Hava alıyım dedim yürğyğşe çıktım hep güzel kızlar şu instada gördüklerimiz zaten kiloluyum 90 küsürlerdwyim ve sanki ömür boyu böyle kalıcam gibi herkes güzel güzel giyiniyor ben b*k gibi görünüyorum ucube gibiyim keşke 1 ayda 20 30 kg verebilsemde kurtulsam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 10 ay
Bak güzel arkadaşım, zaman zaman hepimizin eksik hissettiğimiz zamanlarımız olabiliyor. Bunlara kafanı takma, bu düşünceler germesin seni. Güzellik bir yere kadardır ve görecelidir. Senin güzel gördüklerin bize güzel gelmeyebilir, her insanın göreceli bakış açısı ve farklı zevkleri vardır. Kendini dünyanın en özel en güzel kadını olarak gör ve hep mutlu ol. Kilo vermek istiyorsan bunu yazma git ve adım at. Canını sıkan bir durumu yenmek için güzel kızları görüp kendini üzeceğine eğer kalıtsal bir hastalığın yoksa sadece besinlerle aldığın bir kilo ise yemene dikkat ve spor yap. Sağlıklı olunca o güzel örnek sen olursun. Takma böyle şeylere kafanı, bu konular şurda bir kaç sene sürer sonra hayat yine normal devam edecek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
- 10 ay
valla bende artık kendimi eksik hissetmeye başladım tek eksiğim güzel makyaj yapamamak insanı çok değiştiriyor ya
01 Yorumla- Soran10 ay
Tek derdin bu olsun ne diyim
- 10 ay
O zaman kendine odaklan sağlıklı yaşamaya başla
03 Yorumla- Soran10 ay
Yapabilsem keşke
- 10 ay
Keşke değil yapan çok fazla insan var ve eminim biraz kendine inansan yavaş yavaş daha sağlıklı olmaya başlarsın
- Soran10 ay
Hep saçma canım şeylerden erteliyorum diyeti dıysan sen iyi misin bunun için ertelenir mi dersin o derece
Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Maalesef rekabet arttı kuzum bulursan birisini hemen evlen 😂😂
05 Yorumla- Soran10 ay
Yo evlenmekte gözüm yok açıkçası
- Soran10 ay
Ne alaka ya sanki sizin için ysşıyoruz hey allahım ayrıca 150 kgde olsam bulurum evlenilcek erkek dolu
- Soran10 ay
Hı istersem 250 olurum hey allahım ya
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sıkı bir diyet ile 6 ayda 8 kilo vere bilirsin en sağlıklısı bu 😊😊
00 YorumlaBende hem yakışıklı erkekleri hemde güzel kızları görünce moralim bozuluyor eziklik hissediyorum
117 Yorumla- Soran10 ay
Üzdü bu yorum beniii aynı ben. Ama erkekler genelde takmaz böyle şeyleri diye düşünürdüm
- Soran10 ay
Boyu dert etme bence bende hep kısa erkekler görüyorum dışarıda ama öyle bu bak kısa diye düşünmüyorum. Sende kg var mı?
- Soran10 ay
Atma bence objektif bir şekilde yorumlamam filan ben kendimden biliyorum çünkü
- Soran10 ay
Kaç kilosun
- Soran10 ay
O halde soru olarak orada yanıtlıyım
- Soran10 ay
Ya ben burada anonim takılıyorum kendimi açıga çıkartmsk istemiyorum ondan ama burdan at o zaman madem soru olarak soramıyorsun yorumlıyım
- Soran10 ay
İyisin bemce tipin kötü filsn degil bunu mu ksfaya takmıştın ya
- Soran10 ay
Niye bence abartıyorsun bide kıyafet olarak güzel giyin o da çok etkiliyor dış görünüşü
- Soran10 ay
Rica ederimm
- 10 ay
O zaman kilo ver ve bakım yap
00 Yorumla - 10 ay
Boyun kaç
018 Yorumla- Soran10 ay
1.67 68 filan
- 10 ay
Baya dolgun olmalısın :)
- Soran10 ay
Yani
- 10 ay
Aşırı severim, ciddi diyorum :)
- Soran10 ay
Ya kesin öyledir
- 10 ay
Yemin ederim ki, gerçekten
- Soran10 ay
Niye seviyorsun peki zayıf vücut kadar güzeli mi var
- 10 ay
Hayır zayıf kız asla sevmiyorum, dolgun bol bol olacak böyle eti budu :D
- Soran10 ay
Bence sen bel altı olarak seviyorum diyorsun
- 10 ay
Her türlü seviyorum dürüstçe söyleyeyim.
- Soran10 ay
Anladım
- 10 ay
Sen nasıl erkeklerden hoşlanırsın fiziksel olarak
- Soran10 ay
Bilmem öyle bi kriterim yok açıkçası gözüme hoş gelen olursa. İlla şu bu olsun demem tipede çok bakmam bemce o anki enerji uyum önemli
- 10 ay
Anladım :) Libidosu yüksek biriyle yapabilir misin peki 😅
- Soran10 ay
Kocam dışında asla 🤫
- 10 ay
Sevgilin?
- Soran10 ay
Karşıyım öyle şeylere evlenmeden olmaz
- 10 ay
Anladım. Ama eşine karşı istekli olursun.
Neden kendine bunu yapıyorsun
07 Yorumla- Soran10 ay
Neyi
- Soran10 ay
Çünkü öyleyim niye kendimi seviyim ki güzel başarılı olsaydım kendimde pozitij enerjik olurdum ama öyle degilim
- Soran10 ay
Ben aslında her hafta başlıyorum da işte devamı gelse keşke
- Soran10 ay
İnşallah sağol 🌸
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi