Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Olduğum gibi her şeyimle kendimi seviyorum evet.. Yanlışlarımla, eksiklerimle deli hallerimle.. İnsan kendini sevmezse zaten hayat yaşanmaz olur.. Tabi ki kendime uyuz olduğum zamanlar da oluyor.. Mesela hani kafayı yastığa koyarsın da tam dalarken aklına birden biriyle konuşurken kurmadığın o cümle gelir ya.. Dersin ya ulan neden orada şunu da demedim :D ahsha Bak işte bunu ben yaşamıyorum.. Genelde yapıştırıyorum bunu da senin 1 dk nı katletmek için anlattım.. İletim raporu ver okuyunca ahahah
Yani şimdi gözün yorulmuştur zaten, başkasına yazacağın şeyi gelip buraya bırakıverirsin falan... Ne gerek var dimi? Tamam bize eğlence çıkıyor ama...🙄😂😂😂
O hatayı bir kere yaparım diycem ama nedense daha çok yaparım gibi geliyor bana 😬😬🤦♀️😂o yüzden uyuyayım ben 😴😴bu daha güvenilir olur benim için. 😬😬😂🤦♀️
Evet çok seviyorum ailem arkadaşlarım herkes beni bu şekilde çok sever çünkü ikili oynayamiyorum yalan söylemekte çok hoşuma gitmiyor yalakacıda değilim saçma sapan şakalar yapmam eşek şakaları gibi insanların akıllarıyla da oynamam daha ne olsun ne yapayım ki başka insan olmaya çalışıyoruz işte iyi bir insan olmanın hakkını vermeye çalışıyoruz 🖤