Bazen yıllarca bir insanı beklediğimizi sanırız. Oysa belki de beklediğimiz şey, onun yanındayken hissettiğimiz huzurun yeniden bize dönmesidir. Sizce insan en çok kimi bekler; sevdiğini mi, yoksa kaybettiği kendini mi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen yıllarca bir insanı beklediğimizi sanırız. Oysa belki de beklediğimiz şey, onun yanındayken hissettiğimiz huzurun yeniden bize dönmesidir. Sizce insan en çok kimi bekler; sevdiğini mi, yoksa kaybettiği kendini mi?
insan bencil bir canlıdır, ama bu zihinle çözümlendiğinde ortaya çıkar, esasen zihinle insan yaratıcıdan çıkmıştır, bu doğal olduğunda ve karşılıklı olduğunda tıpkı cinsellik gibi iki tarafta huzur bulur, mutlu olur vs. ama bunu zihinle çözümlediğimizde "hopp ben onu sevmiyorum, ben sadece kendi huzurumu istedğim için onu sevdiğimi düşünüyorum" o zaman ben kötüyüm, bencilim, ortaya çıkar, ya da farklı şekilde zihin bu durumu normalleştirir. evt ona ihtiyacım var diye düşünür. peki doğal olarak bunun yaşanmasıyla zihinle çözümlenmesi arasındaki fark ne? bencil olduğunu bilmek ya da zihnin bunu böyle yorumlaması insan kötü hissettirir bir kere, bu çok krtik. bencil olduğunu bilmek rahatsızlık verir, ve bu kez gerçekten yıkıp, dökerek birşeyler yapar. ya da sofistike hale getirir öyle yapar , veya tamamen ruhsuzlaşabilir (büyük çoğunlukla böyle oldu) mesela sen doğal bir insan olsan bunu bu şekilde düşünmeyecektin,
Çoğu zaman başkasını özlediğimizi sanırız ama asıl özlem, o süreçte yitirdiğimiz kendi parçalarımızadır. Karşı tarafa yüklediğimiz anlam, aslında kendi içimizdeki o huzurlu, canlı halimize duyduğumuz hasardır. Yani insan, farkında olmadan en çok kaybettiği kendisini bekler. Karşındakini özlerken aslında onun aynasında gördüğün hangi kendi halini arıyorsun, hiç düşündün mü? 🧠✨
Cevap
2Cevap
kimseyi beklemiyorum
Insan bir gün yeniden kendisi olabileceği birini bekler. Kendini yanlız hissetmediği, yanında huzur bulduğu birisini bekler.
Bence kendini yeniden güvende, huzurlu ve kendi gibi olabileceği o hissi özler ve içten içe bunu bekler ✨😌
Bir gün yeniden kendisi olacağı zamanı bekler.
Kaybettigim. Kendimi tabikide
Başkasını beklemez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?