Neden trip naz cilve Hırs öfke kibir haset entrika şehvet kıskançlık yalan hile ego hepsini barındırdığı halde iyi ve namuslu ayağı yapar? Çirkin olduğu halde makyajla güzelleşir? Aşşağlık kompleksini bastırmak için insanları aşşağlar? Kendisine cinsel obje olarak bakan abazanları peşimden koşuyor diye hava atar? Neden kendisini seven iyi erkekleri bırakıp başkalarına kendilerini kullandırıp sonrada masum gibi ağlayıp zırlar? Ve neden gerçekleri söyleyince azarlanıyoruz bu sitede?
Neden biliyor musun? Çünkü buna müsaade eden sürüyle erkek mevcut Ve erkeklerin aşırı milliyetçi versiyonları sadece buna müsaade etmekle kalmayıp herhangi bir yerinde 'türk' adı geçen şeyin kirlendiğine tahammül edemediği için türk kızına kezban diyenleri kızlarla birlikte linç ediyorlar Meriçleri de görmezden gelmeyelim Bu üç kanka grubu yok olmadıkça bizim gibi gerçekleri söyleyen kesim ezilmeye mahkum
Ben ezilmem ezerim ezer geçerim işimi görür çıkarım horozun kıssası gibi ama kaliteyi arttırmak için ruslarla konuşuyorum artık İngilizlerle felan turistler gidince ne yaparım bilmem
Türk kızı diye iki resimdeki ne oldukları belirsiz tipleri koymuşsun. Genelleme yapmayın yahu. Ne efendi kızlar da var, ne haylaz kızlar da var. Ne şerefsiz erkekler de var, ne efendi erkekler de var.
Hep erkeklere şöyle böyle derler ama Türk kızları tam da anlattığın gibi. İçi öyle olmayan da var ama o da diğerleri yüzünden öyle olmaya çalışıyor. Türk kızları tehlikeli olabiliyor. O kafa sürekli fesatlık düşünüyor.
Gerçekten haklısın ama genelleme yapmayalım lütfen çoğu kız senin dediğin gibi ama böyle olmayanlarda var Bir de kızlar hep erkeklere kötü kalpli falan derler ama asıl onlar öyledir
Ruslarlaysan orada kal aklın burada kalmasın kardeş halinden memnun olan kalır olmayanda gider bundan sonrası bütün Türk kızlarından kazık yemiş gibi şeytan kötü hileci yazmana gerek yok
Allahım cümlenin yazdığımla alakasına gel? Ne alaka şimdi 😄 normalde nasılsam orada da öyleyim yani demek istediğim sizin hoşunuza gitmeyen özellikler onların demekki hoşuna gidiyor demekki onlarda trip atan seviyor
Açıklama yapmaktan yoruldum hep aynı sorular hep bir Türk kızlarını ya da Türk erkeklerini beğenmemeler falan yapcak bişey yok kardeşim beğenmeyen varsa yallah başka ülkeye
En İyi Cevaplar