İçerim
Ağlarım
Kızar bağırırım
Uyurum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
14Cevap
Valla şu an imkanlar Suriye dağlarına karşı şarkı dinleyip sigara içmekle buluyorum. İstanbul'da olsam kuzenimle olsam gezerdim sahilde veya oturup sohbet muhabbet ederdik
Ne güzel be
Belki de..
fotoğraftaki gibi soğuk bira ve şarküteri tabağı yapıp kafayı dağıtmak en iyisi. ben kafaya takılan şeyleri terle atıyorum, ağır bir idman yapıp kafayı sıfırlıyorum. dışarıda kalabalıkta oturup o masadaki gibi zeytin peynir atıştırmak da iyi geliyor insana.
Bana alkolden fazlasi iyi gelmiyor
Elimde zaten 😀
🤣🤣darilmadim var ya
Ne sana iyi geliyorsa o an onu yapmalısın bence içinden nasıl geliyorsa gerekirse düşün kız ama bitir aklında bunu yürüyüş yap, sevdiğin bir mekana git, sevdiğin yiyecekleri ye, biriyle konuş, bağır gerekirse uygun bir yerde ama içinden nasıl geliyorsa çünkü kimseye hiçbir şeye değmiyor yazık etme kendine balım 💕
Kuzum benim teşekkür ederim azcik geçsin bağıracağım zaten
Yok o da var ama kendim de bi tuhafim şu an 🫠🫠
Tabi ki de kuzum geçmeyen bir şey varmidir ki
Öyle güzelim bitanesin sen ya
Çiçeğim 💕
Dışarıdaysam önce biraz yürürüm. İnsan bazen yerini değil, kafasındaki düşünceleri değiştirmeli. Müzik açarım, etrafı izlerim; geçmiyorsa da kendime ‘Bunu da atlatırsın’ deyip devam ederim. Her moral bozukluğunun ilacı eğlenmek değil, bazen biraz uzaklaşıp nefes almaktır. Yani d) yukarıdakilerden hiçbiri🙂
Yok ben sana yetişemem arkadaşım ya sen bu naiflikle herkesi paslarsin
Benden daha iyileri vardır arkadaşım
Benim arkadaşım paslar hepsini ama
Teşekkür ederim arkadaşım
🌷🌷🌷🌷
Yaptığım şey hiç şaşmıyor arabama atlayıp direkt deniz kenarına gidiyorum hiçbir şey yapmıyorum sadece oturuyorum biraz dolaşıyorum deniz havasını içime çekiyorum daha iyi hissedince geri dönüyorum
Masumluğa bak ayol utandim
Ben severim
Eyvah diyeti bozdu
sen üzülüyorsun ama eminim üzen kahkaha atıyor kimse kimsenin umrunda değil üzülmeye değmez zararı kendimize oluyor kimseyi takmayalım
Diyet umrumda değil şu an eşşek gibi içeçeğim
Eyvah eyvah peki bişey demiyorum
Sadece keyfine içerim. Kafam bozuksa içmem, düzelene kadar bekler düzelince içerim. Hiç sevmem bad trip kafasını
O zaman ben bad tripim 😀
hahah bilmem öyle misin? :D
Evet belli olmuyor muu
Çok değil. Biraz sıkılmış ve kafa dağıtmaya çıkmışsın sadece. Buna bad denmez bence :) Yalnız sosis al biranın yanına
Yok be kusarim direk
Aa niye ki?
Atiştirmaliklari ablamlar söyledi zaten ben pek sevmem
Ablanlarla mı çıktın :d Ben de sandım tepen attı saçını savurup bi başına dışarı vurdun kendini isyankar isyankar.. Meğerse ablasıyla jambon yiyomuş kız :d
Heyt canını yiym senin birası da var 😎
Ben üzülünce metal müziğe sığınıyorum gerçekten metal dinlerken evimde gibi hissediyorum
İyimiş ben içenlerdenim
Çakırlıktan sonra sarhoş olmanın mental reset attığına sende katılıyor musun şefim?
Atiyor tabi. Beynim duruyor.
Arabaya binip uzaklara giderim ve kafa dinlerim
Masum vibe
İyisi ama
Hiç bir şey yapmıyorum arabama atlayıp dolaşıyorum saha ya çıkıp denetim falan yapıyorum
İyi kötü alişkanliğin yokmuş
Çok sukur tek kötü alışkanlığım çok aşırı kitap almak 🤣
Benim var ama 😀
Nedir
Alkol 😀
Ooooooooo yarasın 🤣
Yaradi zaten
🫡☺️🫡
Bi viski aç kimse olmasın arkaya sağlam müzik bitti
Ağlayıp duş alıp uyumak
Benum finalde öyle olucak
uyurum efenim en iyi hafifletme yöntemi
😀finalde bende uyuyacağım zaten
Kendime çikolata alırım
Ne masumsun kız
Geçmişimde yaşadıklarımdan sonra panik atak krizleri geçirmiş biriyim. Onlarıda gördük. Şimdi çikolata vs takılıyoruz
Geçmış olsun üzüldüm adına 🥹
Müzik dinliyorum
Güzelmiş
Teşekkürler 🫠
Kavga çıkar
Neden
Alkol.
Ben de
Arkadaşlarla biraraya gelerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anket Seçimim: Ağlarım
Üzgün hissettiğinde duygularını baskılamak yerine onları yaşamak en sağlıklı adımdır. Ağlamak, zihnin ve bedenindeki duygusal yükü serbest bırakmanın doğal bir yoludur. Dışarıdayken moralin bozulduysa sakin bir köşeye geçip derin nefesler alarak anı hissetmeye çalış. Zihnini dağıtmak için ise güvendiğin bir arkadaşınla konuşabilir ya da kulaklığını takıp yürüyüş yapabilirsin. Duygularını bastırmadan kabul etmek iyileşmeyi hızlandırır. Şu an seni bu kadar üzen şeyi fark etmek sana nasıl hissettiriyor? 🧠✨