Daha önce de yazmıştım sanırım burada. Bazen uyumadan önce falan çocukluğumdakş eve şimdiki halimle girip çocukluğuma sarıldığımı hayal ediyorum. Onunla konuşuyorum, öpüyorum.. her istediği yapılan bir çocuktum ama temastan çok hoşlanmadığım düşünülerek dokunulmadan büyüdüm. Halbuki birinin sarılmasına; başımı okşamasına ihtiyacım vardı... bunu hayal ederek iyileştirmeye çalışıyorum, bazen de konuşuyorum. İçimdeki çocuğun artık büyğk oranda iyileştiğini düşünüyorum
Buyunce kimseye guvenme seni incitecekler kıracaklar işi biten selamı sabahı kescek oyuzden kimseye inanma kendi ayaklarının üzerinde durmayı bil kimseye fazla bağlanma cunki herkes bir gün gider eşini iyi seç cunki iyi eş cennet kötü eş cehennemdir işini iyi seç sevmediğin bir işi asla yapma insanlari değiştiremezsin değiştiremeyecegin şeyler için uzulme , anın tadını çıkar cunki geçmiş yaşandı gelecek bilinmiyor Ve her ne olursa olsun kendin ol kimseye benzeme derdim
Merak etmeyi, heves etmeyi bırakma. Çocuk olmanın anlamı bunlar zaten, senden durgunluk bekleyenler yüzünden sakın değişmeye yeltenme. Sen çocuksun ve hep de öyle kalacaksın.
İçimde ki hasretin yine rüzgarla döndü dolaştı saklayamadım gizleyemedim yine sensiz bir bedenim yorgun dönmeni bekledim geceler şahidimmm dınınım müzik ağzıma dolandı 😂
İçimdeki çocuğa hiç üzülmemişsiniz kendini çok sevmesini kaybettiği annesini ve babası ona dua ettiğini oğlunu da onları çok sevdiğini her zaman haykırıyorum
Ey masum canlı, büyüme dünya uzerinde seni senden daha fazla seven yok. Kırılma kırıldığını belli etme. Bağlanma çok değer verme. Vazgeçmeyi bil. Maddi yönden güçlü olmak için çabala. Çok oyun oyna güçlü arkadaşlıklar edin. Dostuna ihanet etme. Zor zamanında sana yardım eli uzatanı unutma. Bir şey olmuyorsa zorlama. Zorla olanla yola çıkılmaz. Aile her şeydir.