Abi bakın ben bu sitede eğlenmek için varım. Kafam dağılsın diye soru soruyorum. Sorduğum soruya cevap yazmak dışında maşallah ellerimdeki kınadan tutun da takip ettiğim insanlara kadar laf ediyorsunuz. Size ne arkadaşım size ne?

Abi bakın ben bu sitede eğlenmek için varım. Kafam dağılsın diye soru soruyorum. Sorduğum soruya cevap yazmak dışında maşallah ellerimdeki kınadan tutun da takip ettiğim insanlara kadar laf ediyorsunuz. Size ne arkadaşım size ne?

Seni ilgilendirmez derim ve tatlı sert bir güzel iğnelerim. Bendeki dilde şu arı bal yapar ama ısırır ya benimki bence tam bu tanıma uyuyor😂Hakaretsiz küfürsüz lafları tokat gibi çarpan cinsten ve hazır cevap insanım ne eğlenmeme ne alanıma karışılmasına izin veriyorum. Herkes haddini ve yerini bilmeli😌🌺Sana da tabiki kimse karışamaz hayat nasıl geçsin yoksa kafa dağıtmadan insanlara zarar vermedikçe onur kırmadıkça deşarj olmak herkesin en doğal hakkı✨
❤️❤️✌️
🌺🌺🌺🌺
İnsanların hayatlarına karışmaya hakkı olduğunu zannedenler dünya nüfusunun en az dörtte biri vardır. Onlarla iletişimi kesmek ve kendilerine tepki verelim diye uğraşıp saldırsalar bile herbirini yok saymak en güzeli, aktif tavsiyemdir.
❤️❤️
❤️❤️
Yok sayıyorum, görmezden geliyorum en güzeli bu çünkü. Özellikle sosyal medyada her şeye laf edenler var rahatça. Kavun değil ki koklayıp anlıyasın. O yüzden görmezden gelip yok sayıyorum.
Cevap
20Cevap
Maydanoz sevmem, salataya falan olsunlar da bi işe yarasınlar 😒
Uuuu şut ve gooool. Top ağlarda sayın seyirciler 😄😄🤌✌️❤️
Maydanoz da kendini nimetten sayıyor, onlar gibi :D hiç takmayacaksın bu tipleri ya, ota b’ka maydanoz olarak orgazm olanlar, bizden medet ummasınlar. 😜
Aynen öyle. Çok güzel söyledin ❤️✌️
😌💛
Kısır yapacağım zaman kullanırım iyi olur ahsh
Ahahaha😄 Bu çok iyidi❤️👍✌️
🖤😄
Hiç umurumda değiller. Sabrımı zorlayan olursa dersini alır oturur.
Bende sinir oluyorum. Vasıfsızlar işte. Maydonoz olmayin kiza farkınız olsun kaliteli yorumlar atın.
❤️❤️
Aşko sorularını benim gibi gizliye kapat. Korkak siliklerin senin sorunda senin üzerinden ego tatmini yapıp seni zorbalamalarına izin verme…
Aaaa bu özelliğin varlığından senin sayende haberim oldu hocam. Hemen hallediyorum. ❤️
Peki hocam benim bu özelliği profil ayarlarından yapılıyor sanıp gidip 2 saattir ayarlar kısmına bakmam sonra kafama soru sorarken bu özelliği kendimizin seçebiliyor oluşunun dank etmesi...
Aynen soruyu sorarken seçiyorsun aşko sjjsksks
Gelsinler de olsunlar, gerçi şu son 3-4 aydır yoklar ama.. Kim olduklarını bilirim eğer olurlarsa. Bir şekilde öğreniyorum.
Mod olmanın avantajları mi diyelim.😄
Yok, mod olunca bilemiyorsun bir şey. :D Yerin kulağı var derler ya, o kulak benim. :D En azından birazı benim diyelim.
Oooo bunu öğrendiğim iyi oldu sağolasin ya😀
Ricalar. :D Modların hiçbir özelliği arasında öyle birini görme vs. olayı yoktur. Sadece adminler görür bu arada.
Burdan bu bilgi bütün üyelere duyurulur✌️👍
Onlar gizli hayranlar ve içten içe düşmanlar, İt ürür kervan yürür diyelim onlar için
Güzel bir bakış açısı 👍❤️
💜
Birbirlerine yakışıyor diyelim onlar için ☺
Kesinlikle ❤️✌️
Benimde burnum güzel ama herşeye sokmuyorum demek istiyorum
❤️🤌✌️
😂😂❤️
Aa kim onlar söyle dövelim premsesim. Hiç sevmem.
Ah kim olduklarını bilsem. Gizli üye olarak geliyorlar. Bu soruya da gelmiş biri. Engelleyip geçiyorum da bazen fenalık geçirtiyorlar kraliçem.
Evet onlardan biri kraliçem. 😄
Oralı olsam ne yapardım düşünmeye bile üşendim şimdi hiiiç 😂
😂😂
Sabırlı olmaya çalışırım ama abartırsa terslerim. İnsanların saygısızca hareketlerine tahammülüm yok.
Gerçek hayatta bir baltaya sap olamamış. Kimse değer verip dinlememis, burada millete sarıyorlar, çok takılma.
Valla hiç tepkisiz kalamıyorum, güzellikle anlamayanlara mesafe koymak en iyisi.
Çarpasım geliyor ağızlarına.. Boş boş konuşuyorlar
genelde onları kendi hallerine bırakırım ben, sığ kafalı ahmak gütmek pek bana göre değildir çünkü
Smoothie yapmak lazım onları
Hem de çileklisinden.
Iyyy öğğk🤢🤮
Takma kimseyi bu site kimseyi o kadar umursamaya gelmiyor
Cehennemin dibine kadar yolları var, benden uzak olsunlar
Seninle muhattap olup konuşmak için o eleştiri altında ki söylemler takılma.
Bende maydonoz olanlara nane olurdum
😂😂👍
köklerine tarım ilacı döküyorum
😄😄❤️
Onlarda olmasa kimle kavga edeceğiz 😄
Kavga dövüş gürültü patırtı isteyen başka yere gitsin
Arada hareket oluyor
Tamam anlaşildi sen seviyorsun böyle şeyleri. Başıma maydanoz olurlarsa seni çağırırım sen uğraşırsın kabul mü 😄😂
Yok bendekiler ile zor uğraşıyorum 🤣
Hem satmaya çalışma. Onlar senin kısmetin 😂
Ahahaha😂😂 olaya farklı bir bakış acisi kazandirdin bak helal olsun🤌😄
Bazısı iyi olurda herseyde olmaz
Çok kurumsal küfürler ediyorum.
sen izin verdiğin sürece karışır insanlar
Evet böyle saçma insanlar var maalesef
Sinir oluyorum.
Se.. r git kardeşim oluyor😃
Yok sayıyorum
Umursamıyorum ya da ağzının payını veriyorum
Xperim dolsa da sana iki çift kelam yazabilseydim 😒