Aşk İlişkileri Erkekler kendilerine kötü davranan kadınlardan mı hoşlanır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler kendilerine kötü davranan kadınlardan mı hoşlanır? Güncellemeler+1 yıl Ilginizi boyle kadinlar mı cekiyor? Erkekler kendilerine kötü davranan kadınlardan mı hoşlanır? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. ne yapacağı belli olmayan, dengesiz tutarsız bir asalaktan ben hoşlanmam, diğerlerini de bilemem 0 0 Yorumla
Osndjdj3 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Yoo oda sana aynisini yapar sonra salarzaten baska kizlarda var sen buyuk ihtjmal ilerde tek kalcan cok emjnim buyuk konusuyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kimseye bisey yaptigim yok iyi misin kardes Yorumla Osndjdj3 +1 yıl Sozume gelirsin ilerde en kotusu ne biliomusun anan baban bu dunyadan göçecek fani dunya tek basina ayaklarinin ustunde durursun işe gir calis tek basina omrunu tamamla Yorumla Soran +1 yıl Zaten isim var muhasebeciyim ne diyon dayı sen!! Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yoo nefret ediyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo tam tersi seviyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ben engelliyorum cidden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ne yapacağı belli olmayan, dengesiz tutarsız bir asalaktan ben hoşlanmam, diğerlerini de bilemem
Yoo oda sana aynisini yapar sonra salarzaten baska kizlarda var sen buyuk ihtjmal ilerde tek kalcan cok emjnim buyuk konusuyorum
Kimseye bisey yaptigim yok iyi misin kardes
Sozume gelirsin ilerde en kotusu ne biliomusun anan baban bu dunyadan göçecek fani dunya tek basina ayaklarinin ustunde durursun işe gir calis tek basina omrunu tamamla
Zaten isim var muhasebeciyim ne diyon dayı sen!!
Valla öyle genelde
Sanırım
Yoo nefret ediyorum
Yoo tam tersi seviyorsunuz
Hayır ben engelliyorum cidden
Hepsi değil
Ben sevmem