Ama gerçeği de kabullenmiyorlar, gerçeği kimse değiştiremez. Neden kadınlar gerçeği değiştirebileceklerine inanıyorlar sizce?
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok güzel soru sormuşşunuz. Kadınlar doğası gereği iyileştirme düzeltme fıtratındalar ben düzeltirim kafası vsvs bu büyük bi yanılgı anlaşıldığında iş işten geçmiş oluyor
Aynı senin dediğini çalıştığım yerde meltem diye bir kadın söyledi kadın boşandı bıçaklandı
Kadınlar neden bile bile ölmek istiyor garip olan bu
Bu döngüyü kırmak lzm asla psikolojik sorunlu birini hayatlarına almamaları lazım asla...
Bu döngü kırılmazki doğuştan genetik gelen bir faktör bu kadınlar da algı başka bir şey bile bile piskolojisi bozuk erkeğin öldüreceğini bilip kadınların ölüme gitmesi başka bir şey sen hiç gördün mü kadın cinayetlerini işleyen erkeğin akıllı erkek olduğunu ben hiç görmedim bu yaşıma kadar
Niye ben hep böyle adamlardan uzak durururum bu döngü bana işlemez asla
Her kadın senin gibi diyor 😄 İnşallah doğrudur kendi hayatın için
Doğru :))
Benim iki erkek kuzenim var Betül aralarında birer yaş var büyük olan kuzenim aklı kıt yolda yürürken yanımda hiç tanıdığım kızlar çıkma teklifi ediyor çocuk da boy tip para 1 TL si bile yok her gören kız teklif ediyor kafede şurda burada diğer kuzenim ise parası kariyeri tipi mipi var kız arkadaşım olsun istiyor ama bir tane kız arkadaşı olmuyor nasıl oluyor hiç anlamıyorum kuzenime diyorum oğlum aklın kıt sen bu kızları nasıl ayarlıyorsun diyorum bende bilmiyorum benim gibi slk dan niye hoşlanıyorlar bende bilmiyorum diyor 😄
Ama benim bir fikrim var gerçekten akıl sağlığı yerinde olmayan erkek kadınları kendine çekiyor sanırım bunun bir büyüsü sihri var yoksa herşeyi ile olumlu kuzenim varken neden herşeyi ile olumsuz kuzenimi yolda her gören kız yolunu çeviriyor sence de garip değil mi
O bahsettiğim büyük kuzenim varya mesela onunla hiç kimse iki dakika vakit geçiremiyo o kadar slk yani düşün hiç bir hem cinsi onu yanında istemiyor o derece bir zeka yoksunu yani benim bu bahsettiğim kişi
Gizli üye böyle bişeye inanmıyorum
İstersen yüzleştireyim bahsettiğim kişilerle inanmıyorsan iki dakika yanları dur gerçekleri gör
Bnmm gerceğim değil❌
Ben aklı başında efendi ahlaklı kimse onu tercih ederim.
Yalansa ben sana 90 bin vereceğim nakit doğruysa sen bana nakit verceksin anlaştık 🙂😄
tamam senaryo ve oyuncular hazırsa başlayalım 🤣🤣
Oyuncu yok yolda yürüyeceksiniz isteğin her hangibi bir yerde eğer dediğim gibi aklı kıt kuzenime 1 saat için de teklif gelmezse nakit 87 binim var hepsini sana vereceğim eğer gerçekten böyle bir şey olmazsa
tamam şehir afyonkarahisar olacak gelin
İşim gücüm var da 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burada temel etken kurtarıcı fantezisi ve değişim yanılsamasıdır 🧠 İnsan zihni, karmaşık ve hasarlı gördüğü şeyleri onararak kendi değerini kanıtlama eğilimi gösterir. Birini iyileştirme arzusu, kontrol hissi ve güçlü bir bağ yaratma yanılsaması doğurur. Ancak kimse istemediği sürece değişmez ve bu durum genellikle hayal kırıklığıyla sonuçlanır 🔍 Sen hiç birini değiştirebileceğine inanıp bu yanılsamaya kapıldın mı?