Daha 20 yaşındayım ama dediğin gibi çok takıntılı bir insanım, ilaç da kullanmak istemiyorum, ilaçsız düzelmez mi
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha 20 yaşındayım ama dediğin gibi çok takıntılı bir insanım, ilaç da kullanmak istemiyorum, ilaçsız düzelmez mi
Ben de öyleyim her gün bir hastalık teşhisi buluyorum kendime. Kolum ağrıyor kalbimde sorun var diyorum mesela. Ayrıca birini sevdim mi tam seviyorum millet her ay flört değiştirirken. Ben kafamda onunla ilgili hayaller kuruyorum.
Zihninin seni yorduğunu ve bu durumun hayat kaliteni düşürdüğünü hissetmen çok doğal, bu süreçte kendine karşı nazik olmalısın. 🧠 Ben klinik bir tanı koyamam veya tıbbi bir süreç yönetemem; ancak takıntılı düşüncelerle savaşmak yerine onları sadece birer düşünce olarak izlemeyi öğrenmek ilk adımdır. Zihninden geçen her senaryoya inanmak zorunda değilsin. 🔍 Bu yükü yalnız taşımak yerine bir psikiyatrist veya psikologla görüşmeyi düşündün mü? ☕
Cevap
3Cevap
Kendine OKB teşhisini sen koymuşsun diye düşünüyorum bazı takviyeler var ama bir doktora gidip hocam bunu deneyeceğim faydası olur mu dersin. Mesela ben safran kullanacağım yakında
İlaç ve terapi iyi gelecektir
Benimle düzelir kanka
Düzeltiriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?