Erkekler neden çirkin kizlara daha çok yürüyüp iltifat ediyor, güzel kizlara gelince neden mesafeli davranıyor?

Erkeklerin çirkin kızlara, güzel kızlara kıyasla daha çok yürüdüğünü, daha çok özel hissettirmeye çalıştığını falan düşünüyorum. Mesela güzel bir kıza durup dururken "çok güzelsin" demezler ama çirkin bir kıza "çok güzelsin" derler. Ya da geçen çirkin bir arkadaşım vardı, övünerek anlatıyordu, gittiği devlet dairesinde birisi onu stalklayıp bulmuş, Instagram'dan yazmış "aklımdan çıkaramadım o gündür bu gündür" falan diyerek. Aynısını doktor da yaptı bana falan diyordu. Nereye gitsem bir takıntılım oluyor, nereye gitsem insanlar suratıma bakıyor, flört etmeye çalışıyor falan diyordu. Erkekler bence en çok çirkin kızlara yanlıyor, güzel kızlara ise b*k atma peşinde. Siz ne düşünüyorsunuz? Mesela kadınlar da güzel kız görünce övmüyor ama çirkin kız görünce hemen iltifatlar havada uçuşuyor "ohaaa çok güzelsin bayıldım bambaşka bir seviyesin" vs vs tarzı yorumlarla dolup taşıyor. İnsanların ikiyüzlülüğü...

Güncellemeler
1 gü
tespitlerimizi paylaşalım arkadaşlar dutluk bırakmayın soruyu
Erkekler neden çirkin kizlara daha çok yürüyüp iltifat ediyor, güzel kizlara gelince neden mesafeli davranıyor?