Kişilik & Karakter konusunda 26,9b cevap paylaştı.
Sezerim mesela o aile nasıl anladım kız kardeşi oyunun içinde oldu ve benle uğraşırdı ordan anlıyorsun? abisi zaten kötülüklerinden belli yenge desen? oğlunu korumasından farklı konuşma tarzından belli amca da belli ediyor öbür aile dersek orada annenin çık girsin içeri planlı oda işin içinde kızını koruyor kızının ne olduğu belliydi sınavlardan eşi onun da tehditlerinden belliydi
Bir insanın beni sevmediğini sözlerinden çok davranışlarından anlardım. Benimle iletişim kurmak için çaba göstermiyor, sadece işi düştüğünde yazıyor, anlattıklarımı önemsemiyor ve yanımdayken kendimi değersiz hissettiriyorsa bunu fark ederdim zaten direkt soğuma hissine kapılıyorum öyle zamanlarda.
Bence sevgi her zaman büyük sözlerle gösterilmez; ama ilgi, saygı ve tutarlılık mutlaka hissedilir. Sürekli “acaba beni gerçekten istiyor mu?” diye düşünüyorsam, muhtemelen davranışları bana gereken güveni vermiyordur..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
8 gü
Konuşmalarında veya hareketlerinde saçmalamaya başlamasından. Ancak bu tek başına bir kriter değil, olayları iyi süzmek gerekir.