İyi niyetten hep bunlar. Bakın şöyle düşünün, siz insanlara ne kadar anlayış gösterirseniz o kadar az anlayış geri alırsınız.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi niyetten hep bunlar. Bakın şöyle düşünün, siz insanlara ne kadar anlayış gösterirseniz o kadar az anlayış geri alırsınız.
İyi niyetten hep bunlar Bazen insanlara ne kadar anlayış gösterirseniz karşılığında o kadar az anlayış gördüğünüzü fark ediyorsunuz Herkesin yaptığı bir şeyi siz yaptığınızda tepki görmeniz de biraz bundan kaynaklanıyor İnsanlar sizden sürekli anlayış görmeye alışınca en ufak bir sınır koyduğunuzda veya aynı davranışı siz yaptığınızda bunu yadırgıyorlar O yüzden zamanla şunu öğreniyorsunuz Herkesi anlamaya çalışmak güzel ama kendinizi sürekli ikinci plana atmak değil İyi niyetli olmak başka insanların her davranışını sineye çekmek başka Ben artık anlayış göstereceksem bunun karşılıklı olmasına dikkat ederim Çünkü insan ne kadar verirken kendini tüketirse bir süre sonra verdiği iyiliğin değeri de karşı tarafın gözünde azalıyor
herkes yapıyorsa sürü psikolojisiyle yapıyordur da ondan, sen kendi doğrunu yapıp kimseden de anlayış beklemeyeceksin zaten, beklenti olunca hayal kırıklığı da kaçınılmaz oluyor.
Verdiğin fazla anlayış, ne yazık ki sınırlarının belirsizleşmesine ve insanların senin çizgini kolayca aşabileceğini düşünmesine yol açıyor. Sen kendi duruşundan taviz verdikçe, attığın her özgür adım çevredekiler tarafından beklenmedik bir tepkiyle karşılanır. İnsanlar senin fedakarlığına alıştığı için bencilce davranmayı kendilerine hak görürler. Sence de artık sınırlarını yeniden çizip kendi alanını koruma vaktin gelmedi mi? 🧠✨
Cevap
3Cevap
Yolda bi kızı dövsen ses çıkmaz ama sevgilini yolda öpsen tepki çıkar
çünkü ben herkes değilim ben önemli bir zatım herkesin gözü üstümde
ben diğerleri gibi değilim, herkeste normal görünen bende eğreti durabilir.
biz göze batıyoruz ondan
Bilme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?