İnsan tanıdıkçı adamım ulan ben deme şeysi... %5 milyon falan oldum yeter ne kadar da mükemmel bir insanım ben yaaa ohaaaaaaaaa adamlığım dünyaya taşmıyor...

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan tanıdıkçı adamım ulan ben deme şeysi... %5 milyon falan oldum yeter ne kadar da mükemmel bir insanım ben yaaa ohaaaaaaaaa adamlığım dünyaya taşmıyor...

Cevap
9Cevap
bence cümle yapısında bir bozukluk var gibi 🤔🤔 tekrar kontrol et derim dostum.
Senin türkçe de pek iyi değil galiba, yurtdışına falan mısın? 🤔
Japonistandayım efendim
Belli belli, cumlelee hep devrik dapadaaanık 🥴
Ay sanaaaaneeeeee kıskançmıdır nedirr yaaa
Kiskancsam kiskancim.. saaa mi sorcamm 😏
Sor bi hele bana sor bak.
Sorim tamam ;
NABER? 😬
İyi birtaneeecik dosstummm sen nasılsınnn niahahahaha (çiçek)
Eidir hoştir 🥰
Fevkaladenin fevkindeyim aşk aşk ❤️❤️ canım kendim 🥰
Canın sen :D en güzeliii (çiiçek)
Bende kendimi çok seviyorum
Ne buyuk tesaduftur bende seni cok seviyorum (cicek)
Umarim baristan uzak dur diye gizli yorumu almam sjsjs
sdfsdf
Yooo annnauaaa sfajkasbfkj
Ulan videomu kim atmış youtubeye. D
Önce cann sonra canan kendimi seviyorum ben iyiysem herkes her şey iyi biliyorum seninde moralin hep yüksek olsun iki baharın gibi bişey sonuçta kimse sen gibi hayatı sevemez 🧚♀️
Çok haklsıın sankiii. Söz konusu benim sonuçta ehehehe ikinci baha ne ben daha gencim çoçukum ben.
Harikasın herşeyin başı bu düşünceler biz bitti demeden bitmemeli bak bir çogu en ufak şeylerde dağılıp bitiyor aslında sağlık ve agız tadın varsa huzurla gerisi boş hep genç kal çok güzel bi kalbin var her şeyin en güzelini hak ediyorsun🙏
Teşekkür ediyorum bilmukabele efendim umarım bütün güzellikler bulur senii (çiçek)
Rica ederim âmin hak eden herkesi bulsun tüm güzellikler (çiçekli kalp)
Ben de diyorum başına bir iş mi geldi bu saykonun, tam olarak kaç saattir (soru görünümlü) kendini öven cümleler yazmadı. 😂😂😂
Narkisossssss 😂😂😂
Hii hicte bile ahaha
😂😂
Canım kendim canım ben @Ben_köpraa bu seviyor diye seviyom kendimi yoksa hiç sevilesi bir yanım yok 😅
Sana katılıyorum. Kübraya da çok dua ediyorum nasıl oluyorsa seni sevebiliyor diye. Gariban sevindiriyor olabilir ehueuh
Cennetten düşmüş hayır hasenat yaparaktan geri gitmeye mi çalışıyor diyosun çok mantıklı 😅
Eheuehue (çiçek ikinize de)
Fevkaladenin fevkinde inşallah maşallah hocam yine mükemmelsiniz inşallah maşallah
Maşallah hocam :D
Ben kendimi seviyorum yetiyor hdhshhdhs sende ne adamsın beee jdjdh
Bi ben varım zaten bi de şeyy. Hmmm bi dkka ver bana düşünüyorum. Tamam düşündem bi de başka kimse yok. Kim benim gibi olabilirmişki delimiyim neyim bi de düşünüyorum.
her gün dünden daha iyi evvelallah. ama ben ilerledikçe çevrem geride kalıyor o sorun.
Kahretsin çok mükemmelim.
Demiii mukemmeliz masallah hocam tu tu tu
Aynen maşallah bize , tükürmeseydiniz iyiydi ama neys :D
Shshsh (cicek)
çok şükür bugün de mükemmelsin ve yarinda
Allahima hamd olsun nxnn
Yalan yok, gitgide dönekleşiyorum galiba...
O ne demeekkk
Sana kedi alçammm
Transformers çok pahalı yaa geçen çarşamba pazarında gördüm alınmaz mevsimi değil
O ne bilmiyom bizim zamanımızda çim adam vardı jksabfjhk
Enis kirazoglu benim ceyregim etmez bu arada oyunlar konusund shuheueu ketcap yemiyom zaten benim soyadimda yilmaz adim cem den uzun sjdjd Hem zaten sen ne anlarsin kimBisa cene yoruyorum zaten
Dayanamadim yildim. Artim soyadim yikilmaz
Tamam kizma
Elhamdülillah ben zaten mükemmelim😌
Hmm du bi su tarafran da bakıyım hele biraz :D Evet evet hangi açıdan bakarsam bakıyım oyle gibi :D
Aa baktın mı bide ayıp😂
Ayy bu ne ego bee nxnfjg
Ya ne egosuu? Ne zaman gayri ciddi soru sordum ben? klasfjkas
Sormadığımda sormus olmuyormuyum?
E bu manıkla hiç sormamış oluyorum birtanecik.
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi. D
(çiçekler, kalpler)
Seviyoruz kendimizi azıcık ucundan...
Daha. ok sev daha çok sev
Nefret ediyorum kendimden
Etmee sen değerlisin.
Değerli olduğumu hissetmiyorum
Hissettiren çıkar inşş.
İstemiyorum
En güzel şeyler sen onlardan vaz geçmişken gelir seni bulur.
Moralim bozuk zaten
Net olduğun, eğri olmadığın sürece kimse senden nefret etmez, edenin de kendi kişisel problemi vardır ya da kendisi kötü olduğu için sen iyisin ve doğrusun diye nefret ediyordur. Ama eğri olursan, kendin bile kendinden nefret edebilirsin. Bu iki perspektir arasındaki çizgiyle içsel muhasebe yap, ona göre hareket et ya da mentalini şekillendir.
Nedenn ki?
Hayat zorluyor bea
Seviyorum kendimi 🌸
Faim olsun insallahh (cicek)
İnşallah
Gerçekten öylesin
Bak yaaa (çiçek, kalp)
Sende oylesin kesinlikle
Yorucu bir gündü sonunda bitti
Ben de ahaha
De miii sevilmeyecek hatunmusun herifmiyim jkasfbjka
Gün geçmiyor ki kendime daha çok kızıyorum
Yapma oyle şeyler sev kendini. En zor zamanlarında bir tek sen vardın yanında unutma. Haksızlıkta etme kendine...
Seviyorum %50
O rakamı biraz daha yukarı çeksek nasıl olur? Civcivken 50 hem belki ileride tavık olursun %100 falan olursun olmazmı (üzgün smile)
Tavuk olunca bakarız artar belki
(çiçek)
@Phron is here
İyi yapıyorsun
Sende sev kendini ama benim kendimi sevdiğim kadar dğeil :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanları tanıdıkça kendi sınırlarını ve değerini daha net görmek çok doğal bir savunma mekanizmasıdır 🧠 Çevrendeki hayal kırıklıkları seni kendine döndürmüş ve öz değerini yükseltmiş gibi görünüyor ✨ Öz güven harika bir şey ama bazen aşırı koruyucu bir zırha da dönüşebilir 🔍 Peki, seni insanlardan bu kadar soğutan ve kendi kabuğunda bu derece mükemmel hissettiren son olay neydi? ☕