KS bu soruma bir sürü eic hakkı versin yaa 💃😄
Haksız yere duyduğunuz sözler çok kalbinizi kırar mı yoksa umursamaz mısınız?
KS bu soruma bir sürü eic hakkı versin yaa 💃😄
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kırılıyorum ya ister istemez..
Uzun zamandır da soru sormamıştım, bu da o hâlinden hatıra kalsın 😂
Tahminim var ama konduramıyorum da 🤨😄
Çelik Günümün şarkısını da buraya bırakayım dinleyin canınız sıkılırsa, daha çok sıkılsın 😄
#17:36
Kesinlikle haksız yere bir şey söylendiğinde bana dayanamam cevabını veririm. Hatta haksızlığını bile ortaya çıkarırım. İş yerinde daha önce birkaç defa başıma geldi. Eski telefonum da konuşmaları ses kaydedici özellik vardı bir olay olmuştu iş yerinde ben de o kişiyle telefonda konuşmuştum zaten durumu sonra amirlerimden birisi bana yüklenmeye çalıştığı böyle söylemiyor falan diyerek o kişi için. Bende yalan söylediğini söyledim hatta ses kaydını dinletebilirim dedim ortaya attığım ses kaydını ve pişman oldular söylediklerine. Haklıysam sonuna kadar savaşırım kimseye pabuç bırakmam. Çünkü haklı olup sessiz kalırsam kendime saygısızlık yapmış olurum. O yüzden ben haklılığını ispat ederim gerisine de karışmam.
Can kırılmayı uzulmeyi bırakalı çok oldu. Az çok tarzımı biliyor artık sitede ki pek çok üye. En fazla 1 yorum açıklama yaparım. Baktım anlamıyor ana avrat girişiyorum:Ben neden üzüleyim ya pk sinekleri için. Zokarım anasına çıkarmaya çalışsın. Sana benim gibi söv demiyorum ama takma diyorum. Evet bende kendime küfürü yakıştırmıuyorum ama o oelere çok yakışır :D
E. i. c için teşekkür ederim can can (çiçek)
Rica ederim ben teşekkür ederim güzel yorumun için 🌼🌼
Kişiye göre değişiyor.
Değer verdiğim sevdiğim biriyse kırılıyorum fakat bende altta kalmam onu kırabileceğim en zayıf yerinden kırarım.
Öyle herkes beni kıramaz, canımı sıkarsa gereken cevabı verir hayatımdan atarım.
En güzeli, enn güzeli 🌼
Ay çok da fifi ya. Kalbimi kırmaz benim haksız yere edilen sözler güler geçerim. Milletin kum torbası olarak gelmedim dünyaya ben kendimi bildikten sonra ağzının salyalarını silsin bana laf etmeden önce it.
Helalllllll 👌🏻🌼
Şu kafaya eriştiğim an korksunlar benden 😄
Acele eriş acele
İnşallahh🤦🏻♀️😄
Teşekkürler 🪷
Rica ederim ne demek 🌼🌼
Haksız ithamlar karşısında kırılman çok insani çünkü adalet duygun zedeleniyor. İnsan konduramadığı kişilerden bunu duyunca savunmasız kalır 👁️ Çelik gibi hissetmek zorunda değilsin, duygularına izin ver ama başkalarının asılsız söylemlerinin senin özdeğerini belirlemesine de müsaade etme 🧠 Zihnini kurcalayan o tahminin, karşı tarafın kendi içsel yansıtması olabilir mi, hiç bu açıdan baktın mı? ✨
Cevap
15Cevap
Umurumda olmaz aynısını söylerim ona
İşin mi yok ula delikanlı olsa gizliden cevap vermez yüreği bile yok karşına çıkmaya boşkoy ula ne takaysun kedi uzanamadığı çiğere mundar dermiş ula
Galiba işsizlikten 😄
Valla ben değilim ablam bacım kardeşim arkadaşım kankam 🤣🤣🤣
Senin yaş tutmuyor daha karşim 😂😂😂😂
Ya ben 50 yaşında si çıtır hissediyorum kendimi 😂😂😂😂
Hak ediyorsam kırılmam.
Hak etmiyorsam. Kırıldığım gibi kırarım.
Karşıda hitap edecek şahsiyet yok ki ne dicen 🤦🏻♀️😬😬
Ben yünede söyleyim dert olmasın bana 😂
Süper ya 😂😂😂
Hak Etmediğim Bir Muamele Gördüm Nur Diye Birsinden Bazen Hâlâ Canım Acıyor
Al benden de o kadar bizim için yaşamak çok güç 🥹
Umursamaz değilim çünkü kalbimi haksız ve gereksiz yere kıran birini öyle ya da böyle pişman ederim ve bence bu olayda da gizli bir kıskançlık dönüyor
Haksızlığa uğramak kırar ama herkesin sözüne de kalbimde yer ayırmam Değeri olmayanın lafı da bende uzun kalmaz
Kimin söylediğine göre değişir. Değer verdiğim biriyse kırar. Tanımadığım ya da benim için önemli olmayan biriyse sinirlendirir.
Bir söylersin, iki söylersin. Ona rağmen adım atmıyosa, sorunu anlatmıyosa sorun bana ait değil der geçersin.
Hayatımız artık o kadar çok inişli çıkışlı ki bazen gördüklerimi görmezden duyduklarımı da duymazdan geliyorum böyle daha da mutlu oluyorum
Çok değer verdiğim biri tarafından duymam hâlinde ister istemez insan kırılıyor ve bir soğuma geliyor.
Söz kime ait o önemli bende değerli olan kişinin bana haksızlık yapması çok zoruma gider
Umursamıyorum artık
Önce lafa bakıyorum laf mı diye sonra söyleyene bakıyorum adam mı diye
Uzun zamandır yoksunuz sizi merak ettim
Bi süre giremedim işler vs derken 🌼
Çok naziksiniz bu arada mutlu oldum yorumunuza 💛
Kimin dediği önemli tanımadığım kişileri pek umursamıyorum
Haketmediğim halde kalbimin kırılması üzer
Cevabını o an veririm
Belli etmek istemem ama çok kalbimi kırar
Umrumda olmaz ben kendimi biliyorsam
Çok da tın. Ama karşılığını veririm
Haksiz yereyese delirirm ve tokat atarim sana 🖤