Selam,
Kendiniz olmaktan ya da olmamaktan korktuğunuz bir yer oldu mu?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Kendiniz olmaktan ya da olmamaktan korktuğunuz bir yer oldu mu?

Hep kendim oldum. En zor zamanlarımda, en çaresiz hissettiğim anlarda, hatta beni değiştirmeye çalıştıklarında dahi kendim olmaktan vazgeçmedim. Çünkü zamanla şunu anladım "İnsan herkese uyum sağlamak için kendinden uzaklaştığında, en büyük yabancılığı yine kendine yapıyor"🙂 Herkes tarafından kabul edilmek zorunda değiliz ki önemli olan kendi değerlerimizi ve kim olduğumuzu kaybetmeden yaşayabilmek..
Bazen huzuru korumak için geri çekilmek gerekebilir. Ama bence geri çekilmek her zaman kendinden vazgeçmek değildir. İnsan bazı savaşlara girmeyerek de kendini koruyabilir. Asıl mesele huzur uğruna kendi değerlerinden ve benliğinden tamamen vazgeçmemek diye düşünüyorum beeeenn🙂
Her zaman öyle düşünürüm biliyorsun Lastt😂
Bir söz vardı, "kendim olabildiğim ortamların lunaparkıyım" diye. İnsanın kendi gibi olarak yaşaması kadar güzel bir şey var mı ve bunu korkusuzca yaşaması kadar.
Toplumun beklentileri ve red edilme korkusu insanı bazen kendi doğasından uzaklaştırabiliyor. Özümüzü bastırmak zihinsel bir yük yaratırken, tamamen filtresiz olmak da kırılgan hissettirebilir. Dönem dönem onaylanmama kaygısıyla kendimizi gizlediğimiz anlar olur ancak asıl özgürlük kendi sınırlarımızı kabul ettiğimizde başlar 🧠✨ Sen en çok hangi ortamlarda maske takmak zorunda hissediyorsun? 👁️
Cevap
9Cevap
Hayır korkmuyorum, sadece beni hak etmeyenlere kendim olmasam daha iyi olacak
Evet
Korkmuyorum korkmadım da. Yerine göre davranmak başka, korkak olmak başka.
Hayır değil. Ölçülü olmamız gereken ortamlar da var mesela. Yerine göre ve insanına göre davranmazsan herkese aynı olurdun.
Tam tersi kendim olamamaktan korkarım , oyuzden davranış düşünce doğru ve yanlışlarimla ben olmayı seviyorum
Hayır hiç bir şeyden korkum yok. aşırı sinir var sadece ama kontrolü kaybetmedim hiç
Kendime varamadım henüz. Ama nasıl bişey olduğunu anladım. Bi gün kendimi gerçekleştirme ümidi ile yaşıyorum sadece.
hiç korkmadım. insan neyse odur, başkası gibi davranmak gereksiz yükten başka bir şey değil zaten.
Genel olarak bizim toplum içinde kendisi olabilen varsa şahsen tebrik ederim 😄
Daha çok kendimim, ola adığım yer ve ortamda bulunmam mobing loadingg
Kendim olmaktan hiç korkmadim.. ama olabileceğim adamdan korkuyorum bazen :)(
Sinirlenince korktuğum oldu. İnsanın kendini tutması lazım
Bir şeylerden korkan birisi olamadım ya akışına bırakıyorum sallıyorum missss
Kendim olmaktan korkmuyorum ama kendim olamama düşüncesi elbette korkutur evlerden ırak
Kendime uzaklaşmaktan korktum
�
her yerde her kosulda kendimim, kopamam kendimden
Ben zaten kendim olmaktan yorulmuşum.
Hayır
Hayır.
Yoo niye korkayım
Kendim olamamaktan korkuyorum..
Hayır, korkmadım.
Korkmadım
Bazen evet
Olmadı hiç