Kızlardan olursa daha iyi olur, fazlasıyla doldum, anlaşılmak istiyorum ve kimseyle de konuşamıyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konu ne söyle burada
Ya mümkünse içimi dökmek istiyorum dinlenilmek istiyorum yani yoksa tek kelime ile özetleyeyim kendimi hayatta hiçbir yerde görmüyorum
Lütfen yalnız kalmamayi ve hayata tekrar karışmayi çalış yoksa bu gidişle depresyona girersin git gez dolaş Spor yap kendine değer ver ben senin ne demek istediğini anladım söylediklerimi de ciddiye al
Teşekkür ederim
Rica ederim 🫶🏻💗💐
Noldu
Herkes evlenmek istiyor çevremde ama ben istemiyorum
Tamam normal bir şey olabilir? Kim ne dedi
Ya şöyle herkes evlenmek istiyor yani dediğim gibi ben istemiyorum ama bu insanlar için bir yaşam biçimi olmuş bir hedef noktası olmuş ve bunu insanlara anlatmaya çalışınca anlaşılamıyorum herkes evlenmek zorundaymış gibi oluyor ve bu konular beni inanılmaz acayip bir şekilde geriyor ve yani gerildiğim için de kimseye de konuşamıyorum
Evet herkes bunu zorunluluk olarak görüyor , ama hazır değilsen zorunda değilsin hazır olsan bile değilsin okumana bak kendine bak
Evet hazır değilim ve hiçbir zaman da hazır olmayacak gibi hissediyorum kendimi
kaç yaşındasınız? stres yapmayın her şey nasip.. acele olmaz bu işler bırakın kim ne halt ediyorsa etsin çevrenizde bunlarla karşılaşmanız normal
25 yaşındayım yaşın geldi iması yapıyorlar
hm anladım.. normal toplumun o yaşta söylenmesi kafaya takma evlenecek olan sensin sevecek olan sensin sallama evlenince de ne zaman çocuk dertlerine düşüyor aynı kafa bu silsile devam ediyor kimseyi sallamasan rahat edersin yalnz degilsn :)
Kimse umrumda değil zaten ama böyle anlatınca da sorunlu gibi hissediyorum ve anlaşılmıyorum da herkes evlenmek zorundaymış gibi sanki
sorunlu mu alakası yok ki , dedim ya eski kafalı insanlar diyorum sadece sen degilsin çogu aynı şeyi yaşıyor
Teşekkür ederim yalnız olmadığımı bilmek bir kızdan çok iyi hissettirdi 🥹
öyle :) , ben de istemiyorum..
İnsan korkuyor ya
korkma degil bende ama düzgün biri olmadıgı için istemiyorum.. heves yok ya dsldş. bak düşünsene sana deger veren seni seven biri çıksın sende istersin emin ol ama insanlar bozuk umarım güzel kişiler denkler hayatına
İsteyebilirim ama bendeki sorun inanç sorunu değil bende yeme bozukluğu var
hm anladım geçmiş olsun ciddi bir problem oluşturur diye mi düşünüyorsun?
Evet kesinlikle öyle çünkü en basit örneği yeme bozukluğu olduğu için yemek de yapamıyorum ailesi bize gelse yemek yapsam ailesi söylense o susar benim canım sıkılır al sana bktan bir evlilik
sana destek olan zor anında yardımcı olmaya çalışan biri sorun etmez diye düşünüyorum yani tam durumunu bilmiyorum ama kötü düşünme bence :)
Evet bende böyle düşünüyorum ama bu şekilde çok hayal kırıklığı yaşayan var. Çoğu erkek ailesine laf ettirmeyip eşini ezdiriyor
o da erkegin *maloldugunu gösterir iki tarafta denge kuramıyorsa evlenmesin o erkek ana kuzuları işte yok merhamet edecek anlayış gösterecek...
Evet kesinlikle ve maalesef ki böylelerini evlenmeden de anlayamıyorsun
evet ama illaki yüzünü gösterir bir şekilde diye düşünüyorum.. ama işte herkes türlü türlü
Kimin ne olduğu da belli olmuyor ki o da var
evet ya tuhaflar
Neyse Allah iyilere denk getirsin
aminnn sende , iyi düşün :) acele etme
Teşekkür ederim
:)
Şu an kendini yalnız ve yük altında hissettiğini görebiliyorum, yaşadıklarının ağırlığı yüzünden anlaşılma ihtiyacı hissetmen çok insani 🧠 Yalnızca kadınlarla sınırlamak yerine, seni gerçekten yargılamadan dinleyecek doğru insanlara açılmak ruhuna daha iyi gelecektir. DM üzerinden dertleşmiyorum fakat profilimdeki chat alanından bana yazabilirsin ☕ Seni bu kadar dolduran, şu an kalbini ve zihnini en çok yoran şey tam olarak nedir? 🔍✨
Cevap
13Cevap
anlatabilirsin konu nedir oradan başla bizlerde anlarız seni merak etme yeter ki problem ne ise çözmüş olalım inşallah söyle bakalım
Herkes evlenmek istiyor çevremde benimse korkum var bu normal bir şey ama kendimi de bu şekilde sorunlu gibi hissediyorum
Hayır çevremdeki herkes evlenmek istiyor ben istemiyorum yani Hani normal bir insan için bu çok güzel bir şeyken benim için bu çok korkunç bir şey işin tuhaf tarafı aslında yani ben de herkes gibi bir hayat kurabilmek istiyorum hani ama yapamam yani bu şekilde
Eksik olarak gördüğüm şeyler halledilebilecek şeyler değil uzun yıllardır benimle var olan şeyler maalesef
Teşekkür ederim
Soruyu sadece kadınlara açsaydın daha sağlıklı cevaplar alabilirdin, lakin moralini bozan her neyse seni gerçekten dinleyecek birini umarım bulursun.
bazen insan etraftakilere her şeyi anlatamıyor, içini dökememek daha çok boğuyor adamı
Anlatırsan anlarım kız diye gelecek erkeğe anlatmandan iyidir.
Gizliden çık anlatayım
buyurun
Dm den yazsam sorun olur mu
hiç sorun olmaz bekliyorum dinlemek için yazdım
genelde bunu diyen erkek cıkıyor
Benimle konuş istersen
Olur çok isterim
Neyin varrrr
Kendimi hiçbir yere ait hissedemiyorum çok yalnızım
Aynı bende öyleyim :(
Benimle dertleşebilirsin
Evlenme boş ver 🙂😃
Tamam muarrem abi
Hayrola İnşallah
Tlgramın varsa arayabilirim
Neden kız?
Erkek misin
Yoksa lezban mı?
Kızım gerçekten
Kız mı
Evet
Teşekkür ederim
Anlatabilirsin
Dmden mesaj atsam olur mu
Anlat bacım
Kendimi hiç evlenmiş biri gibi görmüyorum ilerde
Hayır kısmetim yok çıkmıyor anlamında demedim kendimi o tablonun içinde göremiyorum yani
Anlatabilirsin
Ne oldu
Herkesin bozuk
konu nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar