İş yerinde bi tip var tam tip bana yok kral yok aslan parçası yok reis bilmem ne diyo yahu kral deme dedik aslan parçası oglan çocuklarına denir diyoruz hâlâ gelip bana böyle diyo bi sinirlendim buna bana laulabali konusamazsin diye bana kurulmususun diyo evet dedim sürekli seni uyaramam yok bardağını yıka yok bana onu deme bunu deme diye dedim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bu soruyu 5 kere okudum ya senin yerinde olsam görmezden gelirdim cevap bile verme yok say kendi kendini susturacaktır
Manyak bu ya gelip uyarmama ragmen hâlâ reis diyo bi sinirledim elim ayağım titredi biz seni sürekli uyarcak miyiz kardeşin dedim artık bugün gülüyo kurulmmussun bana diye manyak mıdır nedir sorunlu galiba
Dediğimi yap mutlu ol
Baya sinirledim ama oda bence bunu istiyordu başardı
Cevap vermiyorum günaydın zorla diyorum inanki hâlâ gelip arsız yüzsüz bisküvi mi yiyo habersiz sonradan söylüyor bardağı bırakıp gidiyo mal tam
senin öyle mi görüyor acaba
Manyak bu ya gelip uyarmama ragmen hâlâ reis diyo bi sinirledim elim ayağım titredi biz seni sürekli uyarcak miyiz kardeşin dedim artık bugün gülüyo kurulmmussun bana diye manyak mıdır nedir sorunlu galiba
seni merak ettim acaba tipin nasıl nasıl giyiniyorsun
Tiple ne ilgiis var ya hem tipimle diyelim alakalı o ne ya işine baksin mal canım itici
adam sana asılıyor desem değil neden öyle yapıyor
Kafası kontak çünkü laftan anlamıyor tavır yapıyorum hiç konuşmuyorum yüzüne bakamıyorum hâlâ gelip uğraşıyor canım sürekli gelip su alıyor bi arada kahve yapmiyosun hiç abla diyordu ben senin hizmetcinmiyim dedim hâlâ adam böylece arsız ya
senin yaş kaç onun kaç birde iş yeri ne üzerine
Dükkan ya öyle resmi bi yer değil ama laubali konusamazsin dedim baya sinirledim ama benden 4 yaş küçük
ilginç ya
Değişik işte yüz vermiyoruz hâlâ arsız arsız konusuyo gelmiş bana bi adam mor lamba sordu fantezi için heheh diye lakayt bi şekilde gülüyo bi baktım buna ters ters gelmiş konuşma çabasından hiç değişiklikler yok psikoljisi bozuk saracak yer arıyor reis ne ya en itici kelime
sana sarıyor farklı bir şey istiyor galiba
Ne gibi sence daha önce de hep aynı giyim şeklinde takılırım böyle itici bi şekilde yok kral yok reis absürt takılmalar görmedim ne yapıyor bu ben ona çok soğuk davranıp dediğini yapmıyorum sence böylece sinirlendiirp hınç mi almak istiyor
evet oyle olmalı seninle sevgili ya da başka bir isteği var karşılık olmayınca kanka oldun
İşte kahve falan istiyordu bende sen kendin yap dedim bozuldu biraz soğuk davranıyorum zoruna gidiyor satasiyor diye düşündüm bilmiyom yinde de
yaşlar kaç evlimi sen evlimisin
İkimiz de bekar bide demez mi ben kız arkadaşıma da diyorum bana ne ondan aynı katagoride değiliz bidaha olmasın diye gülerek şaka yaptım mal gibi hergun farklı bi şeklide beni kızdırmayi basariyiru yüzüne bile bakmıyorum hergun gelip abla naber ya diyodu dün de reis naber diyo mal ya
kaç yaş var aranız da
4 yaş var
zor ya sende kızım nasılsın de
Tipimle ilgili demisisin ama ona ne ki demi ama istediğim gibi giyinip davranırım ona mi sorucam sence benimle alay edip küçümsemeye mi çalışıyor
Tam bi kardeşim
sanmam sende kızdır onu ay kız nasılsın de
Yok hiç muhattab olmak istemiyorum çünkü sinirden elimi ayağımı titretiyor
sen bilirsin ama sende kızdır kı anlasın
Ses tonu bile tepemi attırıyor bu kadar çoktur gerilemem normal değil onda itici bi elektrik alıyorum ama çözemedim
Kızmaz ki mal oglu mal gibi aa pardon ya diyo yvsk gibi gülüyo
seni seviyor bence o yuzden asılıyor belki kavga ile aşk başlar sanıyor ya da cinsel bir şey bekliyor
hadi ordan olup gitse keske kurtulsam hergun bunla uğraşmaktan sıkıldım
Gelip hatamla sev beni diye icerde benim duyacağım şekilde şarkı söylüyor bilerek yapıyor dedim yom üstüne alma diyolar
kısmet gider belki
Gitsin ya zaten işi burada değil de öyle duruyor
meslek ne senin şirket ne üzerine
Şirket değil ya bildiğin malezme satan dükkan
anladım sen artık iş ara bence
Hayır ya onun için gidemem o gitsin bian önce
ama sence gider mi
Aslında asıl işi bu değilmiş sezonluk burada gibi ama emin değilim şu an
çok dua et ozaman ya da saçını başını yol onun
Yolabilsem keske yolucam bide itici bi gülüşü varki öyle böyle değil tam krizlik inşallah kurtulurum zaten işi bu değil insaat muhendisiydmis normalde tesisat cida çalışiyo ne alaka demi
aynen oyle benimde yeni ev için muluk batari lazım siz ist mi
Defol o işlere bakmıyor zaten öyle oturuyo boş boş
anlamadım
İst değil ki oda böyle tamirat işlerine bakmiyolar öyle boş boş oturuyo dediğim çocuk
seninde kısmet bu olmalı kaderin bu galiba
Sorma ya eski işimde de vardı bunun gibisi uğraşıp dururdu benimle hatta dedikodumu yapardı çatlağın tekiydi buda az buçuk öyle
onu boşadım kurtuldum derken birde velet geldi
bak senin dul oldugunu biliyor ise dediğim gibi senden cinsellik bekledi baktı olmadı şimdi reis oldun
Dul değilim ki
Bekarım ben
olsun boşanmış kadın diyor
cinsel açıdan benimle birlikte olur diyor
Bosanmadim kanka bosandigimi nerden çıkardın ki
Sorma ya eski işimde de vardı bunun gibisi
dedin ben eşim anladım :))
Aynen işim demek istedim
okudugumu anlamadım
Olsun
🥲🥲
Görünmüyor yazdığın