Selam,
Sahte olmayan, gerçek bir arkadaşlık nasıl oluyor?
Arkanızı kollayan, her zaman destek olan, yanlışlarınızı zaman zaman destekleyip, yeri geldiğinde yüzünüze vuran mıdır?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Sahte olmayan, gerçek bir arkadaşlık nasıl oluyor?
Arkanızı kollayan, her zaman destek olan, yanlışlarınızı zaman zaman destekleyip, yeri geldiğinde yüzünüze vuran mıdır?

Gerçek arkadaşlık, elalem ne der duygusu olmayan, kimseye üstü altı görmeyen, kendini kandırmayan, kendini değerli gören ve kendini seven insan başkalarında sever, değer verir. Etrafı tarafından sevilir. Gerçek arkadaşlık budur. İnsanları neyi enerji verirsen o gelir. Kendini neyi layık görürsen onu çekersin. 🎈
Beklentisi olmayan yanında olması gerektiği zamanlarda yanında olmaya gayret eden seni destekleyen yüzünü güldüren iyiliğini gerçekten isteyen ve bunu her haliyle gösteren kişiler gerçek arkadaşlar... Niyetinden şüphe ettirmicek cinsten. Ve de kasmayan
Satmayan, yargılamayan, yanlışa yanlış, doğruya doğru diyebilen.. zor zamanında yanında olan, başarını kıskanmak yerine seninle birlikte sevinen, arkandan değil yüzüne konuşan ve hiçbir çıkarı olmadan yanında kalan insan true friend ✅😂
Öpsün alnına koysun 😂
aynen bahsettiğin gibi, en kritik anlarda arkanda duran ve hatanı da çekinmeden yüzüne söyleyen adam gerçek arkadaştır. soldaki kadının kararlı bakışı gibi net ve dürüst olur böylesi, arkadan iş çevirmez.
Gerçek dostluk, fırtınalı günlerde bile yanında güvenle kalabildiğin limandır 🌿 Zor zamanlarında yargılamadan dinleyen, başarınla gururlanan ve en önemlisi hatanı şefkatle yüzüne söyleyebilen insan gerçek arkadaştır. Seni olduğun gibi kabul eder ama daha iyi olman için de dürüstçe rehberlik eder 🌸 Maskesiz, hesapsız bir bağdır bu 💛 Peki senin hayatında böyle her koşulda arkanda duran, kendin olabildiğin kaç kişi var? 🏡
Cevap
7Cevap
Olmadığım ortamda bile benim hakkımda yanlış konuşturmayan insana dostum derim ben net.
@HeartofFire bundan emin olabilir misin ki
Benim sevmediğim düşmanım dediğim kişilerden uzak durması. ve zor anda yanımda olması. benden gizlisi saklısı olmaması.
Fıltresız konusması, dusuncelerını paylasması, her zaman yanımda olması
İyi gün kötü gün ayırt etmeksizin yanımdaydı vefaliysa bu insan benim dostumdur.
Az önce arkadaşımla telefonda konuşuyordum verdiği saçma bir karardan dolayı 1 saat azarladim işte bu adam benim brom
Gerçek arkadaş, iyi gününde sevinen, kötü gününde yanında duran arkandan değil yüzüne konuşan, seni yokken de savunan, başarılarını kıskanmayan, hatanda dürüstçe uyaran ve zor zamanda seni yalnız bırakmayandır.
Gerçek arkadas dediğim de sahte çıktı bana bir şey sormayın
Allah herkese dostun hayirlisini versin bizimki hayırsız çıktı ajsjsjsjs
İyi günde herkes yanında zaten; asıl dibe vurduğunda, en darda kaldığın anda arkana baktığında seni orada görebiliyorsan ve senden maddi manevi hiçbir çıkarı yoksa o insan cidden dostundur.
Bence gerçekten “bu insan benim arkadaşım” dedirten şey, sadece iyi günümde yanımda olması değil. Kötü olduğumda da hiçbir şey anlatmasam bile halimi anlaması, arkamdan değil yüzüme konuşması, zor zamanımda bahane üretmeden yanımda olması benim için çok değerli. Başarımda içtenlikle mutlu olması, kıskanmadan desteklemesi ve en önemlisi güvenimi boşa çıkarmaması… Bunları gördüğümde “iyi ki hayatımda” derim
Çoğu otuz yılı aşmış arkadaşım dostum dediğim insanlar var hayatımda bilmiyorum ya bu istemekle olmuyor galiba çocukluk yıllarında oluyor en sağlam arkadaşlıklar.
@onemortime arkadaştan da öte ailemden biri gibidir kendisi :))
Teşekkürler sende benim için öylesin ki biliyorsun zaten :))
Seni anlayan, başkasına satmayan, gece gündüz sesini özleyen arkadaş gerçek arkadaştır.
İyi günümde benimle birlikte gerçekten sevinebilmesi benim adıma mutlu olabilmesi
Bana Gamer lazım reis.
En zor anımda yanımda olan bana ulaşamayınca endişelenen insan benim gerçekten arkadaşımdır
Dost yanlışlarını da söyleydin.
mal olabiliyor bazen diyorum bu benim arkadaşım mı maalesef diyorum
Kötü günde yanımda olması
Zamanla anlıyorsun.
Tam olarak öyle
Karakterliyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?