Açıklamaya “TDK değilim” cümlesiyle giriş yapmak istiyorum. Şimdi linç tayfa gelecektir. Ve umurumda değil hfıfıdhs yani irrite ediyor beni. Hele bazı yanlışlar var, aman Allah’ım yani. Dikkat etmeye çalışalım. 💖
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Açıklamaya “TDK değilim” cümlesiyle giriş yapmak istiyorum. Şimdi linç tayfa gelecektir. Ve umurumda değil hfıfıdhs yani irrite ediyor beni. Hele bazı yanlışlar var, aman Allah’ım yani. Dikkat etmeye çalışalım. 💖
Sorun diil, haklısın da. Ama böyle davranarak sitenin seviyesiyle denkleşerek anlaşapiliyom milletle. Ciddili paylaşımlar gitmiyo bu siteye. O yüzden imlayı linçliyom. Yoksa ben de çomçok takılırım, hele ki ğ harfini kullanmayıp bağlaçları birleşik yazanlar kanser ediyo. Ama istersen bundan sonra senin sorularında imla kurallarına uyarak cevap verepilirim
"Deyil", "Bende yapıcam", "İnternetde" tarzı imla hataları dehşet tiksindiriyo beni. Ciddiye alamıyom, yaptığım imla hataları kadrolu, bi yere gelmiş, prestij sahibi hatalar sdşlfks
O yanlışları anadili Türkçe olanlar yapıyo. Hastanede bi hastalar geliyo allam kafayı yersin. Kendi adını doğru yazamayan, "Okutum, anlatım, kapul etiorum" yazanlar var. Neyse sakinim
Genç olanlar da var. Ayrıca okuma yazma öğreniversin, zor bişey değil bence. Kuantum fiziği öğrenmesini beklemiyoz ki, 9 yaşındaki çocuklar öğreniyo. Gitsinler kursa öğrensinler
Ataerkil sisteme kendini teslim edip acizce okuma yazma öğrenmeyi reddedenlerin hiçbir haklı yönü olduğunu sanmıyorum. Okuma yazma bilmeyenlerin hepsi kadın, bu yüzden bu görüşümün sonuna kadar arkasındayım.
Okuma hakkının engellenmesine ve bunun kabul görülmesine son derece karşıyım
Aslında bi nevi tartışıyoz, fikir alışverişi gibi. Kavgamsı şeylere girmem, hoş diil zaten. Neyse ben kaçim film izliyom
Teşekkürler efem
büyük bir sorun değil ama seni geriyorsa haklılık payın var, arkadaki ahşap kitaplıkların düzeni gibi her şeyin yerli yerinde olmasını istiyorsun anlaşılan
Bu iki yıl önceki ben. Ama sinirlenecek çok daha fazla şeyim olduğu için bu özelliğimi elemek zorunda kaldım. Sana da başarılar diliyorum, illet bi şeydir 😬
Yanlız vs yazıyorsa evet sjjdkkdkd
Yazım kurallarına özen göstermek aslında kişinin öz saygısını ve karşı tarafa verdiği değeri yansıtır. Zihnin düzenli yapıları aradığı için bu hatalar sende zihinsel bir gürültü yaratıyor olabilir 🧠 Kesinlikle bir sorun değil, sadece düzen ve özen arayışındır. Yine de bazen mesajın özüne odaklanmak ilişkilerini kolaylaştırabilir 👁️ Seni en çok irrite eden yazım hatası nedir? ✨
Cevap
10Cevap
Bazen beni de rahatsız ediyor ama sonra ben de sallıyorum, çok da şey yapmıyorum.
Biraz dikkat ediyorum zaten ama daha fazlasını bekleyen biri benim için sorun olurdu
Timam sen dedun diya bundan sinra çokça dikkat edeceğim
Sorun değil sadece bir hassasiyet İnsanları yazım hatalarıyla değil karakteriyle değerlendirmek daha önemli ama gözüne batması da anlaşılır
Bazı kelimelerin yanlış yazılıması beni de irite ediyor ama eskisi kadar rahatsız etmiyor
Maalesef bu konuda site içinde düzey epey düşük.
Sizde Okb Olabilir Mi?
Klâsik OKB hastaları. Nerede görsem tanırım. Allah sabır versin.
Senin ne kadar dikkât ve gerçekci olduğunu gösterir. Ama ilerde büyük sorun olur mu bileme
Sorun deyil olabilir ciceyim
Uyuz oluyorum!
Ben de öyle düşünüyorum
Ben de sizin gibiyim
Dikkatsızlikten kaynaklı
Sorun evet bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?