Kendimle olan savaşım, derdim bitmiyor, başa çıkamıyorum zihnimle? Bir insan kendine niye bu kadar yüklenir?
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sürekli kafanın içinde kurup kendi kendini yiyip bitiriyorsun çünkü beklentiyi çok yükseltiyorsun. spora gidip ağırlık kaldırmak ya da ter atana kadar koşmak kafayı susturmanın en net yoludur, beden yorulunca zihin susmak zorunda kalır.
Kendinle savaşmanın temelinde genellikle her şeyi doğru yapma, zihnini tamamen kontrol altına alma arzusu yatar. Oysa insan olmak; çelişkileri, kararsızlıkları ve iniş çıkışları barındırır. Kendine biraz şefkat göster, hata yapma lüksünü tanı 🌹
Ne demek rica ederimm sağlıcakla kalın😚🌹
Kendinle savaşıyorsun çünkü kontrolü elinde tutma isteğin zihninin sana kurduğu bir tuzak olabilir 🧠 Zihin, çözemediği belirsizlikleri tehdit olarak algılar ve seni sürekli tetikte tutmak için suçluluk üretir. Kendine yüklenmeyi bir savunma mekanizması olarak kullanıyor olabilir misin? Şu an zihnini en çok meşgul eden ve seni bu savaşa zorlayan temel düşünce tam olarak ne 👁️✨
Cevap
11Cevap
Yüklenme boş ver varsın hayat bildiği gibi gelsin knk
yalniz misin? 7/24 kendi zihninle basbasa kalmanin yan etkileri oluyor genelde bunlar sirf basa cikabilmek icin surekli olarak kulaklik takip beynimi mesgul etmeye calisiyordum
daydreamingten bahsediyorsun muhtemelen ve evet bana da oluyodu muzik dinlerken ama kotu dusunceler yerine ideal bi dunyanin hayallerinde kaybolmak daha cazip geliyordu.
yalniz kalmamaya ve evde kalmamaya dikkat et 2 senem cop oldu konusacak kimsem yoktu evde odaya kapali gecirdim 2 kez her seyi bitirmenin esigine geldim bunu kendine yapma
ben de degildim. kronik sekilde uzun sureler maruz kalip cikis yolu bulamayinca oluyo neyse. bos zamanlarinda en basitinden bi cik disari sahile falan git hava al
yardimci olamadigima uzuldum
Kafaya takma herşeyi akışa bırak olduğu kadar olmadığı kader de
Kendini sevmeyi ogrenmelisin
Ne konuda savaş veriyorsun?
Bende ayniyim ya dertleşsek mi
Ayben mahmut abi
Kendine odaklı ol
Psikiyatriye git
Etkilemiyor rapor yazmazsa. Doktora söyle yardımcı olur. Herkes gidiyor artık
Sende aptal gibimi hissediyorsun ben buyum
Peki hep teori üretmekmi farklımı?
Ben yakın olduğum birileri bir anda soğuk davranmaya başlayıp sorduğumda sorun yok meşgulüm deyince ki müsait olsada uzak duruyor.
Örneğin bu sürekli zihnimde istemsizce dönüyor.
Birçok konu var
Seni anlıyorum diyen ilk kişisin.
Stoacı bakış açısını bilirmisin?
Son 1 ay dinliyorum ama istenilenler soğuk ol.
Kimsenin peşinden koşma onlar sana gelecek gübi cümlelerde ben zorlamayınca birkaç saate varlığımı unutuyorlar.
Yalnız olmayı başarabilsem kimse umrumda olmasa tek istediğim bunu başarıp kemdimle mutlu olabilmek
Çevre bizi sevmezse.
Anlamadığım şu.
Yakın samimi olduğum birini kardeş gibi sevdiğimi yakın hissettiğimi söylemiştim oda bende öyle hissediyorum demişti.
Bu arada bu kız kuzenim önceden aynı işte çalışıyorduk yıllarca.
İstediğinde konuşuruz diyordu.
Müsait olduğunda bile dönmüyor başta neden yalan söylüyorlarsa.
Büyük boşluk hissi oldu istemediği belli artık yazmam.
Sordum rahatsız oluyormusun aramamdan sorun var mı aramızda.
Yok bir anlam çıkarma meşgulüm diyor.
İki günde bir mesaja cevap veremeyecek kadar meşgul olduğuna inanmam.
Ortak patron biriyle. önceden amcamındı deri dükkanı bırakınca bunlara kaldı.
Karşılıklı gediye alıyorduk ne oldu bilmiyorum.
Birtek onun nişanına gittim oda biliyor düğün gibi kalabalık ortamları sevmediğim halde onuj için gittim.
Kıskançlık durumuda yok nişanlısıyla gayet iyiydik denk gelince selamlaşıyorduk.
Maneviyat. Eksik
Bundan senep
Sessizce uyu
Güzel şeyler düşün
Aileyi bışver kendine odaklan
Gözünü kapat Güzel bir hayal kur ve içinde uyu
İyi uykular
👍🏼👍🏼
Konumuz nedir?
Konuşalim. Biraz düşüncelerinin değişebileceğini düşünüyorum. Yazmak istersen yaz. İstemezsen zorla degil. Nasıl arzu edersen benim için sorun değil.
Gel hadi.
Anlasılan gelmiyorsun. Saygılar 🙏
Ne gibi mesela anlat
Ne gibi düşünceler işte
En azından ailen var aşkın var öyle düşün
Lan herkes hır gür ülkede
Bize yapmacık senaryolarla dolu abd filmlerini izlettiler tv de biz de sandık ki her aile normal de bi bizimki sakat hzhwhz
Aşk işini de kafana takma nasibinde hayırlı biri olsun yeterki evlendikten sonra da acı çekmeye devam edenler var hayatta
Asla ayrılmayan insanlara saygı duymak lazım aslında şayet ayrılan insanların hayatı sonradan ne kadar düzgün ve istediği gibi geçse de hep bi boynu bükük ve sahipsiz hissediyor kendini olsalar ne olmasalar ne deme aile dünyalık en önemli şeydir bak
Seni en çok yoran ne mesela saydığın şeyler arasında
Hzhejz olumlu tarafından bak annen olsaydı daha kötü olabilirdi bzbwbzjjwx pskolog olsam doverdin demi
Öyle deme bak adama bişey olursa annen evlenmek istese naparsın söyle
Gerçi kız evlatlar pek kıskanmıyor da annelerini jzjwhz
Geçimsizlik mi var yoksa herkes kendi başına buyruk mu
Konuşturcan beni illa seni yapmışlar daha ne yapsınlar jzjejzb
Hzhwhz tamam tamam
İnan ki çoğu insan tatsız tuzsuz kafanı takıp da hepten üzülme boş ver
Evsiz barksızlar, var
Biliyorum herkesin derdi kendine ama kendini mutlu edecek şeylere bak mesela kedin var mı
Taktın ebeveynlerine wdghjfds onlar olmasa kimse yüzüne bakmaz
Bak mesela kedi al kuşu yesin hayat böyle birileri üzülür birileri sevinir biliyorum saçma oldu ama nznwbzbsx en azından kedi doymuş olur
Aşk işi niye yatık peki
O ne lan
Bi keresinde daha karşıma çıkmıştı böyle bi kız bu site de
Ulan nerden buluyorsunuz böyle kör tipleri jzj3jzb3x
Kahkaha attım, ona ne söylemek isterdin şu an senin yazdıklarını okuyor olsa jzjwnz
Efendi tipler utangaç çekingen olur
Jzjwjzuex koyver gitsin
Nası davranmasını isterdin mesela ne yapmasını isterdin
Gözüme girdin senin gibi bacim olsun isterdim ama nerdee
Neyi merak etmesini lan sdgjgsdgh ne yapmasını isterdin dedim sana ne yapmasını isterdin demedim sdgkgssxb
Napim kızım bacım var, kizlari anlamaya çözmeye çalışıyorum ki tedbir alayım sfjfdbn
Bacıma asılma sdghn
Şaka be
Asılacak yeri kalmadı zaten onun hangi erkekle kırıştırıyodur şimdi
Kac kere, yakaladım telefonda yav
20..
Adı batsın sdfhj
Umarım
Gerçi onun böyle olmasında benim suçum var da neyse
Sana bi soru
orada misin
Sorun ne susu
Dok icini dinliyim