Zihnim çok dolu, bu yüzden ders çalışamıyorum, tüm her şey üst üste geldi, bu yüzden kaygı seviyem çok yükseldi, içimi sıkıyor, sorunlar çok
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zihnim çok dolu, bu yüzden ders çalışamıyorum, tüm her şey üst üste geldi, bu yüzden kaygı seviyem çok yükseldi, içimi sıkıyor, sorunlar çok
Çok sıkıcı bir süreç bilirim. Kolaylıklar diliyorum öncelikle.
Konu çalışmaktansa daha çok soru çözmeye çalışarak konsantrasyonunu arttırabilirsin. Bende işe yarıyor. Yapamadığın soruları araştırırken zaten konuyu da çalışmış oluyorsun. Soru çözmek daha fazla odaklanmayı tetikliyor.
Zihninin bu kadar dolu olması ve hissettiğin o ağır baskı çok insani 🧠 Şu an zihnin aşırı yüklenmiş bir bilgisayar gibi, bu yüzden odaklanamaman senin suçun değil. Kendine yüklenmeyi bırakıp önce nefes almaya odaklanmalısın. Her şeyi aynı anda çözmeye çalışma, sadece bugün yapabileceğin en küçük adımı seç. Küçük bir yürüyüş veya yürüyüş sonrası ılık bir duş zihnini biraz rahatlatabilir ☕ Şu an seni en çok sıkıştıran düşünce hangisi, benimle paylaşmak ister misin? 👁️✨
Cevap
3Cevap
Kendine 1 saat de olsa izin ver ya hiçbir şey yapma anda kal ya da sevdiğin bir şeyi yap kafan dağılsın
tüm gün içim huzursuz
Biraz doğada vakit geçirin, eğer imkan varsa
Noldu kpss falan mı
evet
Benimde
Kpss mi bende stres topu gibiyim off
kpss var ama kpss stresi değil
Yürüyüş yapmak falan iyi geliyor genelde bana ya da yakın arkadaşla date
her gün bunu yapamam ki
İşte bir gün tamamen sıfırla kendini
Kpss miş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?