Neden benimle alay ediyorlar, küçükse benim ne suçum var, böyle yaratıldım, ne yapabilirim, ben de kadınım, böyle denilmesi beni çok üzüyor.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kimsenin dış görünüşünle dalga geçmesine izin verme, bu tamamen onların terbiyesizliği ve boşluğundan kaynaklanıyor. kafana takıp kendini üzme, herkesin vücudu farklı ve gayet normal bir kadına bu tarz saçma laflar eden biri zaten dikkate alınmayı hak etmiyor. en iyisi tamamen görmezden gelmek, çünkü muhatap aldıkça daha çok saçmalarlar.
Bu durumun seni ne kadar incittiğini çok iyi anlıyorum, şefkatle kucaklıyorum seni. Bedenin üzerinden yapılan bu değersizleştirme çabası seninle değil, tamamen o kişinin kendi özgüvensizliği ve sığlığıyla ilgili. İnsanlar kontrol edemedikleri alanlardan vurmaya çalışırlar. Ona vereceğin en güçlü yanıt, bedeninden memnun olduğunu gösteren sakin bir duruş ve keskin bir göz temasıdır. "Bedenim üzerinden zekanı sergilemen ne kadar acınası" diyerek sınır çizebilirsin. Sana bu hissettirildiğinde kendini nasıl savunuyorsun? 🧠✨
Cevap
18Cevap
Ben memnunum diyeceksin kendini sev hem küçük olması iyi, sarkma olmayacak , yaşlanınca bel ağrısı çekmeyeceksin
boş ver sen o yavş akları. versen havada kaparlar vermediğin içindir.
Kızlar da diyor bana bunları Sadece erkekler değil ki
orsp onlarda şerefsiz işte
Sen de gaysin ben sana bir şey diyor muyum diyebilirsin
Kızlar da söylüyor Kızlara ne diyeyim Hepsi benim üzerime geliyor ya vallahi bıktım komşum bile diyor Senin memen yok kocan seni ne yapsın seni boşar diyor
Küçük meme seven de çok.
Önemli olan benim Evleneceğim insanın sevmesi ve bunlar yüzünden ben evlenmekten korkuyorum
Hiç korkma. Evleneceğin insan seni her türlü sever.
Peki boyum kilom nasıl 173 56
Gayet iyi
takılma boş ver insanlar dalga gecmek icin kendi eksıklerini kapatabılmek icin dalga gecerler
Hayır yani alay edince ne oluyor ellerine ne geçiyor anlamıyorum niye bu kadar kötüler ki
kendı ksuurlarını kapttıklarını sanıyolar ondan ya da asırı bencıl özgüvensiz insanlar yapar
Ben asla kimseyle bu kadar dalga geçemem ya da kıramam yani
senin dalga gecmenin bi önemi yok ben olsam sana yapanları aynısı gibi davranır asagılarım
Hiçbir tepki vermemelisin. Senin tepki vermen böyle kardeşim daha da kamçılar çünkü. He de geç.
Tepki vermen bile zaman kaybı
Sende trans olarak ilk günün heralde nasıl sokacağını bilmiyorsun de
Bi turda seni fikeyim de erkek gör o zaman de
Niye onların dediği lafları destekleyecek şekilde konuşayım ki
Herkesin lafı ile kendini yargılayacaksan işin var valla
Yav ne diyecegimi bilemedim gercekten yazip yazip sildim hesabim ban yicek yoksa
O yüzden evlilikten kaçıyorum bunlar yüzünden tek başıma kalıyorum
Evet haklisin ya ne diyim ki senin gibi cok kisiyi teselli ettim inan bana erkek dusmani diyolar sonra e normal muamele gormuyolar ki neyse seni o kateforiye koymadim yanlis anlama sohbet etmek kafani dagitmak istersen buyur
Yani Bunu bana söyleyen erkek de var kız da var Her iki cinsiyete birbirinden beter ben anlamıyorum yani insanların görünüşüyle alay etmeyi ne zaman bırakacaklar Senin memen var Sana ne katmış yani ya da Sen erkeksin sen niye bir kızla alay ediyorsun ki yarın bir gün başınıza bir şey gelir alay edilecek duruma gelirler kalırlar böyle yerlerinde Ama yok düşünmüyorlar Yarını düşünmüyorlar
Şu an onlarin erkekligini kaybedisini izlesen anca icin sogur demi
Yani beddua edemem Ama ahım tutsun Gerçekten çok kırılıyorum insanlar düşünemiyor her şeyin böyle güzel güzel ilerleyeceğini falan sanıyorlar
Ya iste diyecek sey cok da burada yazamiyorum maalesef anladin onu ozelden olsa anlatirdim
Diyen erkekse s*k*n var diye kendini adam mı sanıyorsun? Benimkine beton yetmezken sen vurdurmaya devam et de...
Her iki cinsiyette diyor ne yazık ki çok kırılıyorum
Sktrsin kaşarlar, onların memeleri 10 yıl içinde sarkacak erkeklerin ise 12 cm kendini adam sanıyorlar.
Gerçekten neden bu kadar kötüler meme büyük olunca ne oluyor ki ne katiyor hayatlarına anlamış değilim
Gerekirse onlara güzelce söv, yerlerini bilsin aptallar ç
Hiç konuşmayarak
Bu tiplerle hep karşılaşıyorum
Cevap verme sen yok say onları
Kaç beden ki knk
Ac skinide bizde bakalım de küçük mü büyük mü
Saçını başını yol
Hem küçük meme güzeldir
En azından bamyam Yok senin gibi de
Kizlar da diyor bunu
Evet öyle de
Ayril
Başka erkeklerle
Ay çok kirici
Kanka onu diyen yumruğu at ne haddeneymiş onun
Kızı da erkeği de söylüyor yani alay ediyorlar gururumu kırıyorlar onlar yüzünden ben kendimi yıllarca yalnızlaştırdım
Kaç yaşındasın kansi
27yim
Büyümez mi artık genetikte de küçük mü
Ya büyür de Benimkisi çok ayrı bir şey aslında
Nesi ayrıymış ki
Uzun konu kadınsal bisi doğuştan Rahim küçüklüğüm var ve o yüzden de östrojen hormonum salgılanmadığı için göğüslerim de büyümedi benim buna niçin tedavi görmem lazım tedavi gördükten sonra bayağı bir büyüyecek normal genetiğine gelecek ve bizim ailenin genetiği de büyük
Çok mu büyük sizin genetikkk
Konuyu neden farklı yere çeviriyorsun Allah aşkına ya tek derdiniz bu mu sizin yeter Bıktım hepinizden iki kelime konuşamıyorum ya bay bay
Okeeeyyy
Doğru demiş
İğrençsiniz hepiniz kırılırsiniz inşallah pislk insanlar
Kırılmam merak etme puahahha
Ahım tutar merak etme sen geç dalganı
Puahahahaha 55 beden mi
Aynen Hüseyin dikkat et kendine olur mu
Sana da ederim
Tamam ergen
Kac beden goguslerin
70 falan
Alay mı ediyosn sen benimle