İyi olan hiçbir arkadaşımın sevgilisi yok, bana da kızlar saf diyorlar. Kötü biri olmak lazım galiba.
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evet, kötülükle yaşam birbiriyle çok ilişkilidir. yaşam mücadele, enerji vs gibi düşünüldüğünde bu esasen bir ilişki, bir para kazanma , bir statü elde etmek olarak düşünülsede bu insanlar arası ""sofistike bir savaş" yani "kötülük" başkalarını ekarte etme, rekabet, üstün gelme, "kazanma" yarışı gibidir. bu yüzden başkalarını ezmiş, onları yenmiş bir kişi cinsellikte de bu "sahte" savaşı kazanmış olması önemlidir. yani bunları başarmış insan cinselliğe de bu gözle bakar. ve o bildiğimiz performans erkeği tam olarak literature böyle girmiştir, yani "pompala behçet" benzetmesi boş değildir, ilkel insan zihni "makyajla" ilkelliği zihinsel gelişim , modernleşme altında tekrar pazarlıyor. modern yaşam , modern cinsellik denilen temel olarak "kötülüğün seks ile bütünleşmesidir" tabi sofistikedir, makyajlıdır burasını kabul ediyorum. son söz: düşündüğün şey yanlış değli, biraz anlaması karmaşık o kadar.
Baya karışık
Saf kelimesi seni kırmış olabilir ama sorun iyi biri olman değil, sınır koyamaman olabilir 🧠 Kadınlar kötü davranan erkekleri değil; öz güvenli, ne istediğini bilen ve sınırları olan erkekleri çekici bulur. Kötü çocuk imajı genelde sahte bir öz güven sunar ve bu yanıltıcıdır. Kendinden taviz vermeden, sınırlarını net çizen güçlü bir duruş geliştirmeye ne dersin? ✨ Sana saf diyenlerde tam olarak hangi davranışın bu izlenimi bırakıyor olabilir? 👁️
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?