Böyle bir şey gerçekten var mı?
Arkadaşımla konuşurken böyle bir şey söyledi. İyi davrandığım zaman umursanmıyorum, kötü davrandığımda peşimde koşuyorlar dedi. Haklı mı sizce?
Böyle bir şey gerçekten var mı?
Arkadaşımla konuşurken böyle bir şey söyledi. İyi davrandığım zaman umursanmıyorum, kötü davrandığımda peşimde koşuyorlar dedi. Haklı mı sizce?
Meali : Düz ve akışında giden bir ilişki stabil hayatı getirir. Macera vs kalmaz.. En iyisi bu olsada uyuşmuş bir kafa yapısı ile gidersin..
Bu yüzden ekşın ve durmadan sert ve fırtınalı yıpranmış, yıpratıcı ilişkiyi sever her ikisi cins.. Kıpsssss
Kadınlar gibi erkekler de bu konuda ikiye ayrılır ben kötü davranan kadınlardan hoşlanmam çünkü karekterim ona uygun değil fakat bazı erkekler bunu isteyebilir.
Cevap
14Cevap
Kadınlar kendilerine kötü davranan erkeklerden hoşlanır
O arkadaşın muhtemelen kezbandır asddjdk
Bana kötü davranan biri olursa niye peşinden koşayım ki, küfür eder engellerim asdjdk
Bana kötü davranan kadını hayatıma bile sokmam arkeo çekerim
Başlangıç için demiyo hayatına girdikten sonra. Arada kötü davranmak lazım acımamak lazım falan diyor 😄
Ben bir bakısta insani çözerim öyle kızada s1ktiri çekerim
Aptal insanlar fare gibi kaşarın peşinden koşar
Kötülük karşındakine değil kendine yaparsın ne ekersen onu biçersin.
Varsa da nadir vardır genelde kızlar sever kötü davranan erkeği ama illa ki kötü davranan kızı da sevecek az sayıda erkek vardır
Niye ruh hastası mıyız biz?
Soruya neden soruyla cevap veriyorsun?
Ya da kimi sevdiysek bize kötülüğü dokundu 😔
Saçmalamasın mk
Neyinden hoşlanalım kötü davrananın
Öyle değil pas ver ama peşinde koşma
Psikoloji bozuk olan insanlar olabilir 😃
hoşlanmaz sadece hırs yaparlar
Haklı değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?