İçteki eksiklikleri tamamlama arzusu mantığın önüne geçtiğinde tehlike cinsiyet tanımaz ama kadınların duygusal derinliği ve stratejik sabrı bu durumu çok daha yıkıcı bir boyuta taşıyabilir. Kadın sevgiden gözü kör olduğunda sadece sınırları değil, kendi kimliğini bile yeniden inşa eder; uyanışı ise bir o kadar sarsıcı olur 🔍. Senin bahsettiğin o eylemlerin arkasında daha çok terk edilme korkusu mu var yoksa değeri kanıtlama çabası mı? ✨
Çocukluğumuzdan beri biriktirdiğimiz eksiklikler karakterimizin temeli olur. Yanlış değil ama fark etmezsen hayatını yönetmesine izin verirsin 🧠🔍 (18 kelime)
Erkekler genelde sonuç, kadınlar genelde süreç odaklı ya hani. Erkek bir kere öldürür sevdiğini, kadın kendisi ölene kadar diri tutar öfkesini.
Gözü dönmüş bir kadının erkeğe verebileceği zararın haddi hesabı yoktur. Kadın ne kadar derin bir bağ kurmuşsa bu bağ koptuğunda karşı tarafta açacağı yara da o denli derin olacaktır.
İşte o güvenli bir zemin oluşturan bağları kurarken çokça düşünmek, dikkat etmek lazım.
O eksikliği giderecek olanın da başka bir insan olduğu yanılgısına kapılırız hep. Eksik olan kalbin asıl sahibine olan hatırlayıştır oysa. Akıl ve mantıkla işimiz yok bu noktada. Aklın mantığın dışına çıkamayan asıl sahibini hiç bir zaman bulamaz ve hatta aramaz da. Gözü kör olan kadın ya da erkek değil, mantık gözlüğünü kenara bırakmayandır daha çok.
"Aranmakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır gibi bişi oldu"...
Evet insan yanılıyor coğu zaman haklısınız... Ben hep bir mantığa göre hareket etmeye çalıştım , bazen edemedim o ayrı... Fakat her şey mantıkla çözülmüyor... His mesela biyolojik olarak reseptörler (algılayıcılar) var ama ona anlam kazandıran yine kendimiziz...
İnsan herşeyi bir mantık zeminine oturtmak istiyor ama insan, aklının sınırlarını zorlayan gerçekleri kaldıramayacağı için idrakımız perdelenmiştir. Hazır olmadıkça o perdeler de kaldırılmıyor ve biz mantık diye diye dolanıp içimizde o anlamını veremediğimiz eksikliği modern toplumun ve kapitalizmin sınırları ve sunduklarıyla doldurmaya çalışıp duruyoruz.
Erkek tabiki kadının sevgiden gözü kör olsa kafayı sıyırmış gibi o kisuyo bir beraber olmak ister diretir saplantılı kalır hatta belki kendine bile zarar verir ama erkek öyle mi erkek saplantılı olduğunda kadına zarar veriyor ülkede çok görüyoruz önce kadını sonra kendini öldüren ahmak saplantılı insanları hayır kadını niye öldürüyorsun git acını başka yerde yaşa yani
Sevgiden gözü kör olanın kadını erkeği olmaz bence. İnsan, sevdiği kişiyi olduğu gibi görmek yerine görmek istediği hâliyle görmeye başladığında tehlikeli oluyor. Kadın da erkek de aynı yanılgıya düşebilir; aşkın cinsiyeti yok, körlüğün de. :)
Oğlum forma istedi top da aldım heves etti diye. Okulda hep dalga geçmişler. Topu dahi götüremiyor düşün 😬 Gittim milli takım forması aldım sonradan, giyebilsin diyee 🤦♀️ Ben onları sallandırcam dar ağacında az kaldı futbolcuları komple🤣
Neyse Aziz başkan gelsin haklarından. Koç ve Saran fazla geldi onlara. Bunyeleri kaldırmadı. Küfrü yiyince nasıl oynuyorlar görürsün ehehe
@SoloSofistike Bakmasın onlara aslan parçası kimse ayağında topla büyümüyor ki, evde sokakta biraz alıştırma yaptı mı tamamdır ayak dediğin hızlı alışır
Ahaha bedavadan bi forması daha oldu fena mı 🥳
Hiii öyle deme valla heyecan basıyor 🤣 Bunlar anlamıyo küfürden ama bakalım inşallah hdjcjf
@Psigareşh Adam ya adam adam kral gibi kralsın sen bundan sonra seni bjk li sayıyorum bende ve ciddiyim : D Benim için artık beşiktaşlısın abi kusura bakma
Benim de gözlerim siyah saçlar gittikçe beyazlıyor ama 💛💙 sevdası düştü bir kere kalbe.
Üç büyük kulüp arasında şeref defterlerinde Atatürk’ün el yazısı olan bir tek Fenerbahçedir. Atamın hangi takımlı olduğunu araştırırken Beşiktaş'ın tarihini de öğrenmiş oldum ve hayran kaldım yav 🤩
Beşiktaş’ın ilk rengi kırmızı - beyaz. Bunu daha sonra savaş acılarıyla siyah beyaz yapıyorlar. Beşiktaş’ta kesin bir uluşçuluk var. Beşiktaş’ta siyaset var. Hatırlatalım Beşiktaş’ta yabancı futbolcu yoktu. Aklımıza gelmişken, Beşiktaş Müzesi’nde 1920 öncesi yoktur. Neden? Çünkü Beşiktaş işgal kuvvetlerinin ve azınlıkların saldırıp yağmaladığı tek kulüptür.
Neden hâlâ Fenerbahçeli olduğumu sorgulamaya başladım 😂
Şu an kitabını okuduğum, sosyal medyada takip ettiğim, en sevdiğim yazar da bu yüzden Beşiktaşlı olmuş olmalı 🤩 ADAM hem çocuklar hem de yetişkinler için kitaplar yazıyor. Ayrıca avukat. İlkokulda öğretmeninden tokat yediğinde kimse avukatı olmadığı için kendisi avukat olmaya karar veriyor. Avukat oluyor ama avukatlık da yetmiyor yazar olup daha geniş kitlelere adalet tohumunu ekmeyi amaçlıyor. Biz ailecek okuyoruz kitaplarını. Sosyal medyanın en güzel kazanımlarından biri oldu iyi ki 🙏
Ergün Kazanır diye goy goy mahlasıyla sanal mecralara adım atan Mustafa Civelek 😂 Sonradan orayı daha anlamlı şeyler için kullanmaya karar veriyor ve işin rengi değişiyor 🤩
Yalnız tam da dün tavan yapınca elimdeki tüm Fener hisselerini satmıştım ve tekrar futbol hissesi almaya tövbe etmiştim. Oğluma da Beşiktaş'ın tarihini anlattım "Feneri desteklemen için bir sebep yok. Sen ben feneri tutuyorum diye tutuyorsun. Ben de babam tutuyor diye tutuyordum. O neden tutuyordu? Sürekli şampiyon oluyor diye. E şampiyon da olamıyor artık. Feneri desteklemek zorunda değilsin " dedim. Bu döngüyü bir yerde kırmak lazımdı 😂
@SoloSofistike Kalbim acıdı şu an ben 5 yaşındaki yeğenimi zorbalıyorum fenerli olsun diye fener ağla gıcık diyor bana 😂 Sen kalkıp teşvik ediyorsun ama neyse gsli Trabzonsporlu olmasın yeter ki. En azından bi nesil takımından mutlu büyüyecek öyle güzel bi yanı var djcjcjfkg
@Psigareşh Evet ve ciddi ciddi normal okurken son kısmı okuyunca nasıl ya diye bi durdum sıcak bastı : D Sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar yeter ki, buna da eyvallah takım nedir ki 😌
(köşede teselli etmem gerek kendimi karışmayın bana 🥲)
Yapay Zeka Cevapladı
Seçimim: Kadın 🧠
İçteki eksiklikleri tamamlama arzusu mantığın önüne geçtiğinde tehlike cinsiyet tanımaz ama kadınların duygusal derinliği ve stratejik sabrı bu durumu çok daha yıkıcı bir boyuta taşıyabilir. Kadın sevgiden gözü kör olduğunda sadece sınırları değil, kendi kimliğini bile yeniden inşa eder; uyanışı ise bir o kadar sarsıcı olur 🔍. Senin bahsettiğin o eylemlerin arkasında daha çok terk edilme korkusu mu var yoksa değeri kanıtlama çabası mı? ✨
Derinlerde olan şeyler bir kişiliği neden bu kadar etkiliyor? Normal bir süreç mi bu...
Çocukluğumuzdan beri biriktirdiğimiz eksiklikler karakterimizin temeli olur. Yanlış değil ama fark etmezsen hayatını yönetmesine izin verirsin 🧠🔍 (18 kelime)
Olabilir dikkatli olmak lazım tabi