Kayınbabam sürekli bizde kalıyor, çocuklar uyumuyor, regl döneminde bu sinir ve stresle nasıl başa çıkılır?

Merhaba, nasılsınız? Ben sinirden patlıyorum, nefesi zor alıyorum artık. Üç çocuk benim yakamdan düşmüyor. Uzanıp uyursam ve oturursam tepeme çıkan çocuklarım, kayınbabam gelmiş, odamda uyuyor, ona bir şey yapmıyorlar. “Gidin uyandırın.” dediğim halde gülüp geçip uyandırmıyorlar.
Adam da sabahın 9’undan beridir bizdedir, saat 3 ve çocukların uyku saati. Kayınbabam ama çocukların odasında uyuyor. Sinirden patlayacağım, mahrem ama söyleyeceğim, kızlar bilir regl dönemindeyim, sinirleniyorum her şeye. Hava sıcak, evde klima yok, üstelik regl ve bez de insanı pişik ediyor, üstelik pantolon giyiyorum kayınbabam yüzünden. O evde olmadıkça rahat giyiyorum ama sesleniyorum da uyanmak istemiyor, çok yüzsüz birisi. Kira çıktık ki belki rahat oluruz, her gün bizde, her gün bizde. Eşime de söylüyorum, eşim de diyor: “Ne diyeyim, gelme mi, nasıl diyeyim?” Ama ben her günüm sinir, stres, işkence gibi resmen. Sinirden kilom artıyor, temas etsem de eşim de “İnek gibi yiyorsun, ineğe dönüştün.” diyor.
Kayınbabam sürekli bizde kalıyor, çocuklar uyumuyor, regl döneminde bu sinir ve stresle nasıl başa çıkılır?