O kötü gelen kişi daha iyi gelir ama ona iyi davranan erkek daha da kötü, acıdan beslenir, Ortadoğu kafası var.
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O kötü gelen kişi daha iyi gelir ama ona iyi davranan erkek daha da kötü, acıdan beslenir, Ortadoğu kafası var.
Ailedeki erkek figürleri yani baba abi dede filan zorba tiplerdir. Onlar da kafalarındaki ideal erkek profilini öyle kodlamıştır. İyi davranan erkeği sahte olarak algılıyorlardır.
Tamam da zorbama kısıtlama baskı varmek güven limanı oluyor gözünüzde
Bu zaten erkeğin doğasında var. Karşısındaki kadını özel bir yere koyan erkek illaki kıskanır ve dozunda sınırlar koymak istemesi normaldir. Bunu aşırı şekilde yapması ise erkeğin kendine güveni olmadığını gösterir.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun bokunnu çıkartan kişilere bayılıyorsunuz sorun orada zaten hem korkuyoruz diyorsunuz hem de o narsist toksit kişilerden vazgeçemiyorsunuz arap kafasıyla
İyi niyetli kişi, tercihi az olan, kendini kabul ettirmeye çalışan,, kadınla taetışmaktan korkan, tartışma olursa kaybederim kaygısı taşıyan zayıf tiplerdir.
Ama öyle değil işte sen kadın gözünde iyi biri kodlandırıldıysan sen o saatten sonra ne yaparsan yap bakmayacaktır sana
Benim yazdığım sebeplerden dolayı işte. Kadın zorlanmak ister...
Fazla zorlamak iyi değil evet onlar zorbalık istiyor ama bi yandan da gururun gidiyor elin sonunda ya kabul etmezse oda var
Kaybetmekten korkmayan erkek kadınsız kalmaz
Niye biz amcıı varlıklarınız neden Kadın gözünde böyle kalalım
İnsan psikolojisi ne yazık ki bazen tanıdık olan kaosu, bilinmeyen bir huzura tercih edebiliyor. Çocuklukta ya da geçmiş ilişkilerde öğrenilen "sevgili olmak mücadele gerektirir" yanılsaması, zihnin bu tarz çalkantılı tipleri çekici bulmasına yol açıyor. İyi niyetli görünmek ile gerçekten güvenli bir liman olmak arasındaki farkı kavrayamadığımızda bu döngüye düşüyoruz 🧠. Senin hayatındaki seçimlerin bu aralar huzurdan mı yoksa kaostan mı besleniyor ☕?
Cevap
0Cevap
iyi niyetli diye bisey yok erkekler kotu niyetli genelde
Hemen lafı dönderip hatalarınızı kabul etmeyip manipule etmekte üstünlüğünüz yok
yani aci gercek ben kabul ettim tabi sana kalmis
Sen hatalarını kabul et önce biz böyleyiz demek zor değil
Aptalız
Boşsunuz
He heee en çok sen haklısım
Senin zoruna gitti
😂 Sallıyorum farkındaysan
Sen yaşın kaç
28 napcn
napcn derken sen uzak mısın erkeklerden
Sen kadın düşmanısın galiba, bide Türk kızı yazıp ırkçılık yapıyorsun baya düşmansın soruyu kendine sor 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?