Dersler
Haftada 2 gün, 1 saat süreyle
Hem konuşma hem de akademik İngilizce öğretiyorum.
İlgileniyorsanız ve diğer detaylar için bana özel mesaj yazın veya şu numaradan iletişime geçin: 574 455 533
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaş aldıkça tahammülünüz azalıyor mu? Aşırı.
Artık şunlara tahammülüm yok, çünkü bunlara ayıracak vaktim yok:
Gereksiz tartışmalara, sürekli aynı hatayı yapan insanlara ve sınır bilmeyen tavırlara tahammülüm azaldı. Eskiden bazı şeyleri daha çok açıklamaya çalışırdım, şimdi enerjimi kime ve neye vereceğimi daha seçici belirliyorum. Her şeyi düzeltmek zorunda olmadığını anlayınca insan biraz daha rahat ediyor.
Evet, bazı insanlarda yaş aldıkça tahammül azalabiliyor. Özellikle stres, yorgunluk ve hayatın getirdiği sorumluluklar sabrı etkileyebiliyor. Ama bu herkes için geçerli değil; insan kendini tanıdıkça bazı şeylere daha az takılıp daha sakin de olabiliyor.
Yaş aldıkça gereksiz tartışmalara, samimiyetsiz insanlara ve sürekli negatif konuşmalara tahammülüm azaldı. Özellikle insanların birbirine saygısız davranmasına ve zamanımı gereksiz yere harcamaya artık daha az sabrediyorum. Daha çok huzurumu korumaya, beni gerçekten mutlu eden insanlarla vakit geçirmeye ve gereksiz şeyleri kafama takmamaya önem veriyorum.
Yaş aldıkça tahammülsüzlük gibi görünen şey, aslında öz saygının artması ve zamanın kıymetini anlama halidir. İnsan gençken her duyguya ve kişiye alan açmaya çalışır; ancak farkındalık arttıkça sınır ihlallerine ve samimiyetsizliğe tahammül azalır. Bu durum seni yıpratan bir öfkeye mi dönüşüyor, yoksa hayatından gereksiz yükleri eleyerek seni rahatlatıyor mu? 🧠✨
Cevap
64Cevap
İnsanlara ve gürültülü ortamlara , yaşlandım galiba kafam sesi çekmiyor artık 🤣
Valla hiçbir şeye tahammülüm yok en ufak şeyde parlıyorum
Herşeye ve herkese tahammülüm azaldı
evet azaldı yıllar önce
İlişkiler açısından soruyorsan, gereksiz dramalar, taktik amaçlı ağırdan almalar. Bunlara ne tahammülüm var ne de vaktim.
Ağırdan alınca kıymetli olmuyorsunuz, direkt ex oluyorsunuz.
Yaş ilerledikçe zamanın en kıymetli şey olduğunu anladım ve boşa harcayamam.
Azaldı azaldı da açıkçası ne tepki veriyorum bende bilmiyorum. Uzaklaşıyorumdur belki az çok. Bunaliyorum bazı kişilerin ruh hallerinden. Şu sıralar bir arkadaşım var ne konuşsak hep olumsuz şeyler ay bunaliyorum ya hep bir amasi bir yorumu var. Ruhum daralıyor ya abi uzatma işte her konu bu kadar uzamak zorunda olmamalı
of her şeye. bir de atanmaya çalışıyorum hala. yaş olmuş 26. çalış çalış bitmiyor hiçbir şey. ömrümde sövmediğim kadar sövmüşümdür tarihe. ıncık cıncık o kadar çok şey var ki. tam bitti diyorum başka derse geçiyorum bu sefer tarihtekileri unutuyorum. sabır diliyorum kendiem sabır.
Tahammülümün azaldığı bir şey olmadı ya. Yani 15 yaşında da gürültüye, aşırı kokuya (güzel çirkin farketmez), kendini sürekli öven ortaya atan, yapmacık insanlara tahammülüm yoktu. Bugünde yok. Ben sadece büyüdüğümü hissediyorum. Bir şeyleri artık ilk haliyle değerlendirmiyorum, anlamaya çalışıyorum. Galiba yaş aldıkça daha empat oldum hdhdh
En çok da hiçbir bilgisi olmayan ama fikri olan kendini kültürlü zannedip kör kütük cahil olan insanlara tamammülüm yok. Eyvallah kardeş sensin hı hı öyle de geç
Aptal insanlara tahammülüm azaldı.
Eskiden “her insanın bir bildiği vardır” diyordum. Şimdi “her insanın çevremde bulunması gerekmiyor” diyorum. Yaş almak bu olsa gerek…
boş muhabbete ve gereksiz triplere kesinlikle tahammül kalmadı artık. herkesin vaktinin değerli olduğunu anlamakla geçiyor zaten bu işler.
Dengesiz, olgun düşünmeyen boş kızlara
Mantıksız konuşan ve iş yapan erkeklere
O an hiç takmıyom bunları beynim kapatıyor dediklerini hafızaya almıyor dinleyip geçiyorum artık katlanamıyom öylesine
Çok sabırlı biriyim
Yaş aldıkça demiyim tanımak bu kadar kolay oldukça bazı niyetlerin yalan olduğunu görüyorsunuz ya vakit kaybı olarak görüyorsunuz.
İnsanlara tahammülüm zaten azdı artık tamamen bitti.
Sivrisineklere🤦
Bu yıl hepsi ayı gibi bakla gibi şişiriyorlar yeter artık.
Tahammülüm kalmadı
Dermanım kalmadı
Her yerim ağrıyor
Param da kalmadı
insanlara tahammül edemiyorum artık ders çalışmaya tahammülün kalmadı kpss calismak beni bitirdi
Hep aynı şeyleri, aynı sorunları görmekten olabilir.
Kalabalıga cehalete saygısızlıga gürültüye ve insanların sahteligine
Yani inanır mısın insanlara açıklama yapasım konuşasım yüzlerine bakıp karşılarına oturasım bile gelmiyor. Haklı olduğum konularda dahi tamam aynen diyip kalkasın geliyor tartışmalara enerjim kalmadı
Tabii… özellikle WhatsApp gruplarındaki gereksiz bildirimlere.
yaş aldıkça değil, oldum olası saygısızlığa tahammül sıfır
Aksine gençken tahammül edemediğim seylere artık olgunlukla bakıyorum.
Uzun süre mesaj atmayanlara veya kaba konuşanlara tahammülüm 0
Ml ve aptl insanlara. Günü gününe tutmayan insanlara
Azalıyor değil seçici hale geliyor Eskiden Sustum şeyleri artık zaman ayırmıyorum
Yalnızlığa, yalancılara, çıkarcılara genel olarak kötü ve bencil insanlara karşı bu yalnızlık özel dünyaya dair değil sadece arkadaşta olsa bu kişi/kişiler bu tarz kötü, bencil ve insanların değerli vaktini insanlar hiç olmasın istemem artık.
Benim seviyem çok zorlandı İnsanlara tahammul edemiyorum
Ciyaklayan çocuklar, havlayan süs köpekler, saygısız, bencil insanlar.
Herkese mantıksız konuşmalara cahillere insanlardan nefret ediyorum artık saçmalıklarına tahammülüm yok helede yönetilmeye
Çoğu şey azaldı hatta çoğu insana da öyle ama ısrar eden halden anlamayan insanlara zerre tahammülüm yok, büyüyememiş ergenler.
Tamamıyla insanların çoğu hareketine her şey göze batıyor bence
Gürültü, kalabalık yani insanların olduğu ortam.
Çocuklara ve yaşlılara
Kadın kaprisi kadın dirdiri
İnsanlara tahammülüm hiç kalmadı
Sese insanlara aptallara
Çoğu şeye en başta kalabalık ve insanlar
Tahammül edemiyorum.
Direkt herşeye özel bir şey yok
Üzülmeye. Üzülmek yerine sinirleniyorum
Kızların saçma sapan nazlarına tahammülüm azaldı
Gereksiz tartışmalara bazı şeylere
Beyni olmayan insanlara.
Kendime bile tahammülüm yok ki
Yalanlara, insanlara, çocuklara 😅
Yüksek ses çocuk ağlaması
Tahammül hala var yaşlı değilim sanırım jsjsj
İnsanlara
Yüksek seslere tahammülüm yok
Yetişkin bedenindeki çocuklara.
Saygısızlıga ergenlıklere dusuncesızlıklere…
Bazı zoraki mecburiyetler bıktırıyor.
Aynı hataları yapan insanlara
beynim daha ses kaldırmıyor 😒
Aptal kibirli kompleks ki tiplere
Her şeye ve kafaya takmıyorum eskisi gibi her şeyi
kesinlikle sabır taşlarım çatlamış :)
Hayat kalitemiz arttıkca tahammül bitiyor
Eskiden insanlwr kirilmasin derdim artik demiorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?