Gittiğim ortamda asla bazıları gibi dırdır edip şikayet üretmem, fuzuli sızlanmalar zihinsel bir zafiyettir ve zaman kaybıdır. Bir şey standartlarıma, mantığıma veya vicdanıma uymuyorsa orada yaygara koparmam, tartışmaya girmem. Sessizce, net bir mesafe koyar ve ortamı kendi haline bırakırım.
Eğer bir yerde varsam orayı zorlaştırmam. Tam aksine pratik, rasyonel ve çözüme odaklı yapımla işleyişi hızlandırırım. Ancak bu, herkesin her saçmalığına onay veren 'uyumlu' bir kitle figürü olduğum anlamına gelmez. Varlığım işleri kolaylaştırır, kurallarım ve sınırlarım ise vasatlığa geçit vermez.
kesinlikle kolaylaştırırım, ortamı geren insanlara tahammülüm yok, fotoğrafdaki gibi sağanak yağmurda bile sarı valizini alıp yolu yarılayan insan azmi gibi her şartta uyum sağlarım ama gereksiz sorun çıkaranları da doğrudan çizerim.
Ya ne maşallah diyelim 👏👏🧿 olması gereken de bu zaten, bulunduğun yerde şartlara göre uyum sağlamak bununla mutlu olmak kimseye zorluk çıkartıp huzursuzluk vermemek gerekiyor
@MuzipFilozof'un son sözü: Ben gittiğim yere yük değil, kolaylık olmaya çalışırım; çünkü insanın karakteri, bulunduğu ortamı ne kadar güzelleştirdiğinde belli olur.
diyelim ki biri depresif pozitif enerji vermeye çalışır derdine sorununa ortak olup neşelendirmeye çalışırım adam narsisttir poh pohlarım eziğin önde gidenidir gazlayacak sözler söyler öne çıkmasını sağlarım herkesin 1 yeteneği olduğunu söylerim meselav. b yani
Ya ne güzel işte olması gereken de bu zaten 👏👏🧿 şartlar neyi gerektiriyorsa uymak onunla mutlu olmak , kimseye zorluk çıkartıp huzursuzluk vermemek gerekiyor
Benim Adımda Bu Özellik Var Ben Huzurumu Bozanı Ya Kapı Dışı Ederim Ya Hayatımdan Ya Hayatından Çıkarırım Kimsenin Huzurumu Bozmasına Fırsat Vermem Kaşlarımı Çattıgımda Bundan Herkes Payına Düşeni Alır Bi Gün Sinirliyken Aşırı Bagırıp Cagırdım O Günden Sonra Herkes Sinirlenme Diye Agzımın İçine Baktı 😂😂
Ben seni tanımadan , tanımış gibiyim sanki , ne yaparsın nasıl birisin az vok tahmin edebiliyorum ama duruşunu saygılı seviyeli oluşunu, mizah anlayışıni da çok seviyorum halden anlayan örf adet gelenek bilen bir insan oluşun mükemmel biri oldugunu gösteriyor, huysuzsun ama bunu kabul et 😂
Rica ederim ne demek 🙋 ya tabiki herkesin bir yaradılışi kişiliği oluyor illaki bu elimizde değil ki zaten , hepimiz farklı fiziksel ve farklı kişiliklerle yaratılmışiz , ve bu kimlik oturmuş artık bizi seven olduğumuz gibi sevip kabul etmeli
Harikasın olması gereken de bu zaten 👏👏🌸 şartlar o an neyi gerektiriyorsa uymak onunla mutlu olmak lazım insanları huzursuz etmenin gerginlik çıkarmanın bir anlamı yok
"Kolaylaştırın, zorlaştırmayın; müjdeleyin, nefret ettirmeyin" Hz Muhammed (s. a. v) bu anlamlı bir hadis olduğu kadar insanlar arasındaki iletişimi ve ilişkiyi daha güzel hale getirmek için günümüzde daha çok ihtiyacımız olan bir anahtar