Bazen insan elinden gelenin fazlasını yapar, yine de istediği sonuca ulaşamaz. Belki de her kayıp, yeterince çabalamadığımız için değildir. Siz çok istediğiniz, uğruna gerçekten mücadele ettiğiniz hâlde kaybettiğiniz bir şey yaşadınız mı?
Hayır. Ben çok çabaladığımda değil, inancımı kaybettiğimde kaybederim. Çünkü insanın en büyük gücü kaslarında değil, umudunda ve inancındadır. İnanç ayakta olduğu sürece insan düştüğü yerden yeniden kalkabilir; ama inancını kaybettiği gün, en kolay mücadele bile ağır gelmeye başlar.
@MuzipFilozof'un son sözü: İnsan mücadeleyi yorulduğu için değil, inancını kaybettiği gün bırakır.
6 yıldır çok ama çok çabaladım, anlayış gösterdim, alttan aldım; o ise duygularımla oynadı. Kandil günü bile mesaj atmadı, ben yazdım. Özür dilemesi gereken yerde zeytinyağı gibi üste çıktı. Ortada hiçbir şey yokken beni ghostlamasından bıktım. Zaten ne doğum günü bilir, ne Sevgililer Günü, ne de Kadınlar Günü... Ne bir jest, ne bir çiçek... Artık bir karar aldım; tektaşla ayaklarıma dahi kapansa onu affetmeyeceğim. Akıttığım gözyaşlarım onu iyi etmesin, canımı yaktığı kadar canı yansın. Ahım yakasını bırakmasın, bundan sonra cehennemin dibine kadar yolu var!
Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı.
Evet 👍 evlilik hayatım öyle oldu çok çabaladım düzeltmek için ama kaynana terörüne yenik düştüm istenmeyen gelin olmak beni herşeyden çok fazla yordu ve üzdü
Ohoo defalarca.. ama ne demiş Samuel Beckett: "Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Yine dene, yine yenil, daha iyi yenil.. " daha iyi yenilmek için tüm çabamız. :))
Yani güçlendirdi mi bilmiyorum ama şu an ki aklım olsaydı o kadar çabalamazdım diyorum bazen vurdumduymaz olmak o kadar iyi bir özellik ki maalesef ben bunu başaramıyorum
resimdeki o kapkaranlık gökyüzü gibi hissettiren anlar çok oldu. özellikle sporda aylarca gece gündüz çalışıp tek bir talihsizlikle kaybettiğim çok maç var, ne kadar yırtınsan da bazen olmuyor işte.