- Ulan hep bu durumdan muzdarip oldum 🤦🏻 ben de isterdim zeki birisiyle münakaşa etmeyi ama Yüce Rabbim beni hep IQ seviyesi düşük insanlarla imtihan etti

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
4Cevap
Bu duruma düştüğümü fark edince hemen hayatımdan çıkarıyorum o kişiyi
Mala anlatır gibi anlatıyorum bazen maalesef djdjd
Anlatmayı geçtim, yazılı olan şeyi bile anlamıyorlar. Tartısıyor yorumlarda boyle dedin diyor. Bak bakalım 5-6 yorum yazmısız birbirimize oyle bir şey nerede yazıyor diyorum ''haklısın ya kusura bakma'' demek zor geliyor hala zekasızca yazmaya devam ediyor. Mesela bir şey soyluyor ya da soruyorsun. Anlamıyor sen birilerine laf soyledin ezikledin zannediyor. Geliyor sana hakaret ediyor. Açıklama yapıyorsun cevap olarak sunu diyor ''kıvırma gayette bunu demişsin'' Herkes Alalh olmuş benim ne demek istediğimi benden iyi biliyor. Ya da herkes canım olmuş :D Bu soylem, davranış ona mantıklı geliyor sajkfbaskj
Babanem ya elli kere diyorum amcamlara para vermeeeeeeee bana ver🫰💅🎀sjsjsjsjjsdj
Yok be oğlu benden 10 yaş buyuk
Evettttt çok zekisin 💅
Jssjsjsj bu arada benim bir yetenegim var kutu dondurmayi tek başıma bitirebiliuorim simdi bime gidip alcm
A101 çok boğucu geliyor bilmiyorum niye şok ztn bize cokkk uzak yani BİM aşktır❤️zbhzhzjzjsjd
Boğucu gelmesinin sebebei çalışanların suratsizligi ztn
Ne kadar alıyorlar ki
Sordum elli
Dedi gelme pişman olursun dedim tm yoksa yarin ise baslicaktim
E napsinlar rebenlef
Bugün de onlar için yakıyoruz 😓ndjdjdjd
3 yaşındaki çocuğa anlatır gibi değil, mala anlatır gibi diyorum ben.. Olmuştur tabii..
Öyle insamları çevremizde bulundurmuyoruz neyse ki 😋
1 kişi var onun dışında çevrem çok şükür zeki
Benim yokta senin var (ben)😃
Anlamadın ki sjdjjs hani bazen birsey diyorsun ben anlamıyorum ya djjdjs sen tekrar anlatıyorsun onu demeye çalıştım parantez içinde kdkdkd
Benim yerim sende ayrı olduğu için detayı hiç üzerime alınmadım bile sjdjdk
Evet ayrı demedi 😃
3 yaşında biri var hayatım da hayat çok zor :)
Artık doğrudur deyip geciyorum
Hayır bu görevi üstlenmem 🤣
Var var olmaz olur mu
Evet var
Bazen oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sürekli anlaşılmadığını hissetmek ve zihinsel olarak seni beslemeyen insanlarla karşılaşmak oldukça yorucu bir durum. İletişimde frekans uyuşmazlığı yaşadığında kendini bir şeyleri defalarca açıklarken bulman çok doğal. Ancak insan bazen kendi enerjisini korumak için herkesi anlamaya veya anlatmaya çalışmaktan vazgeçmeli. Bazen sadece dinlemek ve süzgeçten geçirmek daha az yıpratıcı oluyor. Peki sen bu yorucu döngüyü kırmak için iletişim kurduğun çevre yi değiştirmeyi hiç denedin mi? 🧠🔍✨