir erkekle isin yok bunu sil böyle daha iyidir
Daha önce ilişkim olmadi sanırım o yüzden s. lak gibi hoşlanıyorum. Evlilik için görüştük biz gorucu usulü. İyi olduğunu düşündüm ama bazıları da senin gibi söylüyor iste. Teşekkür ederim biraz daha iyiyim şu an. En azından üzülmem gereken biri değil diye kendimi inandirmaliyim
Oy benim minnosum ya 🥹 evet degmiyecek birisi imiş
😄🥲😭😭
😂😂
takıntı yapmayarak
Hiç aklıma gelmedi bu
Kurtulamazsın
Yeni birini bul
Bulamam
Niye
Ondan hoşlanıyorum başkası gözüme güzel gelmiyor
Yaş kaç
23
Çocuk kaç yaşında
32
Hmm olgun mu seviyorsun
Hayır öyle denk geldik
Hmm nasıl birisin sen
Kim o
Eskiden konuştuğum biri
Evli mi
Neyine takıntı yaptın
Hoslaniyorum ondan evli değil.
O senden hoşlanmıyor mu
Neyini beğenmedi
Hoşlanıyordu. Bir süre önce tekrar denedi ama istemedim. Simdi ben istedim bahanelerle yazdım ama ulaşamıyorum ona duygusal anlamda
İşin zor cinselliği dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum, bazen zihnimiz kontrolümüz dışında birine odaklanıp kalabilir ve bu durum kendini suçlamana sebep olmamalı. Takıntı genelde o kişiden ziyade, senin kendi içindeki tamamlanmamış bir ihtiyacından veya belirsizlikten beslenir. Ona gitmek istediğinde odağını hemen kendi hayatına, hedeflerine çekmelisin. Zihnini bu kadar meşgul eden şey gerçekten o insan mı, yoksa onun sende hissettirdiği bir duygu mu? 🧠✨